icon

Dá sa v Bojniciach nájsť prácu?

cehavuk
5. aug 2026

Ahojte, ako je to prosím s pravou v Bojniciach? Mám v pláne sa tam presťahovať so synom. Ktorá ZS je prosím najlepšia ? Ďakujem

anonym_0fd3cd
5. aug 2026

@cehavuk s akou pravou?

anonym_4681d5
5. aug 2026

@cehavuk Vsak uz si tu odpoveď dostala, že základná skola je tam len jedna a prácu tam najdes ťažko. Je to kraj s peknou minulosťou a žiadnou budúcnosťou. Normálny človek sa tam nebude sťahovať, ak na to nemá extra silný dôvod.

anonym_765e30
5. aug 2026

upratovacky, casnicky potrebuju vsade, na viac urcite nemas kedze nevies ani google pouzit

arek00
5. aug 2026

@cehavuk som z PD, mesta čo je 1 km od Bojníc. V Bojniciach si zoženieš prácu, len neviem či takú, ako chceš. V PD je tiež veľa možností a aj v okolí. Kto chce, nájde. Držím palce

cehavuk
autor
5. aug 2026
@arek00

@cehavuk som z PD, mesta čo je 1 km od Bojníc. V Bojniciach si zoženieš prácu, len neviem či takú, ako chceš. V PD je tiež veľa možností a aj v okolí. Kto chce, nájde. Držím palce

@arek00 ďakujem veľmi pekne za slušnú odpoveď 🥰

cehavuk
autor
5. aug 2026
@anonym_765e30

upratovacky, casnicky potrebuju vsade, na viac urcite nemas kedze nevies ani google pouzit

@anonym_765e30 🤣🤣🤣

anonym_b5c5c3
5. aug 2026

@cehavuk aku pracu si chces hladat ? aku mas kvalifikaciu a prax ? celkovo je tam s pracou velka slabota ale teda zavisi aj od toho co vies ponuknut

anonym_72969c
5. aug 2026

v kúpeľoch si môžeš nájsť prácu v hoteloch penziónoch, v nemocnici, PD je hneď vedľa tak tam sú možnosti

anonym_fb4f62
5. aug 2026

Stahovat sa do Bojnic? Dobrovolne? Ako s prepacenim, tam skapal pes.

kalifka
6. aug 2026

@cehavuk sama pochádzam odtiaľ a pred 20 rokmi som sama odišla ja s dieťaťom odtiaľ, lebo už vtedy tam nebol dostatok pracovných možností. Teraz sme mali stretávku to školy z 30 spolužiakov žijú tam len 2 baby, všetci sme odišli.

anonym_72969c
6. aug 2026
@kalifka

@cehavuk sama pochádzam odtiaľ a pred 20 rokmi som sama odišla ja s dieťaťom odtiaľ, lebo už vtedy tam nebol dostatok pracovných možností. Teraz sme mali stretávku to školy z 30 spolužiakov žijú tam len 2 baby, všetci sme odišli.

@kalifka moja kolegynka z BA sa presťahovala do Bojnic kde si našla prácu a dcéra jej chodí na ZŠ do PD, sú obe veľmi spokojné

kalifka
6. aug 2026
@anonym_72969c

@kalifka moja kolegynka z BA sa presťahovala do Bojnic kde si našla prácu a dcéra jej chodí na ZŠ do PD, sú obe veľmi spokojné

@anonym_72969c záleží aj akú prácu, lebo s mojou profesiou som si nevedela nájsť uplatnenie a tu si môžem vyberať. Ale keby môžem hneď sa vrátim, je tam krásne.