icon

Čo očakávať od pohovoru v DM drogérii?

muchomur
Dnes o 04:34

ahojte, budúci týždeň ma čaká pohovor v dm drogérii a chcela by som sa naň čo najlepšie pripraviť, keďže mám o tú prácu naozaj veľký záujem. v posledných mesiacoch som absolvovala niekoľko pohovorov na podobné pozície a po tejto skúsenosti sa celkom čudujem, na základe čoho si firmy vlastne vyberajú spomedzi kandidátov, keďže sa ma poriadne nič nepýtali, nesnažili sa zistiť nič o mne ani mojich pracovných skúsenostiach. vedel by mi teda niekto poradiť, čo čakať od pohovoru do tejto firmy? je to na pozíciu predavača, ktorý zabezpečuje vedenie zmeny. za akékoľvek odpovede a rady ďakujem 🙂

anonym_cfa080
Dnes o 04:45

Na predajňu drogérie potrebujete človeka, čo je komunikatívny, má príjemné vystupovanie, rád pracuje s ľuďmi a práca ho neobťažuje, práve naopak, baví ho kozmetika a drogéria a vie zákazníkom poradiť. Práca je aj manuálna, žena musí mať aj fyzickú kondíciu a zvládne naskladňovanie a vyskladňovanie. Mala by byť flexibilná, aj rieši tovar, aj vizuál predajne, aj zákazníkov, aj kasu, aj reklamácie, aj cenovky. Čiže SŠ vzdelanie, prax v obchode a s prácou s pokladňou, aktívny pristup k práci, schopnosť zvládať stres, flexibiliita, príjemné a ústretové vystupovanie, dobrá fyzická kondícia. Na toto sa treba pripraviť.

anonym_3f9ae4
Dnes o 04:51

@muchomur čo by sa ťa mali pýtať? Kde sa vyrába garnier a aké zloženie ma makeup? Ideš za predavačku, nie farmaceutku. Nepotrebuješ žiadne špeciálne znalosti. Zamestnávateľ sa zaujíma hlavne o predchádzajúce skúsenosti- ci nestriedaš prácu každý mesiac a potom prvý dojem - či sa vieš slušne obliecť na pohovor, či vieš normálne komunikovať.
Takže hlavne nebuď v strese. Snaž sa pôsobiť sebavedomo ale nie namyslene a drzo. Buď si istá, že nájsť zodpovedného a spoľahlivého zamestnanca je oveľa ťažšie ako pre teba si nájsť prácu. Držím prsty a nepripravuj sa. Buď spontánna.

ivicatolic
Dnes o 06:41

@muchomur tak hlavne ho zaujíma , či budeš chodiť do práce.... 😁😆😁, lebo že u mladých je to dnes veľký problém, na takúto pozíciu sa vyberá že "dojem" ... veľa šťastia 👍

marsmykkok
Dnes o 06:45

@muchomur Záleží asi od človeka čo bude viesť pohovor, ten môže byť iný v Trnave a iný v Prešove, takže ťažko ti poradia presne. Nepokazíš nič každopádne prirodzenosťou, ak budeš mať pozitívny vibe, priprav si svoje skúsenosti s prácou predavačky alebo vedením ľudí ak máš a budú sa na to ťa pýtať. Držím palce, ale lepšie by bolo to brať tak ako že nejde o život a tak nejde o nič a byť uvoľnená, ak budeš kŕčovitá, neprirodzená lebo budeš pozíciu veľmi chcieť neuspeješ.