icon

Dá sa v Bojniciach nájsť prácu?

cehavuk
Dnes o 16:25

Ahojte, ako je to prosím s pravou v Bojniciach? Mám v pláne sa tam presťahovať so synom. Ktorá ZS je prosím najlepšia ? Ďakujem

anonym_0fd3cd
Dnes o 16:55

@cehavuk s akou pravou?

anonym_4681d5
Dnes o 16:57

@cehavuk Vsak uz si tu odpoveď dostala, že základná skola je tam len jedna a prácu tam najdes ťažko. Je to kraj s peknou minulosťou a žiadnou budúcnosťou. Normálny človek sa tam nebude sťahovať, ak na to nemá extra silný dôvod.

anonym_765e30
Dnes o 17:50

upratovacky, casnicky potrebuju vsade, na viac urcite nemas kedze nevies ani google pouzit

arek00
Dnes o 18:10

@cehavuk som z PD, mesta čo je 1 km od Bojníc. V Bojniciach si zoženieš prácu, len neviem či takú, ako chceš. V PD je tiež veľa možností a aj v okolí. Kto chce, nájde. Držím palce

cehavuk
autor
Dnes o 18:13
@arek00

@cehavuk som z PD, mesta čo je 1 km od Bojníc. V Bojniciach si zoženieš prácu, len neviem či takú, ako chceš. V PD je tiež veľa možností a aj v okolí. Kto chce, nájde. Držím palce

@arek00 ďakujem veľmi pekne za slušnú odpoveď 🥰

cehavuk
autor
Dnes o 18:13
@anonym_765e30

upratovacky, casnicky potrebuju vsade, na viac urcite nemas kedze nevies ani google pouzit

@anonym_765e30 🤣🤣🤣

anonym_b5c5c3
Dnes o 18:35

@cehavuk aku pracu si chces hladat ? aku mas kvalifikaciu a prax ? celkovo je tam s pracou velka slabota ale teda zavisi aj od toho co vies ponuknut

anonym_72969c
Dnes o 21:15

v kúpeľoch si môžeš nájsť prácu v hoteloch penziónoch, v nemocnici, PD je hneď vedľa tak tam sú možnosti

anonym_fb4f62
Dnes o 21:28

Stahovat sa do Bojnic? Dobrovolne? Ako s prepacenim, tam skapal pes.