Máte tipy na prácu z domu a privyrobenie?
Ahojte, máte nejaké tipy na privyrobenie alebo nejaku pracu z domu? Nemyslim ako velky prijem, robim nejake dotazniky to je par centov, mam aj jednu hru, kde za 1-2 dni viem vybrat cca 10e na paypal, takze hladam nieco podobne 🙂 ak mate sem s tym prosim
nechces ten cas radsej investovat inak? ucit sa novy jazyk? urobit si nejaky kurz, ktory by si mohla vyuzit v (buducom lepsom) zamestnani?
kolko casu stravis na HRE aby si si zarobila 10 eur? fakt ma tvoj čas hodnotu trápnych 50centov na hodinu?
žena, prosím...
To tu je furt a stále. Čo vieš robiť? Musis vedieť ponúknuť niečo navyše? Vieš kodovat? Ovladas niečo z AI (viac ako len pasívne používanie modelu), vieš niečo učiť? Alebo máš nejakú podobnu zručnosť? Ak nie, tak zabudni na serióznu prácu z domu.
To tu je furt a stále. Čo vieš robiť? Musis vedieť ponúknuť niečo navyše? Vieš kodovat? Ovladas niečo z AI (viac ako len pasívne používanie modelu), vieš niečo učiť? Alebo máš nejakú podobnu zručnosť? Ak nie, tak zabudni na serióznu prácu z domu.
@anonym_ef5a44 ona ani nechce serioznu pracu z domu, o to horšie to je :((
@anonym_ef5a44 ona ani nechce serioznu pracu z domu, o to horšie to je :((
@anonym_6a49f4 tak potom ešte môže robiť OF 😂 z domu
Podľa mňa to píše nejaké decko, tínedžer...
Pisete ako keby ste nikdy nevyplnovali ziadne dotazniky a podobne...
@deniiisia predstav si že nevypĺňali. pracujem dlhé roky, dlhé hodiny, tak si chcem oddýchnuť, zresetovať hlavu a venovať sa koníčkom. zvyknem tvoriť , ručné práce, ale nepredávam, použijem ako darček, alebo výrazne ušetrím na kúpe dekorácií (na cintorín napr.)
Ja mam svoju pracu TPP tak hladam este nieci len tak na vecer...
@deniiisia aka je to hra, za 10 eur za 1-2 dni?
@deniiisia už som sa zľakla že tento týždeň sa nikto neopýta 🙏
@anonym_fd0580 Proste, "neni tyzdna". To by asi nastal koniec sveta, keby sa to niekto neopytal.
@anonym_fd0580 Proste, "neni tyzdna". To by asi nastal koniec sveta, keby sa to niekto neopytal.
@anonym_463c7f a to je ešte len pondelok 😀
Doučovanie 🙂 mám to odskúšané a funguje to
@anonym_ef5a44 co znamena ovladat ai viac ako len pasivne ovladanie modelu?
@deniiisia predstav si že nevypĺňali. pracujem dlhé roky, dlhé hodiny, tak si chcem oddýchnuť, zresetovať hlavu a venovať sa koníčkom. zvyknem tvoriť , ručné práce, ale nepredávam, použijem ako darček, alebo výrazne ušetrím na kúpe dekorácií (na cintorín napr.)
@cacianka tak nemas co robit v tejto konkretnej diskusii a zapajat sa ked nemas co rozumne povedat a uzivaj si svoj drahocenny volny cas 😉
Doučovanie 🙂 mám to odskúšané a funguje to
@anonym_577a52 to by musela najprv niečo vedieť
Ja odporúčam tie erotické chaty. Mamička sa nemusí ani pohnúť z domu, popíše, prípadne povzdychá a má zarobené. Vzdelanie ani špeciálne schopnosti netreba, stačí vedieť trošku písať.
@anonym_577a52 to by musela najprv niečo vedieť
@anonym_ef5a44 vy si ale idete 😀 Wau je obdivuhodne ako odsudite cloveka na zaklade jednej otazky a popravde velmi by som sa na vasom mieste hanbila. Viem toho az az, mimo vlastneho biznisu som aj docentka na VŠ 😉 nehladam dalsiu pracu len nieco na vecerny oddych 😉 citajte s porozumenim
Clickeorker/UHRS
Clickeorker/UHRS
@anonym_0215d3 clickerworker je nieco ako chatujuci vsak? To druhe skratka mi nic nehovori
@deniiisia aka je to hra, za 10 eur za 1-2 dni?
@anonym_e7945c Nemusite nic platit ani zhanat ludi, vyskusajte ci sa vam bude hra pacit. Nerada ju sice zdielam bo tu dostanem biedu od niektorych dokonalych zien. Appka je na google play a ma 12 000 + hodnoteni. Pripajam link, ked date stiahnut hodi vas to na google play. Ziadne udaje nic nedavate takze sa nemusite bat skusit. https://d5bu61jbynbp5.cloudfront.net/cf/index_0...

keby niekto nieco take mal, tak urcite ti to hned posle 😂😂😂