icon

Je práca vedúcej školskej jedálne náročná?

4stanka4
Dnes o 18:10

Ahojte. Máte niektorá skúsenosť s prácou vedúcej školskej jedálne? Som vyučená cukrárka, maturita z potravinárskej výroby. Posledných 6 rokov som na rodičovskom a rozmýšľam čo ďalej. Do pôvodnej práce sa vrátiť nemozem nakolko vyžaduje extrémne veľa cestovania.Je to náročná pozícia? Myslím si, že som dosť šikovná len by som potrebovala zaškoliť. Teraz vedúcu v jedálni nemajú tak by nemal kto. Vždy som robila bud cukrárku alebo som pracovala ako technologička tak neviem či by som sa vôbec mohla uchádzať o takúto pozíciu. Ďakujem za všetky rady.

kacena4
Dnes o 19:58

no v prvom rade je to praca s ludmi ,mas pod sebou kucharky a musis ich vediet riadit, potom je to o technickej povahe, nakolko musis vediet vytvorit jedalny listok, zabezpecit servit okolo nakupu potravin, sklad a pod. to z si vyucena cukrakra ti za mna moc nepomoze

4stanka4
autor
Dnes o 20:22
@kacena4

no v prvom rade je to praca s ludmi ,mas pod sebou kucharky a musis ich vediet riadit, potom je to o technickej povahe, nakolko musis vediet vytvorit jedalny listok, zabezpecit servit okolo nakupu potravin, sklad a pod. to z si vyucena cukrakra ti za mna moc nepomoze

@kacena4 to ze som cukrárka som spomenula najmä koli tomu ze či by to bolo vôbec relevantné keďže je to potravinárstvo ale iný smer. Zaujímalo by ma napríklad to, akým spôsobom sa zostávajú jedálne lístky. Viem že podľa noriem a aby to bolo energeticky vyvážené (normovať samozrejme viem) ale akým princípom či je dané koľko krát do mesiaca musia byť zemiaky, ryža atď.