icon

Nátlak na vstup do spoločnosti Plus+

Dnes o 16:24

Zdravím, zakladám diskusiu pretože som z toho sklamaný, zmätený. Nemám sa ani komu ohľadom tejto veci vyrozprávať tak dúfam že ma pochopíte. Mám 21 rokov, pracujem v zahraničí, s prácou som veľmi spokojný aj mi takýto život vyhovuje a s platom som spokojný, voľného času mám tiež dosť. No problém nastal keď ma pred pár týždňami zavolal kamarát vonku vraj má premna niečo čo by sa mi veľmi páčilo, že si mám nájsť čas žeby som sa s ním stretol. Keď som prišiel domov tak strašne to stretnutie súrilo, stále vyvolával tak som šiel vonku. Ak som si sadol do auta tak povedal že má zoznámi vraj s jeho kamarátom. Priviedol má do spoločnosti Plus+, no nepáčilo sa mi jak má stále presviedčali že sa mám do tej spoločnosti pridať a tak, vraveli že mám ísť iba na 1 prednášku, tak som šiel, ešte som zaplatil 67€ ako vstupný poplatok. Vravel som si veď nevadí, tie peniaze má nezabiju možno sa mi to zapáči. Ta prednáška mi nič nedala keďže všetko čo sa tam preberalo som vedel a bol som tam dokopy 6 hodín. Na poslednej hodine len vraveli že prečo by som sa mal pridať do ich spoločnosti a tak. Ak som povedal že nemám záujem tak po skončení prednášky som šiel ku kamarátovi a vysvetlil som mu že nemám záujem sa pridať do tejto spoločnosti a on zavolal svojmu nadriadenému a išli sme do jeho kancelárii a tam má presviedčali že sa mám pridať že mi to zmení život a tak. Povedal som im že mňa práca baví že sa chcem ďalej tomu venovať a začali vravieť že zbytočne pôjdem do zahraničia že potrebujem zmenu. Momentálne som prišiel domov a kamarát ma stále núti sa stretnúť v utorok s ním a ešte jeho nadriadeným, vraj môžem z toho pekne zarobiť ak privediem ďalších ľudí a tak, kamarát sa mi sám priznal že mňa priviedol a dostal zamna peniaze 😞 v utorok sa chcú stretnúť a ja už nevládzem, čo mám robiť ?

Strana
z4
tundra
Dnes o 16:27

@anonym_autor si nesvojpravny?Posli ich do riti a zi svoj zivot dalej...

simsalabim
Dnes o 16:27

@anonym_autor kamaratovi povedat, ze nemas zaujem a ze ak neprestane, bloknes ho. A aj blokni, ak neprestane.

autor
Dnes o 16:30

Tvrdili mi že nebudem musieť manuálne pracovať že má naučia ako mám presviedčať ľudí a tak. akurát čo bude mojou prácou tak presviedčať ľudí, len ja si to neviem predstaviť 😞

anonym_dcaf02
Dnes o 16:30

🙈

motylik2559
Dnes o 16:32

@anonym_autor Ahoj, si dospely chlap. Doteraz si si zil svoj spokojny zivot. Chces ho zit nadalej, tak v com je problem? Na takehoto kamarata sa vyser a zablokuj ho. On ta nema co presviedcat, ked si mu jasne povedal svoje stanovisko,ze nechces. Tak ako kde je problem? Zablokuj kamosa nech mas klud a pokracuj vo svojom zivote tak ako keby si tam na tom stretku ani nebol🤷‍♀️

midka
Dnes o 16:33

Povedz mu, ze nemas zaujem a nech Ta uz viac v tejto zalezitosti nekontaktuje!
A kludne si ho na nejaky cas blokni. Nech mas pokoj,, niektorí su fakt v tomto otravni, vyzera , to tak, ze to asi budu na Teba este chvilu skusat.

hopatko
Dnes o 16:34

Asi tazko niekoho presvedcis pre ich biznis ak nedokazes presvedcit sam seba ze sa spravas nezodpovedne, naivne a detinsky.
Zablokuj cislo a hotovo, ved pises ze si v zahranici...

enmery
Dnes o 16:36

Ježiši kriste aj všetky papučky všetkých svätých. Daj mi číslo toho hajzla a pošlem ho za Teba tak do het, že skončí na umelej ventilácií. Je to podvod ako sviňa! Nie je to kamarát, ani známy, ani nič. Odteraz žiadna komunikácia, vysvetľovanie. Máš občiansky?

0silvia0
Dnes o 16:37
@anonym_autor

Tvrdili mi že nebudem musieť manuálne pracovať že má naučia ako mám presviedčať ľudí a tak. akurát čo bude mojou prácou tak presviedčať ľudí, len ja si to neviem predstaviť 😞

@anonym_autor povedz kamosovi, ze ty chces manualne pracovat, ze ta to bavi a nech namotava niekoho ineho.

anonym_aa7ba2
Dnes o 16:46

Kamoš dostane za teba províziu tak preto tak tlačí aby si do nich vrazil peniaze.
Tak ako sa ti hnusí aj ty by si sa hnusil všetkým známym a rodine keby si ich tlačil do pochybnej spoločnosti.
Musíš vedieť povedať rázne nie, nevolaj mi a nekontaktuj ma.

crazy_cat_lady
Dnes o 16:48

Ako by si presviedcal inych ludi, ked nevies ani normalne poslat znameho do riti? Vsak poviem, nemam zaujem, nepridem, hotovo. Ked nepomoze, zablokujem kontakt a hotovo

anonym_823883
Dnes o 16:57

Super návod ako si posrat zivot to zase nejaky podvod. Veď postupujú pri love ľudí ako nejaká sekta. Nie ďakujem nemam záujem. Keby naliehal Niečomu v tej vete si nerozumel? A ak bude otravný zablokuj ho a ži si ako doteraz. Keď sa budeš snažiť každému vyhovieť s každým byť zadobre a byť za chrumkavého a necháš sa nahovoriť na každú hovadinu akurát si narobis problemy.

marca12
Dnes o 17:11

@anonym_autor Poslat ho do pi... a zablokovat cislo. Ja som musela niekolkych ludi zablokovat, ktory nechapali slovu nie. Takyto natlak to uz je minimalne priestupk,ak aj nie trestny cin.

chrobak7
Dnes o 17:11

@anonym_autor Bude to len ďalšia pyramídová hra. Kamarátovi povedz, že nemáš záujem. Ak bude neodbytný, tak s ním ukonči kontakt.

tykat
Dnes o 17:12

@anonym_autor je to odzub a "kamosi" vidia ze sa lahko podvolis, ked uz si dal 67€ za tu prednasku. Oni vedia na koho sa zamerat. Presne takych lamu ako si ty.
Bud sa im vzopries a posles ich definitivne do ri*i Povedz kamosovi: Pozri, je to odzub, pyramida, nechcem to, nebudem chciet a uz sa o tom nebudem bavit, ani s tebou ani s nikym, posledne slovo o tomto, ak to este raz spomenies tak sme nadobro skoncili.
Alebo ta budu namotavat kym neprikyvnes lebo budes chciet mat pokoj a nepohnevat si ich.
Ak sa da chod cim.skor z ich dosahu, napr.do toho zahranicia. A najlepsie takeho "kamosa" ignorovat, zablokovat, neodpovedat.

anonym_c8624f
Dnes o 17:19
@anonym_autor

@anonym_autor kamoškinho brata takto tiež "dobrý kamarát" nahovoril na nejakú prácu a nakoniec sa stal obeťou obchodovania s ľuďmi. Našťastie sa okamžite uvedomil a doslova odtiaľ ušiel v poslednej možnej chvíli. Nechal kvôli tomu stabilnú prácu ktorá mu vyhovovala a ešte sa aj rozhadal s rodinou keď ho varovali že je to podozrivé.
Kamoša natvrdo zablokuj a takisto všetky ostatné čísla a apky z ktorých ťa budú otravovať a máš pokoj. Ty si mu už vysvetlil že nemáš záujem, keď nerozumie slušnému odmietnutiu tak je na rade tvrdšie opatrenie. On aj tak nie je tvoj kamoš, ide mu len o prachy ktoré by za teba mohol získať, preto ti teraz odrazu venuje pozornosť.

sova7
Dnes o 17:42
@chrobak7

@anonym_autor Bude to len ďalšia pyramídová hra. Kamarátovi povedz, že nemáš záujem. Ak bude neodbytný, tak s ním ukonči kontakt.

@chrobak7 mne to tak príde. Postup ako šmejdi s hrncami a duchnami na starú babku. Vedia že je mäkký a pri peniazoch tak sa na neho zamerali. Už aj tých 67 e by som vedela lepšie zužitkovat

sova7
Dnes o 17:44
@marca12

@anonym_autor Poslat ho do pi... a zablokovat cislo. Ja som musela niekolkych ludi zablokovat, ktory nechapali slovu nie. Takyto natlak to uz je minimalne priestupk,ak aj nie trestny cin.

@marca12 nebolo by dobre upozorniť na nich políciu? Pyramidove hry sa berú ako podvod.

autor
Dnes o 17:56
@anonym_823883

Super návod ako si posrat zivot to zase nejaky podvod. Veď postupujú pri love ľudí ako nejaká sekta. Nie ďakujem nemam záujem. Keby naliehal Niečomu v tej vete si nerozumel? A ak bude otravný zablokuj ho a ži si ako doteraz. Keď sa budeš snažiť každému vyhovieť s každým byť zadobre a byť za chrumkavého a necháš sa nahovoriť na každú hovadinu akurát si narobis problemy.

@anonym_823883 práveže nemám to v povahe sa hádať alebo tak, radšej ustupim keďže nemám rád konflikty ale to sa nedá proste s niektorými ľuďmi.

puremum
Dnes o 17:57

napis rorry uz som ti niekolko x napisal nie ak neprestanes buddem nuteny si ta zabloovat .. prosim u ma nikdy neotravuj so ziadnou "pracovnou" ponukou.. dakujem maj sa a pekny den ... a ak odpise zablokuj ho

autor
Dnes o 17:58
@chrobak7

@chrobak7 veď je to pyramídová hra, sám vravel že ak mám kamarátov a kontakty tak mám mu ich dať že dostanem zato peniaze ale ta teraz čo mám každého kamaráta presviedčať či čo ? Veď si nepokazim kamarátstva a život kvôli takým somarinám

autor
Dnes o 17:59
@tykat

@anonym_autor je to odzub a "kamosi" vidia ze sa lahko podvolis, ked uz si dal 67€ za tu prednasku. Oni vedia na koho sa zamerat. Presne takych lamu ako si ty.
Bud sa im vzopries a posles ich definitivne do ri*i Povedz kamosovi: Pozri, je to odzub, pyramida, nechcem to, nebudem chciet a uz sa o tom nebudem bavit, ani s tebou ani s nikym, posledne slovo o tomto, ak to este raz spomenies tak sme nadobro skoncili.
Alebo ta budu namotavat kym neprikyvnes lebo budes chciet mat pokoj a nepohnevat si ich.
Ak sa da chod cim.skor z ich dosahu, napr.do toho zahranicia. A najlepsie takeho "kamosa" ignorovat, zablokovat, neodpovedat.

@tykat ja práveže s každým rád vychádzam, konfliktom sa vyhýbam, v práci má majú za miláčika a veľa kolegov mi hovorí zlaťuch, smejko. Preto ich neviem poslať len tak do pi keďže to nemám v povahe a ani taký niesom

autor
Autor odpoveď zmazal
anonym_cccece
Dnes o 18:04
@anonym_autor
Odpoveď bola zmazaná

@anonym_autor no pocuj zlaticko, budes musiet pritvrdit a razne ho zrusit. Zvladnes to

autor
Dnes o 18:05
@marca12

@marca12 no je mi dneska až zle z toho všetkého, ja fakt chcem byť s každým za dobré a aj s každým vychádzať ale niekedy sa to nedá, musím sa naučiť používať slovo nie

autor
Dnes o 18:05
@anonym_cccece

@anonym_autor no pocuj zlaticko, budes musiet pritvrdit a razne ho zrusit. Zvladnes to

@anonym_cccece to budem musieť, veď mňa ta práca by nebavila, stále niekoho presviedčať...

autor
Dnes o 18:06
@sova7

@marca12 nebolo by dobre upozorniť na nich políciu? Pyramidove hry sa berú ako podvod.

@sova7 asi áno, veď kamarát zamna dostal dosť peňazí

tykat
Dnes o 18:06
@anonym_autor
Odpoveď bola zmazaná

@anonym_autor tak nech ich posle partnerka do ri*i, zver sa jej, mozno to poriesi. A cislo "kamosa" si zablokuj, teraz, hned. A preventivne neber cudzie cisla.

tykat
Dnes o 18:08
@anonym_autor

@anonym_cccece to budem musieť, veď mňa ta práca by nebavila, stále niekoho presviedčať...

@anonym_autor hlavne, to nie je praca, je to podvod. Dostal by si ludi akurat do problemov, a mozno aj seba. To si zapamataj. Chod do toho zahranicia vim skor.

autor
Dnes o 18:08
@anonym_c8624f

@anonym_autor kamoškinho brata takto tiež "dobrý kamarát" nahovoril na nejakú prácu a nakoniec sa stal obeťou obchodovania s ľuďmi. Našťastie sa okamžite uvedomil a doslova odtiaľ ušiel v poslednej možnej chvíli. Nechal kvôli tomu stabilnú prácu ktorá mu vyhovovala a ešte sa aj rozhadal s rodinou keď ho varovali že je to podozrivé.
Kamoša natvrdo zablokuj a takisto všetky ostatné čísla a apky z ktorých ťa budú otravovať a máš pokoj. Ty si mu už vysvetlil že nemáš záujem, keď nerozumie slušnému odmietnutiu tak je na rade tvrdšie opatrenie. On aj tak nie je tvoj kamoš, ide mu len o prachy ktoré by za teba mohol získať, preto ti teraz odrazu venuje pozornosť.

@anonym_c8624f peniaze už dostal, práveže moja práca má dosť baví. Len videl že som mäkký a tak to využil, len ja neviem byť zlý k ľuďom

Strana
z4