icon

Ako nájsť brigádu na zber ovocia v zahraničí?

19. júl 2026

ahojte, myslite si, že je možné si nájsť brigádu ako zber ovocia v zahranici twraz na 3 týždne? som študentka vysokej školy takže môžem do polky septembra

anonym_aa5b47
19. júl 2026

Preco zber ovocia?skus v hoteloch niekde.dcera robi v Rakusku,ma 18 rokov.trha burinu v hotelivej zahrade,stara sa o balkonove kvety,naklada c kuchyni do umyvacky riadu a pod.pohoda za dobre peniaze.lepsie ako zbery ovocia

anonym_f0a6a5
20. júl 2026
@anonym_aa5b47

Preco zber ovocia?skus v hoteloch niekde.dcera robi v Rakusku,ma 18 rokov.trha burinu v hotelivej zahrade,stara sa o balkonove kvety,naklada c kuchyni do umyvacky riadu a pod.pohoda za dobre peniaze.lepsie ako zbery ovocia

@anonym_aa5b47 kontaktovala priamo hotely, alebo cez agenturu? vyzaduju nemcinu, ci staci na taketo prace anglictina, prip. ine jazyky okrem NJ?

lucik194
20. júl 2026

to uz je neskoro, oni si kontraktuju ludi este pred letom. jedine, ze by niekto vypadol.....

predpokladam, ze si nikdy ovocie takto nezbierala, je to naozaj makacka a tazka praca..... a na druhej strane, v minulosti si zato ovela viac zarobila, ako zarobis teraz...... nejake velke peniaze zato necakaj.....

anonym_aa5b47
20. júl 2026
@anonym_f0a6a5

@anonym_aa5b47 kontaktovala priamo hotely, alebo cez agenturu? vyzaduju nemcinu, ci staci na taketo prace anglictina, prip. ine jazyky okrem NJ?

@anonym_f0a6a5 priamo hotelom posielala CV ,ale mesiace dopredu pred letom. Ano,nemcinu chceli kedze vela hosti je z.Nemecka,Holandska atd.neviem ako zber ovocia ale tu ma v cistom tych cca 2000 mesacne a ubytko so stravou gratis k tomu.skusenosti s takou pracou pred tym nemala.takmer ziadne

anonym_aa5b47
20. júl 2026
@anonym_f0a6a5

@anonym_f0a6a5 len teda ako bolo pisane,brigady su na leto viac-menej obsadene,moze sa stat ze niekoho vyhodia alebo odide a cosi sa uvolni
Neviem ako s tym zberom,tam asi priebezne hladaju

anonym_f0a6a5
20. júl 2026
@anonym_aa5b47

@anonym_f0a6a5 priamo hotelom posielala CV ,ale mesiace dopredu pred letom. Ano,nemcinu chceli kedze vela hosti je z.Nemecka,Holandska atd.neviem ako zber ovocia ale tu ma v cistom tych cca 2000 mesacne a ubytko so stravou gratis k tomu.skusenosti s takou pracou pred tym nemala.takmer ziadne

@anonym_aa5b47 dakujem. ano, tento rok uz nic, ma brigadu na Slovensku, pred buducim letom to budeme riesit. ale teda nemcinu neovlada, tak skusi inde.