Koľko zarábate v marketingu na Slovensku?
Ahojte, velmi by ma zaujimalo kolko zarabate v marketingu? Kedze marketing je siroky pojem skuste napisat aj specializaciu a kraj. Ja mam skoro 10 rocnu prax, zijem v TT kraji (nie Trnava) a aktualne v novej praci mam 1800 brutto (plus 13. a 14. plat) Napln je v strucnosti organizacia eventov, socialne siete, update webovej stranky, copywriting, podklady pre grafika, jednoducha grafika v canve..Rozmyslam v com sa dovzdelat, aby som bola mozno zsujimavejsia pre trh prace..Mam Digitalnu univerzitu, ale napr.PPC alebo Google Ads a analytika ma velmi nebavi..
ja popri vyške pomaham s marketingom jednej českej jazykovej škole, a platovo som na hodinu 220czk (cca 9eur), ked nieco velmi nahle suri tak až 290czk (skoro 12eur) v čistom
3.500 eur brutto Košice. Komplet všetko - kampane, Google ads, Meta ads, SEO, PPC, copywritting, sociálne siete (FB, Instagram, Linkedln), web a content, interná komunikácia, 3x interné newslettre, tvorba prezentácií, interné meetingy a aktivity pre zamestnancov, employer branding, externé eventy, účasť na konferenciách a tvorba contentu, veľtrhy, meetupy, canva, AI, spolupráca s grafikom, reklamnou agentúrou.
Ja sice nerobim v it smere ale pri 1880eur v hrubom som ozaj nariekala,a toto je jeden z najnizsich platov,co mame a mame ich mozno 2,3m take.
Skus porozmyslat aj nad zmenou prace,kde by velmi,velmi ocenili tvoju prax aj zo zvysenim platu,ze aspon keby si ozaj mala 3500eur v hrubom,co je uz krasne cislo,ale toho cisteho 2500eur,uz neznie tak uzasne,no stale by si mala viac ako mas teraz,min.o 1000eur v cistom by si si prilepsila.

@anonym_autor 2400-2600€ (full time home office ale pracujem pre BA firmu), PPC a SEO, sem tam niečo v canve, keď potrebuje asap banner + AI na vyššej úrovni.