Hľadám skúsenosti s prácou tajomníčky na strednej škole
Ahojte, rada by som zmenila prácu a našla som si inzerát na “tajomníčku na strednej škole”. Bolo by to absolútne niečo odlišne od toho čo momentálne robím (štátna správa) ale … je tu niekto taky? Na danej pozícii … jediný bod ktorý ma tak drží späť že váham je “kompletná administrácia projektov Erazmus+” … keďže mame možnosť AI celkom mi to vysvetlila 😆 ale rada by som vedela niečo viac ak by tu bol niekto kto už riešil podobne alebo rieši … ďakujem 💗🍒
na pohovore ti to urcite priblizia ak prejavis o to zaujem, zeby si sa chcela dozvediet viac a tak isto po nastupe do prace ta zaskolia.
@toffie vieš dobre anglicky? Aby si komunikovala tie projekty. Co je pod tým všetko myslene? Podávanie, finančný manažment, písanie záverečných sprav...?
Ovládaš jednotlive WP?
na pohovore ti to urcite priblizia ak prejavis o to zaujem, zeby si sa chcela dozvediet viac a tak isto po nastupe do prace ta zaskolia.
@anonym_2babde v inzeráte je to tak jednoducho opísané že tam dokonala znalosť AJ nie je podmienkou a v inzeráte stačí (ukončené stredoškolské s maturitou alebo VŠ, klasické ľudské vlastnosti ako samostatnosť a schopnosť učiť sa, odborne veci jedine ovládanie Word, Excel, Outlook, …) Ja by som išla absolútne do neznáma vôbec nič ohľadom projektov neviem … 😆

@toffie v ď Ťa zaškolia, ukážu ako to máš robiť.