Ako podať žiadosť o prácu pomocná sila v kuchyni v školách a škôlkach?
Ahojte mamičky 🌸
chcela by som sa poradiť, či máte niektorá skúsenosť s podávaním žiadosti o prácu ako pomocná sila do kuchyne v školstve (školy, škôlky), prípadne aj na podateľňu.
Zaujímalo by ma, ako to funguje – či treba posielať žiadosť do každej školy zvlášť, alebo sa to rieši nejako centrálne. Posielate to poštou v obálke, alebo sa dá aj osobne doniesť?
Budem veľmi vďačná za každú radu a skúsenosť 🙏
Ďakujem krásne ❤️
Dala si nápis - Podateľňu o prácu školách , škôlkach - to je prosím ťa čo? Skús si po sebe vždy prečítať, zvlášť ak by si chcela pracovať na podateľni.
K tvojej otázke - kľudne poroznášaj CV aj osobne. A zvlášť do každej škôlky/školy. Oni síce majú zriaďovateľa, čo je poväčšine VÚC, ale každý riaditeľ škôlky/školy si rieši nových zamestnancov po svojej osi, nerieši to za neho zriaďovateľ. Čo sa týka podateľne, škôlky a základné školy nemajú podateľne. Funkciu podateľne v školách má buď vrátnik alebo nejaká asistentka/referentka niekde v kancelárii, v škôlke buď učiteľky alebo niekto z kancelárie.
Dala si nápis - Podateľňu o prácu školách , škôlkach - to je prosím ťa čo? Skús si po sebe vždy prečítať, zvlášť ak by si chcela pracovať na podateľni.
K tvojej otázke - kľudne poroznášaj CV aj osobne. A zvlášť do každej škôlky/školy. Oni síce majú zriaďovateľa, čo je poväčšine VÚC, ale každý riaditeľ škôlky/školy si rieši nových zamestnancov po svojej osi, nerieši to za neho zriaďovateľ. Čo sa týka podateľne, škôlky a základné školy nemajú podateľne. Funkciu podateľne v školách má buď vrátnik alebo nejaká asistentka/referentka niekde v kancelárii, v škôlke buď učiteľky alebo niekto z kancelárie.
@melanta Pozor, skolka a ZS patri pod mesto / obec, stredna skola pod VUC.
@janka123456879 Do školy zamestnancov zamestnáva obec, mesto. Treba si podať žiadosť tam. Ale u nás v dedine, ani nevieme, že nejaké voľné miesto. Na také miesta ako pomocná kuchárka, upratovačka sa u nás dostanú ľudia po známosti l.
@melanta lebo ja som písala na ms Jana Švermu do škôlky či nemajú voľné pracovné miesto na pozíciu pomocná sila do kuchyne a oni mi napísali aby som si išla dať žiadosť do podateľnu tak preto sa pýtam
@janka123456879 Také miesta sa rozdávajú po známosti a ženy sa tej roboty držia zubami nechtami, často tam robia až do dôchodku. Lebo je to na jednu zmenu, víkendy a sviatky prázdniny máš voľno môžeš tráviť čas s deťmi. Nemusíš riešiť čo s deťmi cez prázdniny. Pre veľa žien je to ideálna práca aj keď málo platená.
Do ZS Cernysevskeho v BA teraz hladaju pomocnu silu,posli zivotopis mailom.
Do ZS Cernysevskeho v BA teraz hladaju pomocnu silu,posli zivotopis mailom.
@anonym_2ac51a z Michaloviec tam bude chodiť?
@anonym_2ac51a z Michaloviec tam bude chodiť?
@anonym_660346 Autorka nikde nepise,kde hlada pracu. Mozno ked nenajde,bude nutena sa aj prestahovat.
@anonym_660346 Autorka nikde nepise,kde hlada pracu. Mozno ked nenajde,bude nutena sa aj prestahovat.
@iwesska myslí, že za prácou pomocnej sily v kuchyni sa oplatí presťahovať do BA?
@melanta lebo ja som písala na ms Jana Švermu do škôlky či nemajú voľné pracovné miesto na pozíciu pomocná sila do kuchyne a oni mi napísali aby som si išla dať žiadosť do podateľnu tak preto sa pýtam
@janka123456879 žiaľ všade väčšinou už majú náhrady za seba . Aj na tej škôlke keď mojic chlapci končili minulý rok som nikde nevidela žeby brali a hneď boli nové . Teraz ozaj pomaly bez známosti nemáš šancu . Ja som šla za upratovačku aj to vybavené ,moja kolegyňa ktorá tiež nastúpila tiež vybavené . Tu nejde o plat ale o pracovnú dobu .

Ahoj Janka, niečo s tým názvom témy by si nevedela urobiť? Nedáva to zmysel.