Poraďte alternatívu k Procare poliklinike v Bratisave.

eba7
11. okt 2019

Ahojte, chcela by som si zaplatit celorocnu starostlivost v nejakej sukromnej poliklinike (objednavanie na cas, vsetci lekari pokope, aby som si nemusela kazdeho specialistu zhanat sama). Kedysi som bola v procare a kedze som nemala ziadne zdravotne problemy, tak to bolo v pohode, ale teraz pocuvam, ze vela ludi odtial odchadza, su nespokojni, dlhe cakacie lehoty, vysoke ceny a pod. Poradte mi prosim, su nejake dalsie podobne moznosti v Bratislave? Pripadne ak budete mat aj osobnu skusenost, potesim sa.

wena
11. okt 2019

My chodíme do Poliklinika Mlynská Dolina, za mňa spokojnost za tú cenu.

kataka10
11. okt 2019

Ja sa chystam zazmluvnit si pediatra v Mediconete, tak uvidime.

eba7
autor
11. okt 2019

@wena ako to prosim ta funguje? Pozerala som stranku a nejak tomu nerozumiem. Tam platis rocny poplatok za vseob. lekara a potom platis aj u kazdeho dalsieho specialistu? Mam nejak pocit, ze sa tam za vsetko plati zvlast a v baliku su len nejake ambulancie, nie vsetky.

eba7
autor
11. okt 2019

@kataka10 nevies prosim ta pribliznu rocnu cenu?

kataka10
11. okt 2019

@eba7 pediater pre dieta vychadza rocne 145eur, ale to mame ako benefit od zamestnavatela, ze 1.rok zaplati za nas firma. Takze netusim ake ceny su normalne. Ale na stranke maju vypisane programi a mozes si nechat poslat cenovu ponuku. Su dost ustretivi, takze by nemal byt problem s poskytnutim informacii.

wena
11. okt 2019

@eba7 Môžeš sa rozhodnúť či chceš zaplatiť ročný poplatok u vseobecneho lekára alebo budeš platiť jednorazovo pri každej návšteve. Ten ročný je tuším 150€ a jednorazovy cca 20€. Rovnako aj pre ostatne amluancie to platí, môžeš si tiež zaplatiť ročne poplatky tam kde chodíš najčastejšie (napr. gynekolog, alergológ atď.) alebo vždy zaplatiť jednorazovo. Takže volis podľa toho ci chodíš casto k lekárom alebo sa ti viac oplatí jednorazovo. Výhoda je tá, ze keď chodíš k specialistom u nich, nemusíš nič nosiť nikam, ziadne ziadanky a výsledky, všetko je prepojene a vidí to tvoj lekár rovno v pocitaci. Vždy sa objednáva na presný cas a nikdy som tam nečakala a tie cakacie lehoty nie sú dlhé, do týždňa max dvoch ma objednali všade. My tam mame zazmluvneho pediatra ako rocnu starostlivosť za 150€, u ostatných lekárov platíme vždy jednorazovo, viac sa nám to oplatí lebo nechodime tak casto. Mám odtiaľ skúsenosť s alergologom, koznou, ocnou, gynekologom, pediatrom, psychiatrom, vseobecnym lekárom a všetko spokojnost.