Ako vysvetliť krátku pracovnú skúsenosť v životopise?
Ahojte, po škole som nastúpila od júla v prvej práci, kde bol ale hrozný kolektív a celkovo práca nebola vhodná pre absolventa v podstate bez skusenosti, zaucanie v podstate nebolo a bol tam extrémny tlak na výkon a jednoducho som si nevedela predstaviť robiť túto prácu keď som videla ako fungujú kolegovia a firma celkovo. Podala som teda po mesiaci oznámenie o skončení PP v skúšobnej dobe. Čítala som veľa príspevkov tu na MK, ze si veľa ľudí ani neuvádzali tak krátku pracovnú skúsenosť v životopise, no bojím sa, ze ak by som mala od apríla (kedy som skončila v brigáde) okno v životopise, pozerali by sa personalisti na mna cez prsty a neviem ako by som vysvetlila toto obdobie.
Nijako, neriešia sa v životopise mesiace, ale roky. Je bežné, že si absolventi dajú pár mesiacov po škole ,, prázdniny " nikomu to nemusíš vysvetľovať. To ti píšem ako HR.
@anonym_fff174 takže vôbec nemám spomínať že som niekde pracovala a ani nedávať zápočtový list?
Radsej to nespominaj. Ako vysvetlis, ze si po mesiaci dala vypoved, lebo si pracovne tempo (ako mlada 20 rocna zena) nezvladla?

Nijako, neriešia sa v životopise mesiace, ale roky. Je bežné, že si absolventi dajú pár mesiacov po škole ,, prázdniny " nikomu to nemusíš vysvetľovať. To ti píšem ako HR.