Je tu niekto z projektu vo Volkswagene z úradu práce?
Ahojte momentálne sa nachádzam na úrade práce a poslali ma do nejakého projektu do Volkswagenu ide tam ešte niekto alebo poprípade bol tam už na niečom takom? vďaka za odpovede.
@anonym_autor prepac s. Tymto nepomozem mna by zaujimalo ale ci tam ides proti svojej voli alebo dobrovolne?
@andrejkap123 Na urade prace nie je nic dobrovolne. Odmietnutie ponuky prace, rekvalifikacie alebo kurzu alebo praxe = nespolupraca s uradom, vyradenie.
@andrejkap123 Na urade prace nie je nic dobrovolne. Odmietnutie ponuky prace, rekvalifikacie alebo kurzu alebo praxe = nespolupraca s uradom, vyradenie.
@patrike tak to je strasne.
@patrike tak to je strasne.
@andrejkap123 Co je na tom strasne ? To nie je dovolenka, kto sa tam eviduje, kona tak dobrovolne a tym na seba berie povinnosti, o ktorych ho poucia na uvod a podpise to.
bol by som rád ak by vlákno ostalo o tom čo som sa pýtal vďaka. 🙂
O samotnom VW ti ako Kosican nepoviem nic, ale vseobecne, ak ta urad niekam takto posle, je to vlastne skolenie a prax sucasne. Kontroluje sa ucast na jednotlivych sedeniach. Odmietnut mozes, ale na druhy den si vyradeny z uradu.
O samotnom VW ti ako Kosican nepoviem nic, ale vseobecne, ak ta urad niekam takto posle, je to vlastne skolenie a prax sucasne. Kontroluje sa ucast na jednotlivych sedeniach. Odmietnut mozes, ale na druhy den si vyradeny z uradu.
@patrike ja viem ako funguje úrad aj čo môžem a nie len sa pýtam či bol niekto na tomto konkrétnom..
Co kedy si tu bola podobna tema,tak to bolo skolenie,sedis ako v skole a pocuvas,potom pojdes do vyroby sa nieco naucit a uvidis potom,ci sa ti zapaci alebo nie.

@anonym_autor prepac s. Tymto nepomozem mna by zaujimalo ale ci tam ides proti svojej voli alebo dobrovolne?