Náročnosť fyzických testov pre colného kontrolora?
Ahojte, našla dom inzerát na túto pozíciu, myslíte, že fyzické testy má šancu zvládnuť aj človek, teda ja, 42 ročná žena, aj keď vôbec nešportuje m? Pohovor je o dva týždne... Sú náročné tie fyzické testy?
Ak vôbec nesportujes tak to náročné byt môže
@anonym_cdf351 pracuješ prosím niekde na colnom úrade alebo podobné?
@anonym_cdf351 pracuješ prosím niekde na colnom úrade alebo podobné?
@anonym_autor kamoš
@anonym_autor kamoš
@anonym_cdf351 a myslíš že sa tam dá dostať aj bez známosti? Či je to už dopredu obsadené...
@anonym_cdf351 a myslíš že sa tam dá dostať aj bez známosti? Či je to už dopredu obsadené...
@anonym_autor to fakt netuším
@anonym_autor to fakt netuším
@anonym_cdf351 a je spokojný s prácou? Robí to už dlho?
@anonym_cdf351 a je spokojný s prácou? Robí to už dlho?
@anonym_autor áno, je spokojný, veľa veci sa často meni, lebo sa menia aj zákony, ale slušne zarobí. Je tam už vyše 18 rokov
@anonym_autor áno, je spokojný, veľa veci sa často meni, lebo sa menia aj zákony, ale slušne zarobí. Je tam už vyše 18 rokov
@anonym_cdf351 ďakujem a má kondíciu, je športovec? Totiž videla som bývalú kolegyňu že tam pracuje a teda nejako nesportovala a gramatika tiež biedna, tak neviem či sa tam dostane človek fakt cez známosti alebo ako... Ja s gramatiku problém nemám, horšie by boli tie fyzické testy...a netuším koľko ľudí sa tam hlasi... Ide o kontrolu tovarov atď.
@anonym_cdf351 ďakujem a má kondíciu, je športovec? Totiž videla som bývalú kolegyňu že tam pracuje a teda nejako nesportovala a gramatika tiež biedna, tak neviem či sa tam dostane človek fakt cez známosti alebo ako... Ja s gramatiku problém nemám, horšie by boli tie fyzické testy...a netuším koľko ľudí sa tam hlasi... Ide o kontrolu tovarov atď.
@anonym_autor tak za dva týždne niečo natrenujes, aby si aspoň niečo zabehla
ženy sú naozaj veľmi lightovo hodnotené čo sa týka fyzicky
@anonym_autor tak za dva týždne niečo natrenujes, aby si aspoň niečo zabehla
ženy sú naozaj veľmi lightovo hodnotené čo sa týka fyzicky
@anonym_cdf351 pokúsim sa 🙂
@anonym_cdf351 pokúsim sa 🙂
@anonym_autor tak veľa šťastia
@anonym_autor tak veľa šťastia
@anonym_cdf351 ďakujem moc
ak to spadá pod štátnu službu pre colnikov tak popis fyzickych testov mas priamo tu
ak to spadá pod štátnu službu pre colnikov tak popis fyzickych testov mas priamo tu
@lucik194 ďakujem ti veľmi pekne. Len nechápem, prečo tam je veková tabuľka pre ženy len do 40 rokov
Ja mám 42 rokov... Či to už nemám šancu sa tam prihlásiť a dostať?
@lucik194 ďakujem ti veľmi pekne. Len nechápem, prečo tam je veková tabuľka pre ženy len do 40 rokov
Ja mám 42 rokov... Či to už nemám šancu sa tam prihlásiť a dostať?
@anonym_autor tak to neviem, ja ani neviem, ci sa na vsetky pozicie robia tieto testy....... len viem, ze raz tu bola o tom diskusia.
vsak podaj ziadost a uvidis, ci Ta vobec pozvu na pohovor, ci splnach ich poziadavky......
toto ja naozaj neviem....

Ak vôbec nesportujes tak to náročné byt môže