icon

Som v 7. mesiaci a je najvyšší čas hľadať detského pediatra

miankass
30. sep 2021

Ahojte som v 7 mesiaci tehotenstva čiže najvyšší čas hľadať pediatra pre dieťatko, mam otázku môže mať aj dieťa detského pediatra ktorého navštevujem ja? Alebo musí mať iného?A po dalsie keď chcem aby dieťa malo tu istú poisťovňu ako ja čiže dôveru, ako mám postupovať? Ďakujem vám.

qetka
30. sep 2021

@miankass dohodnes sa so svojim pediatrom ci dieta po narodeni vezme a po narodeni vyplnis prihlasku do poistovne. potrebujes mat k tomu rodne cislo.

miankass
autor
30. sep 2021

@qetka čítala som ze dieťa je poistene v poisťovni ako matka čiže by bola v dôvere ako ja, ale treba ajtak vyplniť prihlášku? A rodné číslo koho

qetka
30. sep 2021

@miankass dieta je poistene pod poistovnou matky, pokial nema svoje poistenie. To treba cim skor vybavit, pediater na to tlaci, lebo vraj poistovna matky to velmi nechce vyplacat. Doeta potrebuje svoju karticku poisstenca, na tvoju bude iba docasnw.
Preto ked ti pride rodny list dietata, tak chytro vypln prihlasku v poistovni, kde chces dieta mat poistene - v tej prihlaske treba eodne cislo dietata, cize skor ako budes mat RL to nevybavis.

miankass
autor
30. sep 2021

@qetka jasne rozumiem, ďakujem ♥️

1katus1
30. sep 2021

@miankass mňa len zaskočilo ty ešte navštevujem pediatra ?

mima1
30. sep 2021

@1katus1 ja som si tiez myslela ze pediater je len do 18tych.
No ze kludne byvaju aj do 25r deti u pediatra.

1katus1
30. sep 2021

@mima1 mňa moja doslova vykopal v 18. Preto sa pýtam.

vanda323
30. sep 2021

@1katus1 ja kým som študovala chodila som ku detskému haha ☺️

miankass
autor
30. sep 2021

@1katus1 áno mam 21, a študujem ešte čiže ešte som u pediatra 🙂

1katus1
1. okt 2021

@vanda323 ja som bola ešte na strednej keď ma poslala preč. Ale jazdy lekár ti má inak.

qetka
1. okt 2021

@1katus1 nas s muzom v 26 🙂

vanda323
1. okt 2021

@1katus1 Presne, každý inak☺️ Aspoň keď stále chodíš k detskému ako myslím teraz teba, všeobecné ak máš napríklad 22 a chodíš k detskému tak ja by som sa cítila dobre ako dieťa ☺️