Kde nájsť prácu na rannú zmenu?
Ahojte, moje dieťa nastupilo v januári do škôlky. Odvtedy si hľadám prácu na rannú zmenu. No neúspešne, nič som nenašla.
Kde ste sa vy zamestnali po RD?
@anonym_autor ako ti tu píšu, napr.v tej kuchyni. Alebo nejaké ranne upratovania ešte.
Pošta
Ja pracujem na poste ako dorucovatelka, čas mam od 6.30 - 14.00/14.30
Predtým ako pomocná sila v kuchyni a sem tam brigáda, keďže muž nemôže ani ráno ani poobede, keďže je v robote od 5.30 do 18, musela som hľadať niečo k deťom
Tak asi zalezi aj v akom odbore hladas. Kancelaria, statna sprava, posta, veda a vyskum, ucitelka, skolska jedalen, skolka, restauracia na denne menu, obchody, ktore su otvorene do 16, 16:30, praca v zdravotnej poistovni, upratovanie bytovych vchodov, veterinarka, doktorka alebo sestra v ambulancii, zapisovatelka na sude, predavacka v skolskom alebo nemocnicnom bufete...
Univerzita
Tak asi zalezi aj v akom odbore hladas. Kancelaria, statna sprava, posta, veda a vyskum, ucitelka, skolska jedalen, skolka, restauracia na denne menu, obchody, ktore su otvorene do 16, 16:30, praca v zdravotnej poistovni, upratovanie bytovych vchodov, veterinarka, doktorka alebo sestra v ambulancii, zapisovatelka na sude, predavacka v skolskom alebo nemocnicnom bufete...
@martinkatinka Nemám nič konkrétne čo hľadám to je jedno, ide mi hlavne o pracovný čas.
Na poštu si neviem predstaviť v každom počasí vonku a pomocná sila v kuchyni tam málo platia.
A co vlastne chces???Malo platia,zle pocasie.
No tazko sa ti bude hladat praca,ked na kazdej nieco vidis.
U nas to bezne zeny riesia ako upratovacky,do kuchyne,na postu,alebo do kancelarie.
Ja robim vo vyrobe na 4smeny od roka maleho,striedame sa s muzom.A nechodil do skolky,az teraz od januara.Rano ma uz pekne pockaju obleceny a ideme aj s muzom spolu maleho zaviest do skolky,ak ma 1 z nas rannu,2hy ide sam s malym.
@martinkatinka Nemám nič konkrétne čo hľadám to je jedno, ide mi hlavne o pracovný čas.
@anonym_autor jaj, nic z toho, co som vymenovala? Tak vlastne aku mas skolu, v akom odbore hladas?
Nuz ked chces len ranne smeny s tym, ze mas skolkara tak necakaj ze na 8 hodinovkach zarobis 1500 v cistom. Uprimne by som bola rada za kazde euro po skonceni rodicaku. A divila by si sa kolko vie pomocna sila v kuchyni zarobit. Poznam pani co chodi rano na 6:00 odrobi si menucka do cca 14:30 a tisicku si zarobi. Ak nie si na dieta sama a mas manzela ktory zaraba tiez, tisicka navyse do rozpoctu neznie vobec zle. Ale tak teda kazdy podla seba🤷🏽♀️
a akú máš kvalifikáciu, keď chceš zarobiť lepšie ako pomocná sila či nechceš byť von ako doručovateľka?
Mám viac vysokých škôll a keby som nezohnala prácu v odbore, tak kľudne by som išla robiť upratovačku, na poštu alebo predavačku. Pre mňa je dôležité pracovať a žiadna práca nie je podľa mňa podradná
V dnešnej dobe ti ozaj držím palce ak mas malé dieťa a vysoké nároky. Neviem či na trhu prace bola niekedy horšia situácia ako teraz. Ak ideš len po pracovnej dobe, počet zamestnaní mas riadne zúžený a každé bude mať nejaké mínus. Takže buď sa prispôsobis alebo budeš doma bez príjmu.
Na poštu si neviem predstaviť v každom počasí vonku a pomocná sila v kuchyni tam málo platia.
@anonym_autor tak radšej seď doma bez peňazí keď málo platia. Nejaké špeciálne zručnosti ani pracovné návyky asi mať nebudeš, tak si nemysli, že si môžeš vyberať.
Nemám kvalifikáciu a ani vysokú školu, ani nejaké zručnosti s PC som nemala, žiadny kurz administratívny
A tiež som hľadala vyše roka
Lebo ráno deti musím a aj poobede.
Back Office , čiže asistentku konateľa spoločnosti ,od 8:00-16:00 som robila bez praxe predtým. Všetko som s od piky učila za pochodu
Veľa firiem chce takých nehotovych ľudí, radšej si chcú naučiť po svojom, nie takých mať , čo už veľa vedia a hlavne vidia do veci 😎 chcú si ich spracovať po svojom
Moja druhá práca je na infolinke
Bola som tam rok a pol
Potom som bola 8 mesiacov doma a hľadala iné, znova kancelárska práca + infolinka , od 7:00-15:30
Nie vždy musíš mať kurzy a neviem aké schopnosti , tiež som nemala
Je to len o šťastí , náhode , či ťa niekto osloví , že hľadá alebo ťa výberu na pohovore, keď pošleš firme životopis
Aj u mňa to tak bolo u oboch prác
Takže sme aj takí na svete 😁
Veľa šťastia prajem
Nemám kvalifikáciu a ani vysokú školu, ani nejaké zručnosti s PC som nemala, žiadny kurz administratívny
A tiež som hľadala vyše roka
Lebo ráno deti musím a aj poobede.
Back Office , čiže asistentku konateľa spoločnosti ,od 8:00-16:00 som robila bez praxe predtým. Všetko som s od piky učila za pochodu
Veľa firiem chce takých nehotovych ľudí, radšej si chcú naučiť po svojom, nie takých mať , čo už veľa vedia a hlavne vidia do veci 😎 chcú si ich spracovať po svojom
Moja druhá práca je na infolinke
Bola som tam rok a pol
Potom som bola 8 mesiacov doma a hľadala iné, znova kancelárska práca + infolinka , od 7:00-15:30
Nie vždy musíš mať kurzy a neviem aké schopnosti , tiež som nemala
Je to len o šťastí , náhode , či ťa niekto osloví , že hľadá alebo ťa výberu na pohovore, keď pošleš firme životopis
Aj u mňa to tak bolo u oboch prác
Takže sme aj takí na svete 😁
Veľa šťastia prajem
@anonym_ae4ddc tak toto je podľa mňa nejaký alternatívny vesmír 😄 nezažila som ozaj firmy ktoré sa hrnuli prijímať ľudí bez praxe a znalostí, navyše s malými deťmi doma.
@anonym_ae4ddc tak toto je podľa mňa nejaký alternatívny vesmír 😄 nezažila som ozaj firmy ktoré sa hrnuli prijímať ľudí bez praxe a znalostí, navyše s malými deťmi doma.
@anonym_7b6939 no vidíš, ja som mala šťastie (nešťastie) a fakt je , že niektoré firmy chcú neskazených zamestnancov, ktorí moc do hrncov nevidia , aby si ich spracovávali postupne podľa seba
Aby moc nerozumeli a ani si moc nepýtali za odpracovanu prácu, lebo veď máš malé deti , buď rada , že máš toľkoto a šuchaj nohami
U nas takto robi vela zien upratovacky,robia od 6 do 14tej a vikend doma,minule som sa tak zakecala s kamoskou,hadam pol hodiny sme kecali v robote aj takto o robote.Ona je spokojna,poumyva co ma a ide domov.Sice 600eur ma len,ale tak clovek bud chce takto robit alebo ak chce zarobit normalne peniaze tak na smeny.
Minule sme sa tak bavili aj o kancelariach,ja kedze mam ekonomicke vzdelanie a aj odbor,tak u nas tie zeny menej zarobia ako sa zarobi vo vyrobe.Ak maju 1000cku aj to je vela.Tiez som sa kukala,ale je to tak.
@anonym_7b6939 no vidíš, ja som mala šťastie (nešťastie) a fakt je , že niektoré firmy chcú neskazených zamestnancov, ktorí moc do hrncov nevidia , aby si ich spracovávali postupne podľa seba
Aby moc nerozumeli a ani si moc nepýtali za odpracovanu prácu, lebo veď máš malé deti , buď rada , že máš toľkoto a šuchaj nohami
@anonym_ae4ddc ti, čo veľa vedia a majú prax sú skazeni zamestnanci? Pracujem už 30 rokov vkuse, teba by som ako zamestnanca neprijala, práve pre tento prístup k ľuďom....
Školu mám nič moc iba strednú SOŠ, skúsenosti nemám. Robila som predtým vo výrobe na zmeny, len teraz nemôžem keď mám malé dieťa.
Školu mám nič moc iba strednú SOŠ, skúsenosti nemám. Robila som predtým vo výrobe na zmeny, len teraz nemôžem keď mám malé dieťa.
@anonym_autor aj si si uz davala niekde ziadosti???Skus si dat na profesiu zivotipis,ten si aj stiahnes a mozes takto poposielat,a hlavne ho z aktivni zamestnavatelom,nech ho vidia.
Ak nemáš nejaké špeciálne vedomosti/skúsenosti. Tak taká pracovná doba je len upratovačka v MŠ/ZŠ/úrady a podobne.
Pošta, štátny úradník a podobne ale všade tam máš nízke mzdy.
Nemôžeš mať všetko.
@anonym_ae4ddc ti, čo veľa vedia a majú prax sú skazeni zamestnanci? Pracujem už 30 rokov vkuse, teba by som ako zamestnanca neprijala, práve pre tento prístup k ľuďom....
Prístup k ľuďom?
Ja som ten zamestnanec, ktorý pracoval v takej firme, s takouto myšlienkou konateľa.
Ja nie som zamestnávateľ a nezamestnavam s týmto plánom .
Píšem, čo som zažila od firiem.
Že nie vždy je potrebná klasifikácia, ako tu vždy všetci píšu , že existujú aj zamestnávatelia , ktorí to berú tak ako som písala.
Nepísala som, že s tým súhlasím
Písala som to predsa v zmysle, že áno , sú aj takíto vychcani zamestnávatelia.
Prečo musí byť vždy niekto, kto si ide rypnut a pritom nepochopil koment toho, do ktorého si ide rypnut
@anonym_autor odkiaľ si okres?

Švagrina takto nastúpila ako pomocná sila do šk. jedálne.
Dieťa jej brali do mš prednostne. Pred Md pracovala na 3 zmeny v automobilke.