Poznáte dobrého pediatra v Banskej Bystrici?

ikaika
13. feb 2008

Caute babulky, neviete o nejekom dobrom pediatrovi?

Diky vopred za ake kolvek info 😉

ikaika
autor
14. feb 2008

Nikto nic? ☹

loren
14. feb 2008

dinajova je ok

teplakovalady
15. feb 2008

Ahoj, mozem vrelo odporucit pani doktorku Zajacovu. Ambulanciu ma na Striebornom namesti, pri Slovenke.

bihan
15. feb 2008

Myslím, že je zbytočné chodiť za pediatrom na iný koniec mesta - tých dobrých bude určite viac - v Sásovej odporúčam Dr. Ivančíkovú.

geegee
15. feb 2008

aj ja odporucam Dr.Ivancikovu - chodila som k nej od 6. rokov, kamosky k nej chodia s detickami a je stale rovnako mila

smary
15. feb 2008

ja som spokojna s doktorkou Rosiarovou v Radvani,ma prehlad,ziadne zastarale metody a nazory...

westka
15. feb 2008

v sasovej odporucam aj Valastanovu

bihan
15. feb 2008

Geegee aj ty? 😀 ja som u nej bola ako malá varená-pečená, lebo som mala kopec problémov a kamarátka s dcérkou k nej chodia stále napriek tomu, že sa už presťahovala na Fončordu 😉

maca793
16. feb 2008

ja som chodila aj ku Mlčochovej a teraz chodím ku Dinajovej,

geegee
17. feb 2008

bihan... ja som byvala na tej ulici, kde mala ambulanciu, az kym som sa nevydala do Ruzomberka 🙂

janka2121
17. feb 2008

aj ja som spokojná s Rosiarovou v Radvani 🙂

ikaika
autor
21. feb 2008

poznate niekto Budajovu?

ikaika
autor
23. feb 2008

hmm ☹ nikto?

tatiana75
7. feb 2011

obnovujem temu. 🙂 neviete niekoho poradit? najlepsie aj homeopat. (a s CRP) 😅

blueberry21
5. dec 2011

Ahojte baby neviete o nejakej dobrej pediatričke v banskej bystrici ?Takej čo ma mily pristup k deťom . Moja mi robi problemy s očkovanim , vraj teraz sa neda musim počkat , ja ale potrebujem dať malu zaočkovat. Dakujem

danielle25
5. dec 2011

@blueberry21 MUDr. Dinajová na Kyjevskom námestí. Odporúčam 🙂 My sme veľmi spokojní a čo sa týka očkovania, nebol žiadny problém. Vysvetlí, poradí.

kikusbb
14. mar 2012

ahojte, tiez obnovujem temu - hladame dobreho pediatra niekde na Uhlisku, pripadne centrum mesta BB. Mate niekto referencie na Oravcovu, Hunakovu, pripadne Takaca? dakujem.

cayrez
13. júl 2012

@kikusbb Ahoj, my chodime ku Dr. Hunakovej, ja som ju mala ako mala a teraz chodime so synom. Nemam na nu nic zle, vzdy bola mila, len pre porovnanie s pediatrickou v ZA, kam sme chodili od narodenia s mojim synom,.. MUDr. Hunakova akosi uplne zabuda na kontrolu pohlavnych organov, konkretne predkozka u chlapcov, chodzu tiez nekontrolovala, musela som jej povedat, ze sa mi to nezda. Inak ale bez problemov napisala odporucenie, len jej to bolo treba pripomenut. Ona to totiz vobec nekontroluje. Najhorsie u nej su vsak ordinacne hodiny. Od 8,00 do 11,00 v utorok pokracuje od 13,00 do 15,00. v stredu je na Ponikoch a ostatne dni je len do tej 11ctej. To je ubohe. Nasu Dr. sme menili zo ZA, len preto, ze zijeme teraz v BB a ked maly ochorie, aby mal lekarsky dohlad tu. Lenze zakazdym sme skoncili na pohotovosti a to len pre tieto otrasne ordinacne hodiny. Tiez chcem zmenit lekarku, pretoze obcas sa potrebujem pri zhorseni stavu aj poradit {telefonicky}, co u nej nie je mozne, pretoze skoncili ordinacne hodiny a sestra to nezdvihne ani 2 minuty po 11ctej.

tanicka14
10. aug 2012

Ja osobne chodím k doktorke Hunákovej a som veľmi spokojná..musím ju len pochváliť.. neviem ako cayrez ale mne vždy skontrolovala všetko čo mala s úsmevom na tvári..keď som niečo potrebovala vyšla mi v ústrety..ďalej čo sa týka ordinačných hodín vždy aj ked prídem neskôr vezme ma a telefón mi zdvihla dokonca o pol štvrtej keď už dávno nemala pracovať a to niekoľkokrát..takže by som ju chcela odporučiť a veľmi pochváliť pretože je to veľmi milá pani doktorka ktorá ma mnohokrát nie len vyliečila ale dokonca aj vypočula moje problémy..takže ak si budete vyberať pediatra odporúčam ju.. 🙂

kikusbb
18. sep 2012

cavte baby. dakujem, uz mame 3 mesiace a rozhodli sme sa aj vdaka vam pre Mudr. Hunakovu. zatial sme spokojni, aj ked kontroly vzdy prebehnu velmi rychlo, nejake velke diskusie nehrozia. nie vzdy komentuje to co vysetruje a tak sa vzdy musim na vsetko pytat. prijala by som viac aktivnejsi pristup z jej strany, ale inac sa zatial nemozeme stazovat. momentalne som poprosila aj o odklad ockovania a vyhovela nam.