Výborný sonografista - radiológ pre dieťa
Ahojte,
prosím, poraďte zo skúsenosti výborného sonografistu/radiológa. Potrebujem dať vyšetriť dieťaťu brušnú dutinu pri atypickom dlhodobom probléme, čiže lokalizovať jadro problému, potrebujem niekoho skúseného a precízneho, kto to urobí poriadne a venuje tomu dostatok času. Západné Slovensko, prípadne BB. Ďakujem veľmi pekne.
@taktotedanie nie, zatial len sono
@mimanr lebo to nemusi byt vobec presne a mozte maj najlepsieho lekara na slovensku
Odporuci niekto,prosim?
@snehuhulienka1 ahoj mne raz moja pediatricka poradila ze ak chcem ozaj super dr tak mi velmi odporuca polikliniku pri cubicone v ba, hned vedla cintorina slavicie udolie. Nasa detska dr bola mega super (zial uz neordinuje), ked mi ona povedala ze ak nic nezistia dcere tam tak potom uz ozaj nevie kde (mali sme sono brucha), lekarka nam tam urobolila komplet velmi precizne vysetrenie, nirlen brucho ale aj zaludok, ladviny...
Platila som 30eur nad ramec poistivne ale aspon som vedela ze tam problem nie je tak sme mohli patrat dalej 👍
@kulumulu123 Mlynska dolina, vsak? Nepamatate si nahodou, kto vas vysetroval?Dakujem

@snehuhulienka1 ine vysetrenie vam nebolo navrhnute? Presnejsie? MRI?