icon

Syn mi prestal chodiť - hľadáme neuroligičku v Košiciach

felicita2
19. feb 2017

Moj 6 ročný synček mal teploty okolo 38-38,8 kašlal, boli sme u lekarky, dostal antibiotika. Bolia ho len lýtka, rúčky a stehná nie. Stredu večer, štvrtok mal teploty, v piatok už nižšie okolo 37,5 max. A v piatok večer sa sťažoval, že ho bolia nožičky, ale ešte normálne chodil. V sobotu rano uz nevedel stať na nožkach, chodi po štyroch. Keď sedi, normálne s nimi hýbe.... Lekárke sme volali hne v sobotu rano, tak že to môže byť pri horuckovych ochoreniach, že mu máme dat 3x denne nurofen. Ale neprechadza to, dnes to isté vôbec nechodí. Nezda sa mi to. A divne, že len lýtka... Zajtra chceme ísť na odbery, k neurologicke.... Neviete niejaku odporučiť v Košiciach? Ďakujem

Strana
z3
moni73
20. feb 2017

@felicita2 držím palce. Daj vedieť čo sa deje.

teegreen
Odpoveď bola odstránená
nell77
20. feb 2017

Nestresovat..poriadne vysetrit.mozno by som trvala aj na hospitalizacii.ked ste tam, tak vas rychlo objed.na CT .magnet.rezonanciu...nemusi byt hned vazne ..skor mi to pride infekc.charakteru kedze teploty...drzim palce...

aristka
20. feb 2017

@teegreen zbytocne su komenty av prevenara ,kedze zjavne nerozumie pisanemu textu od zadavatelky ,asi potrebuje novych zalaznikov ,ale je pekne ,ze si taka starostliva a branis ho...a tvoja dedukcia k prispevku o nadore na mozgu je fakt nad moje logicke zmyslanie ...vies aj virusove ochorenia ,ci bakterialne maju komplikacie aj neurologicke ,ci ine napr.zapal svalu ,klbu sliach atd.,urcite si to zazila zo skusenosti po chripke ,ked pac skonci ochrnuta na UPC ...ale nador to nebol aj napriek tvojej teorii celkovej paralyzy ...ale chripecka...

srdiecko9
20. feb 2017

@teegreen tiez treba poznamenať, ze ked ta ako prve napadlo nádor v mozgu uz tu je vidieť, že nerozmýšľaš racionálne..najpravdepodobnejšia pricina tych problémov je prave postinfekcna a nádor mozgu je az na zadných priečkach. Treba hned myslieť na najhoršie, tak sa najviac zaujme okolie..nádor a očkovanie je predsa len viac no Jak by som to povedala, viac zaujímavé vsak? A pritom tak malo pravdepodobne..ale tak nezaškodí každú tému na modrom koníku popretkávať protiockovacou náladou, vsak?

kubankakubanka
20. feb 2017

toto ,,podobné mala moja neter proste jej to prešlo choroba- vyroza na nožičky ,,,boli v nemocnici 4 dni ,,,,,

lauricka
20. feb 2017

@felicita2 snad to dobre dopadne. Vela stastia.

katrinka8
20. feb 2017

@srdiecko9 - treba čítať s porozumením: " tiež ma v prvom momente napadlo takéto niečo, ak by to bol nádor na mozgu a tlačí na centrum pohybu, tak sa nehýbe vobec..." Čiže @teegreen napadlo, že to mohlo byť spôsobené očkovaním, lebo keby to bol nádor, tak sa nehýbe vôbec (mamička písala, že nôžkami v sede chlapček normálne hýbal, "iba" nevládal chodiť)

teegreen
Odpoveď bola odstránená
aristka
21. feb 2017

@teegreen zase si ukazala svoju erudovanost ...na rozdiel od teba vieme o com hovorime ...ale prevci sa urcite potesil...

aristka
21. feb 2017

@katrinka8 moc citate internet a to skodi ,,,,je kvantum dg.ci komplikacii ,ktore mozu paralyzu rozneho stupna sposobit a nador je fakt to posledne ...

teegreen
Odpoveď bola odstránená
teegreen
Odpoveď bola odstránená
katrinka8
21. feb 2017

@aristka - to netvrdím ja - treba čítať s porozumením. Prepánajána ženy - kým niečo vypustíte do sveta, poriadne si to pozrite a skontrolujte, či ste dobre porozumeli. Ja som len vysvetľovala. Nehovorím nič o nádoroch ani sa nikde nevyjadrujem k tomu, čo si ja myslím o prípade tohto chlapčeka.

felicita2
autor
26. feb 2017

@cathrin a ostatné mamičky, ktoré ste sa s tým stretli, ano bolo to vírusové, už sme doma, vyvrsl par infuzii v nemocnici a ibalgin baby sirup. Už behá chvalabohu ako predtým, len sa chcem opýtať, tie, ktoré ste to prekonali s detičkami brali ste ešte doma 2 týždne lieky? My máme brať ešte 2 týždne ibalgin sirup 3x denne 5 ml, sa mi to zdá dlho takto dopovať 6 ročné dieťa ibalginom ☹
Prepáčte o iné blbé komentáre nemám záujem. Pýtam s len mamičiek, ktoré sa s tým stretli.

moni73
26. feb 2017

@felicita2 jeeej, sa tesim, ze ste ok. Poradit neviem, drzte sa

erikavesela
26. feb 2017

Super...som rada, ze to mate za sebou...drzte sa🙂

cathrin
26. feb 2017

@felicita2 My sme mali nariadené užívať brufen ešte týždeň po hospitalizácii (3xdenne 5ml). Po dobu užívania brufenu užívať Quamatel 20mg - 1x denne 1/2tbl (stlmuje nežiaduce učinky brufenu). Plus ešte 2 týždne pyridoxin - 3xdenne 1/2tbl, a vitamín C.

A chvalabohu, že je syn už v poriadku 😉 Tiež sa mi potom veľmi ťažko čítali komentáre, ktoré nasledovali...nádor atď ☹

teegreen
Odpoveď bola odstránená
tykat
27. feb 2017

@felicita2
Super ze ste OK
V nemocke sme boli 10 dní...ibalgin sme už doma nebrali, len dostal lieky na doliečenie (on bral v nemocke ATB v inf. aj keď bakterialna infekcia sa nepotvrdila ale podľa slov dr. pre istotu to prekryli ATB lebo bol veľmi slaby....a na doma dostal Biseptol), boli sme ešte 2t. doma a jedna kontrola v nemocnici na svalove parametre (dopadla OK). A mal setriacia rezim, nenamahat nohy.
A potom keď mal po polroku virozu a zacali ho boliet nohy tak dr. mu hned nasadila 3xdenne ibalgin a k tomu cecko a becko (to mal aj v nemocke). A preslo to bez nemocky.

katarina644
27. feb 2017

@felicita2 radsej to doberte. asi ste mali nieco podobne. neviem ako vam povedali nazov, ale moje decka obidve mali purpuru a museli byt tri mesiace od deti. nemohli sa stretavat. lebo malej vzblkla uplne imunita.

katrinka8
27. feb 2017

@felicita2 - super, že ste už doma a že to nebolo nič vážnejšie 🙂

beata17
1. mar 2017

@felicita2 ahoj, super ze sa Vam polepsilo 😉, my sme doma uz nebrali ziadne lieky, ale ak mal aj malicku bolest v nozickach, hned som mu mala dat ibalgin 😀

Strana
z3