icon

Kde nájsť prácu na rannú zmenu?

Dnes o 14:39

Ahojte, moje dieťa nastupilo v januári do škôlky. Odvtedy si hľadám prácu na rannú zmenu. No neúspešne, nič som nenašla.
Kde ste sa vy zamestnali po RD?

anonym_01ca54
Dnes o 14:41

Švagrina takto nastúpila ako pomocná sila do šk. jedálne.
Dieťa jej brali do mš prednostne. Pred Md pracovala na 3 zmeny v automobilke.

anonym_c860a4
Dnes o 14:49

@anonym_autor ako ti tu píšu, napr.v tej kuchyni. Alebo nejaké ranne upratovania ešte.

lenka2710
Autor odpoveď zmazal
anonym_2a7e20
Dnes o 14:57

Pošta

anonym_c20ace
Dnes o 14:58

Ja pracujem na poste ako dorucovatelka, čas mam od 6.30 - 14.00/14.30
Predtým ako pomocná sila v kuchyni a sem tam brigáda, keďže muž nemôže ani ráno ani poobede, keďže je v robote od 5.30 do 18, musela som hľadať niečo k deťom

martinkatinka
Dnes o 15:06

Tak asi zalezi aj v akom odbore hladas. Kancelaria, statna sprava, posta, veda a vyskum, ucitelka, skolska jedalen, skolka, restauracia na denne menu, obchody, ktore su otvorene do 16, 16:30, praca v zdravotnej poistovni, upratovanie bytovych vchodov, veterinarka, doktorka alebo sestra v ambulancii, zapisovatelka na sude, predavacka v skolskom alebo nemocnicnom bufete...

anonym_cafc87
Dnes o 15:37

Univerzita

autor
Dnes o 16:11
@martinkatinka

Tak asi zalezi aj v akom odbore hladas. Kancelaria, statna sprava, posta, veda a vyskum, ucitelka, skolska jedalen, skolka, restauracia na denne menu, obchody, ktore su otvorene do 16, 16:30, praca v zdravotnej poistovni, upratovanie bytovych vchodov, veterinarka, doktorka alebo sestra v ambulancii, zapisovatelka na sude, predavacka v skolskom alebo nemocnicnom bufete...

@martinkatinka Nemám nič konkrétne čo hľadám to je jedno, ide mi hlavne o pracovný čas.

autor
Dnes o 16:12

Na poštu si neviem predstaviť v každom počasí vonku a pomocná sila v kuchyni tam málo platia.

anonym_36a475
Dnes o 16:16

A co vlastne chces???Malo platia,zle pocasie.
No tazko sa ti bude hladat praca,ked na kazdej nieco vidis.
U nas to bezne zeny riesia ako upratovacky,do kuchyne,na postu,alebo do kancelarie.
Ja robim vo vyrobe na 4smeny od roka maleho,striedame sa s muzom.A nechodil do skolky,az teraz od januara.Rano ma uz pekne pockaju obleceny a ideme aj s muzom spolu maleho zaviest do skolky,ak ma 1 z nas rannu,2hy ide sam s malym.

leona45
Dnes o 16:19

@anonym_autor kancelárske práce

martinkatinka
Dnes o 16:39
@anonym_autor

@martinkatinka Nemám nič konkrétne čo hľadám to je jedno, ide mi hlavne o pracovný čas.

@anonym_autor jaj, nic z toho, co som vymenovala? Tak vlastne aku mas skolu, v akom odbore hladas?

flatwhite
Dnes o 16:45

Nuz ked chces len ranne smeny s tym, ze mas skolkara tak necakaj ze na 8 hodinovkach zarobis 1500 v cistom. Uprimne by som bola rada za kazde euro po skonceni rodicaku. A divila by si sa kolko vie pomocna sila v kuchyni zarobit. Poznam pani co chodi rano na 6:00 odrobi si menucka do cca 14:30 a tisicku si zarobi. Ak nie si na dieta sama a mas manzela ktory zaraba tiez, tisicka navyse do rozpoctu neznie vobec zle. Ale tak teda kazdy podla seba🤷🏽‍♀️

biba_18
Dnes o 16:50

a akú máš kvalifikáciu, keď chceš zarobiť lepšie ako pomocná sila či nechceš byť von ako doručovateľka?

anonym_5f6af6
Dnes o 17:03

Mám viac vysokých škôll a keby som nezohnala prácu v odbore, tak kľudne by som išla robiť upratovačku, na poštu alebo predavačku. Pre mňa je dôležité pracovať a žiadna práca nie je podľa mňa podradná

anonym_7b6939
Dnes o 17:07

V dnešnej dobe ti ozaj držím palce ak mas malé dieťa a vysoké nároky. Neviem či na trhu prace bola niekedy horšia situácia ako teraz. Ak ideš len po pracovnej dobe, počet zamestnaní mas riadne zúžený a každé bude mať nejaké mínus. Takže buď sa prispôsobis alebo budeš doma bez príjmu.

bomba36
Dnes o 17:08
@anonym_autor

Na poštu si neviem predstaviť v každom počasí vonku a pomocná sila v kuchyni tam málo platia.

@anonym_autor tak radšej seď doma bez peňazí keď málo platia. Nejaké špeciálne zručnosti ani pracovné návyky asi mať nebudeš, tak si nemysli, že si môžeš vyberať.

anonym_ae4ddc
Dnes o 17:19

Nemám kvalifikáciu a ani vysokú školu, ani nejaké zručnosti s PC som nemala, žiadny kurz administratívny
A tiež som hľadala vyše roka
Lebo ráno deti musím a aj poobede.
Back Office , čiže asistentku konateľa spoločnosti ,od 8:00-16:00 som robila bez praxe predtým. Všetko som s od piky učila za pochodu
Veľa firiem chce takých nehotovych ľudí, radšej si chcú naučiť po svojom, nie takých mať , čo už veľa vedia a hlavne vidia do veci 😎 chcú si ich spracovať po svojom
Moja druhá práca je na infolinke
Bola som tam rok a pol
Potom som bola 8 mesiacov doma a hľadala iné, znova kancelárska práca + infolinka , od 7:00-15:30
Nie vždy musíš mať kurzy a neviem aké schopnosti , tiež som nemala
Je to len o šťastí , náhode , či ťa niekto osloví , že hľadá alebo ťa výberu na pohovore, keď pošleš firme životopis
Aj u mňa to tak bolo u oboch prác
Takže sme aj takí na svete 😁
Veľa šťastia prajem

anonym_7b6939
Dnes o 17:24
@anonym_ae4ddc

Nemám kvalifikáciu a ani vysokú školu, ani nejaké zručnosti s PC som nemala, žiadny kurz administratívny
A tiež som hľadala vyše roka
Lebo ráno deti musím a aj poobede.
Back Office , čiže asistentku konateľa spoločnosti ,od 8:00-16:00 som robila bez praxe predtým. Všetko som s od piky učila za pochodu
Veľa firiem chce takých nehotovych ľudí, radšej si chcú naučiť po svojom, nie takých mať , čo už veľa vedia a hlavne vidia do veci 😎 chcú si ich spracovať po svojom
Moja druhá práca je na infolinke
Bola som tam rok a pol
Potom som bola 8 mesiacov doma a hľadala iné, znova kancelárska práca + infolinka , od 7:00-15:30
Nie vždy musíš mať kurzy a neviem aké schopnosti , tiež som nemala
Je to len o šťastí , náhode , či ťa niekto osloví , že hľadá alebo ťa výberu na pohovore, keď pošleš firme životopis
Aj u mňa to tak bolo u oboch prác
Takže sme aj takí na svete 😁
Veľa šťastia prajem

@anonym_ae4ddc tak toto je podľa mňa nejaký alternatívny vesmír 😄 nezažila som ozaj firmy ktoré sa hrnuli prijímať ľudí bez praxe a znalostí, navyše s malými deťmi doma.

anonym_ae4ddc
Dnes o 17:34
@anonym_7b6939

@anonym_ae4ddc tak toto je podľa mňa nejaký alternatívny vesmír 😄 nezažila som ozaj firmy ktoré sa hrnuli prijímať ľudí bez praxe a znalostí, navyše s malými deťmi doma.

@anonym_7b6939 no vidíš, ja som mala šťastie (nešťastie) a fakt je , že niektoré firmy chcú neskazených zamestnancov, ktorí moc do hrncov nevidia , aby si ich spracovávali postupne podľa seba
Aby moc nerozumeli a ani si moc nepýtali za odpracovanu prácu, lebo veď máš malé deti , buď rada , že máš toľkoto a šuchaj nohami

anonym_36a475
Dnes o 17:40

U nas takto robi vela zien upratovacky,robia od 6 do 14tej a vikend doma,minule som sa tak zakecala s kamoskou,hadam pol hodiny sme kecali v robote aj takto o robote.Ona je spokojna,poumyva co ma a ide domov.Sice 600eur ma len,ale tak clovek bud chce takto robit alebo ak chce zarobit normalne peniaze tak na smeny.
Minule sme sa tak bavili aj o kancelariach,ja kedze mam ekonomicke vzdelanie a aj odbor,tak u nas tie zeny menej zarobia ako sa zarobi vo vyrobe.Ak maju 1000cku aj to je vela.Tiez som sa kukala,ale je to tak.

anonym_db0887
Dnes o 17:53
@anonym_ae4ddc

@anonym_7b6939 no vidíš, ja som mala šťastie (nešťastie) a fakt je , že niektoré firmy chcú neskazených zamestnancov, ktorí moc do hrncov nevidia , aby si ich spracovávali postupne podľa seba
Aby moc nerozumeli a ani si moc nepýtali za odpracovanu prácu, lebo veď máš malé deti , buď rada , že máš toľkoto a šuchaj nohami

@anonym_ae4ddc ti, čo veľa vedia a majú prax sú skazeni zamestnanci? Pracujem už 30 rokov vkuse, teba by som ako zamestnanca neprijala, práve pre tento prístup k ľuďom....

autor
Dnes o 18:06

Školu mám nič moc iba strednú SOŠ, skúsenosti nemám. Robila som predtým vo výrobe na zmeny, len teraz nemôžem keď mám malé dieťa.

anonym_36a475
Dnes o 18:31
@anonym_autor

Školu mám nič moc iba strednú SOŠ, skúsenosti nemám. Robila som predtým vo výrobe na zmeny, len teraz nemôžem keď mám malé dieťa.

@anonym_autor aj si si uz davala niekde ziadosti???Skus si dat na profesiu zivotipis,ten si aj stiahnes a mozes takto poposielat,a hlavne ho z aktivni zamestnavatelom,nech ho vidia.

bosorkabb
Dnes o 18:43

Ak nemáš nejaké špeciálne vedomosti/skúsenosti. Tak taká pracovná doba je len upratovačka v MŠ/ZŠ/úrady a podobne.
Pošta, štátny úradník a podobne ale všade tam máš nízke mzdy.
Nemôžeš mať všetko.

tetapetra
Dnes o 18:47

Nastúpila som tam,kde som skončila.

anonym_ae4ddc
Dnes o 18:56
@anonym_db0887

@anonym_ae4ddc ti, čo veľa vedia a majú prax sú skazeni zamestnanci? Pracujem už 30 rokov vkuse, teba by som ako zamestnanca neprijala, práve pre tento prístup k ľuďom....

Prístup k ľuďom?
Ja som ten zamestnanec, ktorý pracoval v takej firme, s takouto myšlienkou konateľa.
Ja nie som zamestnávateľ a nezamestnavam s týmto plánom .
Píšem, čo som zažila od firiem.

Že nie vždy je potrebná klasifikácia, ako tu vždy všetci píšu , že existujú aj zamestnávatelia , ktorí to berú tak ako som písala.
Nepísala som, že s tým súhlasím
Písala som to predsa v zmysle, že áno , sú aj takíto vychcani zamestnávatelia.
Prečo musí byť vždy niekto, kto si ide rypnut a pritom nepochopil koment toho, do ktorého si ide rypnut

123369
Dnes o 18:57
@anonym_autor

@anonym_autor odkiaľ si okres?