icon

Zubár alebo zubárka pre deti v Trnave, Pezinku

adamcovam
9. nov 2016

Poraďte prosím dobrého zubára pre deti do 18 rokov, vďaka.

natalysb
9. nov 2016

Hana Chomatova
Trnava Top sestricka osetrenie na 100% urovni. Cely cas komunikujr ci neboli. Vysvetluje kazdy zakrok. U mna TOP

adamcovam
autor
9. nov 2016

Kde sídli?

natalysb
9. nov 2016

Trnava Pekarska ale presne cislo uz neviem je aj na fb hodim link 🙂

natalysb
9. nov 2016
adamcovam
autor
9. nov 2016

Našla som, ďakujem.

natalysb
9. nov 2016

Nieje zac 🙂 rado sa stalo 🙂

adamcovam
autor
9. nov 2016

Chodím na súkromnú kliniku, ale chcú za vytrhnutie mliečneho zuba 160 €, a oprava od 100 do 150 €, zdá sa mi to strašne moc...aj keď sú dobrý.

natalysb
9. nov 2016

@adamcovam hm ked Ti mozem porafitm damozrejme ze to je dost! Ona tobi kaz za max 50e mne sice robila rekonstrukciu zuba pretoze kaz bol hlboky a obojstranny a stalo ma to 150e ale normalny kaz do 50e pokial nieje moc hlbokh

natalysb
9. nov 2016

@adamcovam aj Hanka Chomatova je sukromnicka ale mna velmi prijatelne ceny. Tiez nejsom milionar. Ale na tu uroven a tie ceny klobuk dole

adamcovam
autor
9. nov 2016

Ďakujem

natalysb
9. nov 2016

@adamcovam je to uz trosku moc prehnane. Je vela sukromnikov. Kedysi som chodila v Tt Hejdukovi top topov zo vsetkych zibarov! Lenze dlho sa caka na objednanie aj mesiac kedze ma vela toho a je podstatne dost drahy aj

adamcovam
autor
9. nov 2016

Tiež si myslím, a to ide o malinký medzizubny kaz, ktorý našli len rtg

natalysb
9. nov 2016

@adamcovam to uz ani nevnimam ako pomoc ale ako zdieranie ludi. Ja sa tiez chystam riesit zuby ale nahrady lebo mam dist zle zuby a musela som skrz toho do zahranicia makat. Lebo ceny u zubarov su fatalne. A zase mam velky respekt ored statnym nikdy. Miesaju injekcie aj ked su lacny ale podstupivat zakroky za ziva nikdy uz. Takze drzim palecky. Mne robila mini kaz a nech ma to stalo 40e. A pristup ze poklona

adamcovam
autor
9. nov 2016

Vďaka