icon

Náročnosť fyzických testov pre colného kontrolora?

12. aug 2026

Ahojte, našla dom inzerát na túto pozíciu, myslíte, že fyzické testy má šancu zvládnuť aj človek, teda ja, 42 ročná žena, aj keď vôbec nešportuje m? Pohovor je o dva týždne... Sú náročné tie fyzické testy?

anonym_cdf351
12. aug 2026

Ak vôbec nesportujes tak to náročné byt môže

autor
12. aug 2026
@anonym_cdf351

Ak vôbec nesportujes tak to náročné byt môže

@anonym_cdf351 pracuješ prosím niekde na colnom úrade alebo podobné?

anonym_cdf351
12. aug 2026
@anonym_autor

@anonym_cdf351 pracuješ prosím niekde na colnom úrade alebo podobné?

@anonym_autor kamoš

autor
12. aug 2026
@anonym_cdf351

@anonym_autor kamoš

@anonym_cdf351 a myslíš že sa tam dá dostať aj bez známosti? Či je to už dopredu obsadené...

anonym_cdf351
12. aug 2026
@anonym_autor

@anonym_cdf351 a myslíš že sa tam dá dostať aj bez známosti? Či je to už dopredu obsadené...

@anonym_autor to fakt netuším

autor
12. aug 2026
@anonym_cdf351

@anonym_autor to fakt netuším

@anonym_cdf351 a je spokojný s prácou? Robí to už dlho?

anonym_cdf351
12. aug 2026
@anonym_autor

@anonym_cdf351 a je spokojný s prácou? Robí to už dlho?

@anonym_autor áno, je spokojný, veľa veci sa často meni, lebo sa menia aj zákony, ale slušne zarobí. Je tam už vyše 18 rokov

autor
12. aug 2026
@anonym_cdf351

@anonym_autor áno, je spokojný, veľa veci sa často meni, lebo sa menia aj zákony, ale slušne zarobí. Je tam už vyše 18 rokov

@anonym_cdf351 ďakujem a má kondíciu, je športovec? Totiž videla som bývalú kolegyňu že tam pracuje a teda nejako nesportovala a gramatika tiež biedna, tak neviem či sa tam dostane človek fakt cez známosti alebo ako... Ja s gramatiku problém nemám, horšie by boli tie fyzické testy...a netuším koľko ľudí sa tam hlasi... Ide o kontrolu tovarov atď.

anonym_cdf351
12. aug 2026
@anonym_autor

@anonym_cdf351 ďakujem a má kondíciu, je športovec? Totiž videla som bývalú kolegyňu že tam pracuje a teda nejako nesportovala a gramatika tiež biedna, tak neviem či sa tam dostane človek fakt cez známosti alebo ako... Ja s gramatiku problém nemám, horšie by boli tie fyzické testy...a netuším koľko ľudí sa tam hlasi... Ide o kontrolu tovarov atď.

@anonym_autor tak za dva týždne niečo natrenujes, aby si aspoň niečo zabehla
ženy sú naozaj veľmi lightovo hodnotené čo sa týka fyzicky

autor
12. aug 2026
@anonym_cdf351

@anonym_autor tak za dva týždne niečo natrenujes, aby si aspoň niečo zabehla
ženy sú naozaj veľmi lightovo hodnotené čo sa týka fyzicky

@anonym_cdf351 pokúsim sa 🙂

anonym_cdf351
12. aug 2026
@anonym_autor

@anonym_cdf351 pokúsim sa 🙂

@anonym_autor tak veľa šťastia

autor
12. aug 2026
@anonym_cdf351

@anonym_autor tak veľa šťastia

@anonym_cdf351 ďakujem moc

lucik194
12. aug 2026

ak to spadá pod štátnu službu pre colnikov tak popis fyzickych testov mas priamo tu

https://www.zakonypreludi.sk/zz/2009-379

autor
12. aug 2026
@lucik194

ak to spadá pod štátnu službu pre colnikov tak popis fyzickych testov mas priamo tu

https://www.zakonypreludi.sk/zz/2009-379

@lucik194 ďakujem ti veľmi pekne. Len nechápem, prečo tam je veková tabuľka pre ženy len do 40 rokov
Ja mám 42 rokov... Či to už nemám šancu sa tam prihlásiť a dostať?

lucik194
13. aug 2026
@anonym_autor

@lucik194 ďakujem ti veľmi pekne. Len nechápem, prečo tam je veková tabuľka pre ženy len do 40 rokov
Ja mám 42 rokov... Či to už nemám šancu sa tam prihlásiť a dostať?

@anonym_autor tak to neviem, ja ani neviem, ci sa na vsetky pozicie robia tieto testy....... len viem, ze raz tu bola o tom diskusia.

vsak podaj ziadost a uvidis, ci Ta vobec pozvu na pohovor, ci splnach ich poziadavky......
toto ja naozaj neviem....