Hľadám ľudí, ktorí si hľadajú prácu. Porozprávajme sa.
Ahojte, hladam ludi, ktori si hladaju pracu a boli by ochotni sa so mnou porzpravat o ich aktualnej situacii, frustracii, co im pomaha a co nepomaha a podobne. Nasla by som tu nejake ochotne dusicky?
Dakujem vopred velmi pekne ❤
hladam uz dlho
Janka, ty prácu nehľadáš, ty máš portál, kde by si chcela presmerovať ľudí... aby ho využívali.
Ahoj, ja hladam pracu
@anonym_fe83e2 @anonym_c2e933 @anonym_409c37 ahojte, mohli by ste mi napisat sukromnu spravu nech sa porozpravame tam? Kedze ste napisali anonymne, neviem vam poslat sukromnu spravu ja.
mne staci pisat tu
@anonym_fe83e2 @anonym_c2e933 @anonym_409c37 ahojte, mohli by ste mi napisat sukromnu spravu nech sa porozpravame tam? Kedze ste napisali anonymne, neviem vam poslat sukromnu spravu ja.
@jankazdechovanka Ak si chces pisat, tak tuna. Mozeme si pisat vsetci spolu.
Už pri predchádzajúcom príspevku som chcela reagovať, ale zdržala som sa. Teraz sa zapojím. Pozrela som si váš web. Ak opomeniem, že to n môj vkus vyzerá fakt zle, tak chýba mi jedna veľmi podstatná informácia - na základe akých skúseností idete radiť ľuďom? Ok, chlapi, ktorí zastrešujú technické záležitosti, tých neriešim. Ale je množstvo ľudí, ktorí pomáhajú ľuďom v pracovnej oblasti a majú za sebou skúsenosti, ktoré ich k tomu oprávňujú - dlhoroční manažéri so skúsenosťami riadiť tímy, ľudia dlhodobo pôsobiaci v HR sfére, s množstvom školení, kurzov a s adekvátnou praxou v oblasti náborov, vzdelávania, rozvíjania talentov. Nič také som sa o nikom z tímu na vašom webe nedočítala. Jediný argument, ktorý som zaregistrovala, je ten, že ako matka si sa nechcela vrátiť do pôvodnej práce. Ale to nie je argument pre to, aby som niekoho vnímala ako odborníka.
Keď sa aj pozriem na komunikáciu, tak fakt ma to nepresvedčí o nejakej profesionalite. V tvojej prvej diskusii si odpovedala jednej dotazujúcej ako anonym, následne si reagovala, že si si myslela, že anonym funguje inak. To naozaj? Človek, ktorý sa podieľa na vytvorení nejakej platformy, nemá toľko technickej logiky, prípadne si neprečíta podmienky stránky, na ktorú sa registroval? Bola si v tej diskusii upozornená na gramatické chyby, tvoja výhovorka bola, že v práci komunikuješ výlučne anglicky. To vážne? 80% mojej pracovnej komunikácie je v arabčine a angličtine, zvyšok v nemčine, ale nikdy mi nenapadlo to použiť ako výhovorku na gramatické chyby v jazyku, v ktorom som nature speaker. To fakt na mňa nepôsobí dôveryhodne.
Pôsobí to na mňa, akoby ste si pred tým, než ste sa pustili do projektu, vôbec nečekli trh. Na trhu je toľko HR agentúr, ktoré robia nielen recruitment, je tam toľko jednotlivcov, ktorí robia od kariérneho poradenstva cez rôzne iné činnosti súvisiace s touto problematikou. Z toho všetkého ste mohli čerpať. Zároveň mi naozaj veľmi výrazne chýba zapojenie niekoho, kto má za sebou kariéru, na základe ktorej si možno povedať - áno, toto je človek, ktorému dôverujem, že má pracovný trh a ľudí brutálne zmáknutých. A tiež mi toto "testovanie" na MK príde neskutočne amatérske. Testovanie viete predsa robiť inak, profesionálnejšie.
Myšlienka je skvelá, to nepochybne a držím vám úprimne palce. Ale z môjho pohľadu to chce do tímu pridať niekoho s profi manažérskymi skúsenosťami, nadhľadom, profi pohľadom na testovanie a formu aj obsah prípadne zapojenie externého partnera, ktorý je etablovaný na trhu s dobrým renomé.
Ženy, napíšte ako dlho si hľadáte a aké máte vzdelanie,prípade.prax.Tiez si hľadám prácu a keď vidím, že koľko žien si hľadá a neúspešne,tak mám z toho ešte väčší stres.Potom som v nejakej skupinke čítala,že 50% tvorí žien po rodicaku, ktoré buď ešte predtým nepracovali alebo majú minimum praxe a tým pádom ich zamestnávateľ bohužiaľ odmietne.Realita!!
neuveris ale pracu hladam rok!!!!

Ahoj, ja hladam pracu