Aktuálne trendy v písaní životopisu. Ako ho správne upraviť?
Ahojte, chcem sa len opýtať či sa dnešný životopis fakt už píše tak, že sa uvádza len posledných 10-15 rokov priebehu zamestnaní a neuvádzajú sa ani roky na ZŠ? Či aký ste posielali Vy?
Vďaka za odpovede
Vsetko od skolky po zoznam intimnych partnerov. Zamestnavatel ma pravo vediet, co si zac.
Mozes si ho aj stiahnut a uz len prilozis do meilu ako prilohu k ziadosti.
@anonym_autor nuž, lebo chatgpt mi poradil napísať si iba taký, ako som už vyššie spomínala
@anonym_autor nuž, lebo chatgpt mi poradil napísať si iba taký, ako som už vyššie spomínala
@anonym_autor zš nema význam. A za mňa ani veľmi skúsenosti pred 30 rokmi, pokiaľ to nebolo niečo výnimočné a zásadné. Takže dala by som vzdelanie (vš alebo sš), relevantnú pracovnú prax (že som robila pred 25 rokmi 2 roky čašníčku nemá význam, keď chcem ísť robiť referentka na MU) a znalosti plus prípadne skúsenosti, čo môžu pomôcť( dobrovoľníctvo, aktivity v komunite môžu zavážiť pri niektorých pozíciách)
Nas uz na ZS ucili, ze sa pise najvyssie ukoncene vzdelanie len. A zamestnania len relevantne pre pracovnu poziciu o aku sa uchadzas.
@anonym_autor snad ZS sa nepisalo nikdy (po 89)... ani ze je tato traktorista a mamka dojka...
ZS je uplne irelevantna... SS je relevantna, iba ak nemas ziadne skusenosti, alebo zopar rokov v pracovnom procese... Ak mas odrobene 20+ rokov, tak v principe uz ani "nejaka" VS (okrem toho, ze ju mas) ti velmi neurcuje, kto je aky pracant a co vie... Takze je samozrejme, ze HR zaujima praca a vysledky za poslednych dajme tomu 15 rokov...
Skoly si pisu hlavne absolventi, lebo co ine si tam okrem brigad napisu, ze...
@anonym_autor snad ZS sa nepisalo nikdy (po 89)... ani ze je tato traktorista a mamka dojka...
ZS je uplne irelevantna... SS je relevantna, iba ak nemas ziadne skusenosti, alebo zopar rokov v pracovnom procese... Ak mas odrobene 20+ rokov, tak v principe uz ani "nejaka" VS (okrem toho, ze ju mas) ti velmi neurcuje, kto je aky pracant a co vie... Takze je samozrejme, ze HR zaujima praca a vysledky za poslednych dajme tomu 15 rokov...
@ukulela
@anonym_97f3ae
@anonym_1da1b6 Vďaka, tak si teda priekopem životopis 👍
@ukulela
@anonym_97f3ae
@anonym_1da1b6 Vďaka, tak si teda priekopem životopis 👍
@anonym_autor *prekopem
@anonym_1da1b6 dojka? Hadam dojicka😄
@anonym_autor pošli len fotku s textom.... Tak tu má máte...😁👍👍👍... a už aj ideš na pohovor 👉👉❤️
@anonym_autor pošli len fotku s textom.... Tak tu má máte...😁👍👍👍... a už aj ideš na pohovor 👉👉❤️
@ivicatolic fotku radšej nie, by som bola na roztrhanie 👀
@anonym_1da1b6 dojka? Hadam dojicka😄
@anonym_189647 dojka ci dojicka, hlavne dobry kadrovy profil a robotnicka trieda 🙂 🙂
Dojka je žena, ktorá dojčí materským mliekom cudzie dieťa. V minulosti išlo o bežnú a váženú profesiu, keďže pre deti, ktoré nemohli byť z rôznych dôvodov dojčené vlastnou matkou, predstavovala dojka jedinú záchranu
@anonym_189647 dojka ci dojicka, hlavne dobry kadrovy profil a robotnicka trieda 🙂 🙂
Dojka je žena, ktorá dojčí materským mliekom cudzie dieťa. V minulosti išlo o bežnú a váženú profesiu, keďže pre deti, ktoré nemohli byť z rôznych dôvodov dojčené vlastnou matkou, predstavovala dojka jedinú záchranu
@anonym_1da1b6 ja viem kto je dojka, to akoze na co zahmlievas? Napisala si kravinu a teraz to zahravas do outu. Len si nepriznat chybu, vsak? 😏

Na profesii si ho pekne vyplnis,mas tam info a len pises,co kde a ako.Mozes si vybrat aky chces,aku upravu,aj anglicku verziu.Spristupnis ho aj zamestnavatelom,ktory ho uvidia a mozu ta sami oslovit.