icon

Aktuálne trendy v písaní životopisu. Ako ho správne upraviť?

20. máj 2026

Ahojte, chcem sa len opýtať či sa dnešný životopis fakt už píše tak, že sa uvádza len posledných 10-15 rokov priebehu zamestnaní a neuvádzajú sa ani roky na ZŠ? Či aký ste posielali Vy?
Vďaka za odpovede

anonym_e0ebd8
20. máj 2026

Na profesii si ho pekne vyplnis,mas tam info a len pises,co kde a ako.Mozes si vybrat aky chces,aku upravu,aj anglicku verziu.Spristupnis ho aj zamestnavatelom,ktory ho uvidia a mozu ta sami oslovit.

anonym_d08b42
20. máj 2026

Vsetko od skolky po zoznam intimnych partnerov. Zamestnavatel ma pravo vediet, co si zac.

anonym_e0ebd8
20. máj 2026

Mozes si ho aj stiahnut a uz len prilozis do meilu ako prilohu k ziadosti.

autor
20. máj 2026

@anonym_autor nuž, lebo chatgpt mi poradil napísať si iba taký, ako som už vyššie spomínala

ukulela
20. máj 2026
@anonym_autor

@anonym_autor nuž, lebo chatgpt mi poradil napísať si iba taký, ako som už vyššie spomínala

@anonym_autor zš nema význam. A za mňa ani veľmi skúsenosti pred 30 rokmi, pokiaľ to nebolo niečo výnimočné a zásadné. Takže dala by som vzdelanie (vš alebo sš), relevantnú pracovnú prax (že som robila pred 25 rokmi 2 roky čašníčku nemá význam, keď chcem ísť robiť referentka na MU) a znalosti plus prípadne skúsenosti, čo môžu pomôcť( dobrovoľníctvo, aktivity v komunite môžu zavážiť pri niektorých pozíciách)

anonym_97f3ae
20. máj 2026

Nas uz na ZS ucili, ze sa pise najvyssie ukoncene vzdelanie len. A zamestnania len relevantne pre pracovnu poziciu o aku sa uchadzas.

anonym_1da1b6
20. máj 2026
@anonym_autor

@anonym_autor snad ZS sa nepisalo nikdy (po 89)... ani ze je tato traktorista a mamka dojka...
ZS je uplne irelevantna... SS je relevantna, iba ak nemas ziadne skusenosti, alebo zopar rokov v pracovnom procese... Ak mas odrobene 20+ rokov, tak v principe uz ani "nejaka" VS (okrem toho, ze ju mas) ti velmi neurcuje, kto je aky pracant a co vie... Takze je samozrejme, ze HR zaujima praca a vysledky za poslednych dajme tomu 15 rokov...
Skoly si pisu hlavne absolventi, lebo co ine si tam okrem brigad napisu, ze...

autor
20. máj 2026
@anonym_1da1b6

@anonym_autor snad ZS sa nepisalo nikdy (po 89)... ani ze je tato traktorista a mamka dojka...
ZS je uplne irelevantna... SS je relevantna, iba ak nemas ziadne skusenosti, alebo zopar rokov v pracovnom procese... Ak mas odrobene 20+ rokov, tak v principe uz ani "nejaka" VS (okrem toho, ze ju mas) ti velmi neurcuje, kto je aky pracant a co vie... Takze je samozrejme, ze HR zaujima praca a vysledky za poslednych dajme tomu 15 rokov...

@ukulela
@anonym_97f3ae
@anonym_1da1b6 Vďaka, tak si teda priekopem životopis 👍

autor
20. máj 2026
@anonym_autor

@ukulela
@anonym_97f3ae
@anonym_1da1b6 Vďaka, tak si teda priekopem životopis 👍

@anonym_autor *prekopem

anonym_189647
20. máj 2026
@anonym_1da1b6

@anonym_1da1b6 dojka? Hadam dojicka😄

ivicatolic
20. máj 2026

@anonym_autor pošli len fotku s textom.... Tak tu má máte...😁👍👍👍... a už aj ideš na pohovor 👉👉❤️

autor
20. máj 2026
@ivicatolic

@anonym_autor pošli len fotku s textom.... Tak tu má máte...😁👍👍👍... a už aj ideš na pohovor 👉👉❤️

@ivicatolic fotku radšej nie, by som bola na roztrhanie 👀

ivicatolic
20. máj 2026
@anonym_autor

@ivicatolic fotku radšej nie, by som bola na roztrhanie 👀

@anonym_autor 😁😁😁👍

anonym_1da1b6
Včera o 05:42
@anonym_189647

@anonym_1da1b6 dojka? Hadam dojicka😄

@anonym_189647 dojka ci dojicka, hlavne dobry kadrovy profil a robotnicka trieda 🙂 🙂

Dojka je žena, ktorá dojčí materským mliekom cudzie dieťa. V minulosti išlo o bežnú a váženú profesiu, keďže pre deti, ktoré nemohli byť z rôznych dôvodov dojčené vlastnou matkou, predstavovala dojka jedinú záchranu

anonym_189647
Včera o 05:50
@anonym_1da1b6

@anonym_189647 dojka ci dojicka, hlavne dobry kadrovy profil a robotnicka trieda 🙂 🙂

Dojka je žena, ktorá dojčí materským mliekom cudzie dieťa. V minulosti išlo o bežnú a váženú profesiu, keďže pre deti, ktoré nemohli byť z rôznych dôvodov dojčené vlastnou matkou, predstavovala dojka jedinú záchranu

@anonym_1da1b6 ja viem kto je dojka, to akoze na co zahmlievas? Napisala si kravinu a teraz to zahravas do outu. Len si nepriznat chybu, vsak? 😏