Je možné posunúť nástup do policajného zboru?
Dobrý deň, budúci rok končím magisterské štúdium a plánujem si podať žiadosť k PZ. Bolo mi odporúčané začať v januári/februári - pokiaľ chcem nastúpiť od 1.07.2027. Pokiaľ by som bola prijatá dajme tomu pred júnom a možno aj skôr, je možné nástup posunúť? Samozrejme budem prízvukovať kde budem môcť, že štúdium dokončím približne na začiatku júna. Ďakujem 🙂
Ja teda nechápem, že takéto otázky nerieši priamo z PZ ale máš moznosti, ale na MK.
A aky doklad chces dolozit k vzdelaniu? Budes brana ako uchadzac s ukoncenym vzdelanim 1.stupen vs, neviem kto ti to poradil, ale zavolaj si na personalne
Ja teda nechápem, že takéto otázky nerieši priamo z PZ ale máš moznosti, ale na MK.
@ovaaa nechapte, nikto vám to nekáže 😃 napadlo mi o 0:42 v noci, riešila som to cez personálne tú odporúčanú dobu podania žiadosti 😃 také niečo mi v tom čase nenapadlo, tu som videla veľa príspevkov k PZ, tak som to skúsila
Ahoj nástup sa dá dohodnúť, tak s tým problém nie je... Mňa tiež chceli už v decembri, ale kvôli výpovednej lehote som vedel až v januári... Školu si nevyberaš, kam príde rozkaz tam ide... Ale aktuálne východ a stred ide do KE a západ do Pezinka... A to prijímacie konanie je dosť dlhé, takže sa kľudne môže stať, že ťa príjmu až v septembri...
Ahoj nástup sa dá dohodnúť, tak s tým problém nie je... Mňa tiež chceli už v decembri, ale kvôli výpovednej lehote som vedel až v januári... Školu si nevyberaš, kam príde rozkaz tam ide... Ale aktuálne východ a stred ide do KE a západ do Pezinka... A to prijímacie konanie je dosť dlhé, takže sa kľudne môže stať, že ťa príjmu až v septembri...
@zeroz ďakujem za odpoveď 🙂

@sajkap aj teda ešte … už niekoľko rokov bývam cez pol slovenska mimo svojho trvalého bydliska kvôli škole, je možné požiadať o to aby som chodila do školy do košíc namiesto pezinka? musím byť na intráku, aj keď mám svoje bývanie v ke? ďakujem 😃