icon

Skúsenosti s gastrom v Bratislave - Abawo alebo Thalion klinika

kaja153
29. jún 2018
laura_222
30. jún 2018

@kaja153 ja som bola na gastroskopii v Thalione, co potrebujes vediet?

kaja153
autor
30. jún 2018

@laura_222 vsetko. Ake to bolo, kolko si platila, aky bol ich pristup, ci ti dali sprej pripadne ponukli naladovku alebo narkozu a tak. Dakujem veeelki pekne☺

laura_222
30. jún 2018

@kaja153 velmi som sa zakroku bala, ale jeden znamy lekar mi poradil nech si dam pichnut Dormicum. A mozem povedat ze uplne super na zaciatku mi pichli injekciu a potom si uz vobec nic nepamatam, ze ako mi tu hadicku strkali do hrdla ani nic. Cize urcite odporucam. Si hore nie je to ako narkoza ale napzaj nic si nepamatas a ja som sa celu cestu domov strasne zabavala ani neviem na com. Potom som si lahka zaspala, vstala o dve hodiny a budim manzela ze zaspali sme na moju gastro😂😂 ked si das dormicum musis mat doprovod aby ta zobral domov. Doplacala som myslim 40 eur za dormicum. Bolo zo uz 3 roky dozadu tak si presne nepamatam. Ale urcite odporucam, narkoza je na taky zakrok zbytocna, tie spreje vraj len hrdlo znecitliveju inak tu hadicku citis, toto bolo naozaj super. Keby musim ist znova urcite si ho zas dam pichnut. Drzim palce

nape
6. dec 2018

@kaja153 AHoj. možem sa prosím opýtať ako si si nakonec vybrala? presne teraz riešim tento problém a neviem sa rozhodnúť. Ďakujem

kaja153
autor
7. dec 2018

@nape nijako...ešte som nikam nešla.