Brigády z domu: Ako zarobiť pri opatrovateľskom príspevku?
Ahojte neviete mi poradit nejaku normalnu pracu, brigadu ktoru mozem robit len z domu, nie ponukat produkty a ine mlm..som na OP s rodicom a surodencom k tomu..no kedze platime este najom, zisli by sa peniazky naviac. Pomohlo by aj 100eur mesacne. Skusam oslovovat firmy, zatial neuspesne. Vela z nich pozaduje zivnost, alebo do call centra prax a tu nemam. Robila som predtym v obchode, s eshopom, aj administrativu a objednavky pre firmu. Hladam, pisem inzeraty a nic. Budem vdacna za kazdu radu
Žiaľ ak nemáš, čo ponúknuť, tak nebude po tebe dopyt. Ešte skús pozrieť LinkedIn tam je kopec remote ponúk ale “bojuješ” o nich s oveľa väčšou konkurenciou. Ja sama robím HO, dokonca mi minule prišla ďalšia ponuka, kde by som tiež mohla byť 99% času HO… ale som momentálne vo vychytenom odbore 🙂.
Väčšina call centier berie ľudí bez praxe - ľudia sa nehrnú robiť to, je tam vysoká fluktuácia, takže väčšina ľudí nastupujúcich do call centra sú ľudia bez praxe. Čiže kľudne si posielaj CV na tie ponuky, je ich na profesia.sk takmer neustále dostatok. Inak veľmi ťažko, prax, ktorú máš, je v podstate na kvalifikované pozície full remote úplne k ničomu. Takže skúšaj aktívne to call centrum. Alebo po večeroch či skoro ráno upratovanie. Ak si ho nevieš nájsť sama a si vo väčšom meste, oslov upratovanie firmy - majú objekty, kde sa upratuje ráno od 5 do 7, či večer po 18 či dokonca neskôr.
@anonym_autor Skor mi napadlo, ze skus cez inzerat si najst poblizku upratovanie v bytoch alebo ze niekomu pozehlis alebo strazenie dietat/psa/seniora u vas doma pocas pracovnej doby..

viac ako robis sa už nedá aj posielaš životopis
ak nemáš nejaká super prax alebo kurz tak tažko
ved si daj že si robila v call centre do životopisu to nikto nebude skúmať dajú ti všetok text a uvidiš ako to pôjde