Súkromné zdravotnícke zariadenia v Bratislave

la_bella
12. nov 2017

Ahojte, momentalne som v procese vyberu sukromneho zdravtonickeho zariadenia / polikliniky ako nahrady za Medissimo (kde som bola v minulosti).
Ide mi teda o sukromne zdravotnicke zariadenia / centra / polikliniky typu Medissimo, ProCare a podobne, kde sa plati rocny clensky poplatok.
Medissimo a ProCare urcite nie, tam som bola doteraz a platila som rocne 250 eur, potom to zvysili na 399 eur rocne, co sa mi uz zda prehnane vela + ma s prepacenim nas!era, ako tazko sa da dovolat na recepciu, ked sa chcete objednat alebo cokolvek ine..
Ako alternativy som nasla Pro Bios, kde je rocny poplatok 200 eur a este Mediconet, kde cennik nebol verejny a dala som si zaslat cenovu ponuku, ktora mi zatial teda neprisla. Ich sluzby aspon co som sa docitala na ich strankach, vyzeraju celkom fajn.
Budem rada a vdacna, ak sa podelite o skusenosti, pripade este o dalsie podobne centra v ramci Bratislavy a zariadenia, ktore poznate 🙂
Este pre upresnenie, hladam bezne vseobecne zdravotnicke zariadenia, kde mate svojho praktickeho lekara plus dalsie ambulancie typu gynekolog, kozny atd.. Nehladam ziadne specializovanie kardio ci gynekologicke centra a podobne 🙂
Vdaka vopred vsetkym za reakcie, napady, rady, zozdielane skusenosti ci akekolvek ine odpovede 🙂

bosoriak
12. nov 2017

@la_bella este co viem, tak bolo asante, ale ake maju ceny netusim. Ale nemaj iluzie, vzhladom na vysoky dopyt to nebude lepsie s tym pristupom nikde. Vela zdaru.

la_bella
autor
12. nov 2017

@bosoriak ja som s ich pristupom ako takym nemala problem, vadi mi len to sialene zvysenie cien odkedy sa zlucili s ProCare a takisto to nedvihanie telefonov - to tam zo zaciatku vobec nebolo, vzdy som sa v pohode dovolala, pripadne mali taky system, ze ked nasli zmeskany hovor, volali naspat. Neviem, co sa tam udialo alebo preco sa to deje, ale teraz momentalne sa tam dovolat je skor ako loteria, coz je dost velky problem, ved ako sa tam ma niekto objednat, ked nezdvihaju pevne linky na recepcii.. Toto s tym nezdvihanim sa zacalo diat asi tak pred rokom, predtym roky, co som tam bola klientom, tak uplne v pohode. A vcera som si vsimla, ze na Google recenziach pise tiez dost vela ludi o tomto istom..

wena
Autor odpoveď zmazal
Zobraz
stastenka42
13. nov 2017

@wena no ja som nebola spokojná s lekármi..okrem toho že sa tam striedajú ako na bežiacom páse,niektoré ambulancie už aj zanikli,čo sa týka odbornosti lekárov som sklamaná..okrem toho že tam som za poplatok absolvovala vyšetrenie ,musela íst ešte raz k inému lebo lekár nezistil nič hoci u iného odborníka bol riadny nález čo je dosť podstatné...a nie u jedného lekára....ja neodporúčam....

la_bella
autor
13. nov 2017

no tak dnes mi prisla odpoved a cenova ponuka z Mediconetu, kde zakladny balicek je 480 eur (resp. 15% zlava, ak uzavriete zmluvu do konca roka, cize 408 eur)..

zatial mi z toho najlepsie vychadza ten ProBios v Ruzovej doline..

inak dakujem vsetkym za odpovede a prispevky aj recenzie, ak mate este niekto nieco k tomu, rada si precitam 🙂

fjury
7. okt 2018

@la_bella mate skúsenosti s kliniku mediconet?

berry13
Autor odpoveď zmazal
Zobraz