icon

Hľadám skúsenosti s prácou tajomníčky na strednej škole

toffie
18. jún 2026

Ahojte, rada by som zmenila prácu a našla som si inzerát na “tajomníčku na strednej škole”. Bolo by to absolútne niečo odlišne od toho čo momentálne robím (štátna správa) ale … je tu niekto taky? Na danej pozícii … jediný bod ktorý ma tak drží späť že váham je “kompletná administrácia projektov Erazmus+” … keďže mame možnosť AI celkom mi to vysvetlila 😆 ale rada by som vedela niečo viac ak by tu bol niekto kto už riešil podobne alebo rieši … ďakujem 💗🍒

anonym_2c7a28
18. jún 2026

@toffie v ď Ťa zaškolia, ukážu ako to máš robiť.

anonym_2babde
18. jún 2026

na pohovore ti to urcite priblizia ak prejavis o to zaujem, zeby si sa chcela dozvediet viac a tak isto po nastupe do prace ta zaskolia.

anonym_8b631b
18. jún 2026

@toffie vieš dobre anglicky? Aby si komunikovala tie projekty. Co je pod tým všetko myslene? Podávanie, finančný manažment, písanie záverečných sprav...?
Ovládaš jednotlive WP?

toffie
autor
18. jún 2026
@anonym_2babde

na pohovore ti to urcite priblizia ak prejavis o to zaujem, zeby si sa chcela dozvediet viac a tak isto po nastupe do prace ta zaskolia.

@anonym_2babde v inzeráte je to tak jednoducho opísané že tam dokonala znalosť AJ nie je podmienkou a v inzeráte stačí (ukončené stredoškolské s maturitou alebo VŠ, klasické ľudské vlastnosti ako samostatnosť a schopnosť učiť sa, odborne veci jedine ovládanie Word, Excel, Outlook, …) Ja by som išla absolútne do neznáma vôbec nič ohľadom projektov neviem … 😆