Ako si nájsť brigádu popri práci?
Ahojte. Pracujem TPP od 7-15:30, ale kedže je doba aká je, mám záujem ešte o nejakú brigádu. Ideálne víkend, alebo aj týždeň v čase od 16:00 kľudne do večera.
Samozrejme, najlepšie by bolo z domu. Ale nie som naivná a viem, že takých ponúk veľa nie je. Baby, poradíte mi, ako si popri práci ešte privyrobiť?
Odkial si?
Odkial si?
@anonym_d7401a PO
@anonym_autor z domu sa dá kľudne call centrum napríklad alebo ak vieš účtovníctvo, robiť preklady a tak ale ako si to predstavujú ženy že budú doma sedieť na riti a starať sa o deti a domácnosť a budú im nabiehať peniaze akože z práce na doma tak to nefunguje. Potom upratovanie čo je spomínané, výpomoc niekde napríklad v sobotu (obchod, reštaurácia) a podobne. Ja na tvojom mieste by som si dala dopyt na bazoš a do mestkej skupiny na FB že hľadáš nejaké privyrobenie po práci od tej 16tej alebo na víkendy, čo vieš, aké máš skúsenosti a uvidíš čo ti ponúknu. Ale určite teda by som robila po práci večer alebo v sobotu alebo prípadne nedeľu, ale jeden deň v týždni treba mať voľný tú sobotu alebo nedeľu kvôli psychohygiene, nedá sa 365 dní chodiť do práce.
@anonym_autor
Odporucam napr. velke lekarne v nakupnych centrach najma pondelky a piatky poobede, ked im prichadza tovar po a na vikend, vtedy potrebuju pomoc, ale je to tam celkom makacka. Uprednostnuju brigadnikov kvoli odvodom. Ale toto nie z z domu.
Dost dlho hladali do minitov do novumu na poobede vikend, skus sa ist opytat alebo popytat cislo na ich sefa,videla som minule inzerat i na kilovke ze hladali brigadicku
@anonym_autor
Odporucam napr. velke lekarne v nakupnych centrach najma pondelky a piatky poobede, ked im prichadza tovar po a na vikend, vtedy potrebuju pomoc, ale je to tam celkom makacka. Uprednostnuju brigadnikov kvoli odvodom. Ale toto nie z z domu.
@anonym_d7401a a čo robiť v lekárni? Doklady tovar? Upratovať?
@anonym_d7401a a čo robiť v lekárni? Doklady tovar? Upratovať?
@anonym_7d1f61
Budu po tebe chciet aj upratovat (zakladne veci, zosypat smeti na konci smeny a zmyt plochy) ale gro prace tam je ze pride tovar v bedniach a ten prebrat, teda kus po kuse pipat cez skener do systemu a nasledne vykladat podla expiriek teda starsie vpredu nove krabicky vzadu bud do skladu, alebo priamo na predajnu do policiek a suflikov. Obcas pretriet policky, ak su zaprasene. Vo vacsich lekarnach ide o 50 az 70 bedni, jedna ti moze trvat 20, 30 minut a potom baliky, zravotnicky material, obvazy, prebalovaci material, inkontinecne plienky, niektore su celkom tazke, sirupy, infuzky a tak, takze zalezi od lekarne, ale ide o fyzicky narocnejsiu pracu.

@anonym_autor upratovanie, či už firmy alebo domácnosti. Možno v reštaurácii, výpomoc na večerný nával, či už obsluhovanie alebo v kuchyni. Obchody, dôkladanie tovaru.