icon

Nátlak na vstup do spoločnosti Plus+

Dnes o 16:24

Zdravím, zakladám diskusiu pretože som z toho sklamaný, zmätený. Nemám sa ani komu ohľadom tejto veci vyrozprávať tak dúfam že ma pochopíte. Mám 21 rokov, pracujem v zahraničí, s prácou som veľmi spokojný aj mi takýto život vyhovuje a s platom som spokojný, voľného času mám tiež dosť. No problém nastal keď ma pred pár týždňami zavolal kamarát vonku vraj má premna niečo čo by sa mi veľmi páčilo, že si mám nájsť čas žeby som sa s ním stretol. Keď som prišiel domov tak strašne to stretnutie súrilo, stále vyvolával tak som šiel vonku. Ak som si sadol do auta tak povedal že má zoznámi vraj s jeho kamarátom. Priviedol má do spoločnosti Plus+, no nepáčilo sa mi jak má stále presviedčali že sa mám do tej spoločnosti pridať a tak, vraveli že mám ísť iba na 1 prednášku, tak som šiel, ešte som zaplatil 67€ ako vstupný poplatok. Vravel som si veď nevadí, tie peniaze má nezabiju možno sa mi to zapáči. Ta prednáška mi nič nedala keďže všetko čo sa tam preberalo som vedel a bol som tam dokopy 6 hodín. Na poslednej hodine len vraveli že prečo by som sa mal pridať do ich spoločnosti a tak. Ak som povedal že nemám záujem tak po skončení prednášky som šiel ku kamarátovi a vysvetlil som mu že nemám záujem sa pridať do tejto spoločnosti a on zavolal svojmu nadriadenému a išli sme do jeho kancelárii a tam má presviedčali že sa mám pridať že mi to zmení život a tak. Povedal som im že mňa práca baví že sa chcem ďalej tomu venovať a začali vravieť že zbytočne pôjdem do zahraničia že potrebujem zmenu. Momentálne som prišiel domov a kamarát ma stále núti sa stretnúť v utorok s ním a ešte jeho nadriadeným, vraj môžem z toho pekne zarobiť ak privediem ďalších ľudí a tak, kamarát sa mi sám priznal že mňa priviedol a dostal zamna peniaze 😞 v utorok sa chcú stretnúť a ja už nevládzem, čo mám robiť ?

autor
Dnes o 18:10
@enmery

Ježiši kriste aj všetky papučky všetkých svätých. Daj mi číslo toho hajzla a pošlem ho za Teba tak do het, že skončí na umelej ventilácií. Je to podvod ako sviňa! Nie je to kamarát, ani známy, ani nič. Odteraz žiadna komunikácia, vysvetľovanie. Máš občiansky?

@enmery napíšem ti súkromnú správu

anonym_aa7ba2
Dnes o 18:15

Sú ľudia ktorí ti chcú ublížiť a okradnúť ťa. Musíš sa pred nimi chrániť, to nie je že si na nich zlý.

sova7
Dnes o 18:20
@anonym_autor
Odpoveď bola zmazaná

@anonym_autor to je pekné lenže tento ťa chce ojebabrat a dostat na tvojej povahe. Konflikty a hadky patria k životu. Je rozdiel byť zly agresívny a sviňa a je niečo iné si vymedziť hranice a ísť do hádky konfliktu keď ťa chce niekto zneuzit. Ak si pre takého zlý jeho problem. Pokiaľ viem pyramidova hra je forma podvodu nie práca a okrem toho že prídeš o peniaze môžeš mať aj iné problémy. Toto je situácia keď by si mal pochopiť že mozes byť milý a zlatíčko ale nie na úkor seba a nedať sa zneužívať. Byť dobrý neznamená že budeš ustupovať liezť každému do zadku vyhýbať sa konfliktom a skočíš na každý debilny nápad. Si dokonalá obeť psychopatov takto. A snažiť sa byť zadobre s každým je cesta do pekla. Budeš za trula na ktorom každý bude orat. To je v živote naprd nastavenie. Mne to ani nepríde ako povaha ale ista forma spoluzavislosti nevyrastal si s alkoholikom? Narcistom?

sova7
Dnes o 18:21
@anonym_aa7ba2

Sú ľudia ktorí ti chcú ublížiť a okradnúť ťa. Musíš sa pred nimi chrániť, to nie je že si na nich zlý.

@anonym_aa7ba2 na takých kludne môže byť zlý

autor
Dnes o 18:27
@anonym_aa7ba2

@anonym_aa7ba2 je to pravda ale keď ja taky neviem byť, tých 67€ tiež som dal keďže ma presvedčili ale nemám záujem. Proste sklamaný som z toho že mám takých ľudí okolo seba, veď ja nikomu nič zle nespravil 😞

autor
Dnes o 18:28
@sova7

@anonym_aa7ba2 na takých kludne môže byť zlý

@sova7 ja to nemám v povahe 😞

enmery
Dnes o 18:29
@anonym_autor

@enmery napíšem ti súkromnú správu

@anonym_autor
Predpokladám, že ide o finačné služby. Vybral si ťa preto, že si v zahraničí a si potencionálny tok väčších peňazí. Aj keď reálne vôbec nič netuší o tvojich zárobkoch.
Sídlo firmy si si pozrel? Má ich NBS v databáze? A v neposlednom rade:"Ondrej, nie sme kamaráti, iba známi, o tvoj podvod záujem nemám a Tebe radím tiež, čo najskôr vycúvať, ak nechceš skončiť v dlhoch."

Žiadny skutočný kamarát nepredá kamaráta za drobný peniaz.

Takého v živote nieže nepotrebuješ, ale nechceš.

sova7
Dnes o 18:29
@anonym_autor

@sova7 ja to nemám v povahe 😞

@anonym_autor no budeš sa to musieť naučiť nemôžeš byť predsa milý na ľudí čo ti chcú zle

autor
Dnes o 18:31
@sova7

@anonym_autor to je pekné lenže tento ťa chce ojebabrat a dostat na tvojej povahe. Konflikty a hadky patria k životu. Je rozdiel byť zly agresívny a sviňa a je niečo iné si vymedziť hranice a ísť do hádky konfliktu keď ťa chce niekto zneuzit. Ak si pre takého zlý jeho problem. Pokiaľ viem pyramidova hra je forma podvodu nie práca a okrem toho že prídeš o peniaze môžeš mať aj iné problémy. Toto je situácia keď by si mal pochopiť že mozes byť milý a zlatíčko ale nie na úkor seba a nedať sa zneužívať. Byť dobrý neznamená že budeš ustupovať liezť každému do zadku vyhýbať sa konfliktom a skočíš na každý debilny nápad. Si dokonalá obeť psychopatov takto. A snažiť sa byť zadobre s každým je cesta do pekla. Budeš za trula na ktorom každý bude orat. To je v živote naprd nastavenie. Mne to ani nepríde ako povaha ale ista forma spoluzavislosti nevyrastal si s alkoholikom? Narcistom?

@sova7 vyrastal som s narcistom, mal som aj priateľku ktorá ma dosť zneužívala, stále jej namne niečo vadilo a ja nejako už strácam aj chuť stretávať sa s ľuďmi, dokonca čo mám v práci kolegov starších tak prišiel k nám do firmy nový týpek a narážky mal namna ale starší kolegovia ho uzemnili vraveli že namna si také dovoľovať nebude...

autor
Dnes o 18:32
@sova7

@anonym_autor no budeš sa to musieť naučiť nemôžeš byť predsa milý na ľudí čo ti chcú zle

@sova7 asi hej 😂

sova7
Dnes o 18:33
@anonym_autor

@sova7 vyrastal som s narcistom, mal som aj priateľku ktorá ma dosť zneužívala, stále jej namne niečo vadilo a ja nejako už strácam aj chuť stretávať sa s ľuďmi, dokonca čo mám v práci kolegov starších tak prišiel k nám do firmy nový týpek a narážky mal namna ale starší kolegovia ho uzemnili vraveli že namna si také dovoľovať nebude...

@anonym_autor tak si nastuduj niečo o traume a spoluzavislosti.

autor
Dnes o 18:35
@enmery

@anonym_autor
Predpokladám, že ide o finačné služby. Vybral si ťa preto, že si v zahraničí a si potencionálny tok väčších peňazí. Aj keď reálne vôbec nič netuší o tvojich zárobkoch.
Sídlo firmy si si pozrel? Má ich NBS v databáze? A v neposlednom rade:"Ondrej, nie sme kamaráti, iba známi, o tvoj podvod záujem nemám a Tebe radím tiež, čo najskôr vycúvať, ak nechceš skončiť v dlhoch."

Žiadny skutočný kamarát nepredá kamaráta za drobný peniaz.

Takého v živote nieže nepotrebuješ, ale nechceš.

@enmery no predal má, strašne namna tlačil tak som sa s ním stretol len kvôli tomu žeby som s ním nebol za zle😞

autor
Dnes o 18:36
@sova7

@anonym_autor tak si nastuduj niečo o traume a spoluzavislosti.

@sova7 traumu z detstva mám dosť, dokonca aj z bývalého rozchodu som sa dosť spamätával, psychiku som mal dosť zničenú preto mi je v zahraničí lepšie. Na Slovensko len prídem kvôli kamarátom a rodine, ináč by som tu ani nebol. V zahraničí ma nikto nešikanuje a mám voľnosť

januska12323
Dnes o 18:43

Dúfam, že si nič neodpisoval a ani nebudeš pod nátlakom podpisovať. Ten človek nie je tvoj kamarát len chce zarobiť a ty ho úplne kľudne môžeš poslať dokelu.

enmery
Dnes o 18:44
@anonym_autor

@sova7 traumu z detstva mám dosť, dokonca aj z bývalého rozchodu som sa dosť spamätával, psychiku som mal dosť zničenú preto mi je v zahraničí lepšie. Na Slovensko len prídem kvôli kamarátom a rodine, ináč by som tu ani nebol. V zahraničí ma nikto nešikanuje a mám voľnosť

@anonym_autor Traumy sa riešia u psychiatra a psychológa. Teraz ide aj o tvoju existenčnú budúcnosť.
Chápeš?To nie je kamarát. IČO firmy je ​IČO: 52 712 079?

katkazatka
Dnes o 18:46

Chyba. Nemal si ist "vonku".

autor
Dnes o 18:55
@januska12323

Dúfam, že si nič neodpisoval a ani nebudeš pod nátlakom podpisovať. Ten človek nie je tvoj kamarát len chce zarobiť a ty ho úplne kľudne môžeš poslať dokelu.

@januska12323 podpísal som iba že som sa zúčastnil na prednáške, nič iné. Dúfam že z toho nebude problém...

autor
Dnes o 18:55
@katkazatka

Chyba. Nemal si ist "vonku".

@katkazatka no nemal

autor
Dnes o 18:58
@enmery

@anonym_autor Traumy sa riešia u psychiatra a psychológa. Teraz ide aj o tvoju existenčnú budúcnosť.
Chápeš?To nie je kamarát. IČO firmy je ​IČO: 52 712 079?

@enmery asi áno, viem že je to spoločnosť Plus+

autor
Dnes o 19:00

Presne takýto žltý nápis Plus+ a takýto nápis bol všade na stenách keď som vošiel do miestnosti kde bolo to vyučovanie

autor
Dnes o 19:02

Zmluvu ani nijaké papiere som nepodpisoval.

venom19
Dnes o 19:10

Ahoj, ber to ako prilezitost naucit sa povedat ludom nie! Ak sa to nenaucis, stale ta ludia budu odrbavat. Drzim palce

jimbean
Dnes o 19:21

Ked si hlupy a posluchas na slovo "kamarata", tak ti treba. To nie je ziaden kamarat, ak ta chce predat firme fungujucej ako "sekta".

marca12
Dnes o 19:33
@anonym_autor

@anonym_c8624f peniaze už dostal, práveže moja práca má dosť baví. Len videl že som mäkký a tak to využil, len ja neviem byť zlý k ľuďom

@anonym_autor To,ze povies nie,neznamena,ze si zly. Zly je k tebe "kamarat", ktory ta chce vyuzit.

autor
Dnes o 19:35
@venom19

Ahoj, ber to ako prilezitost naucit sa povedat ludom nie! Ak sa to nenaucis, stale ta ludia budu odrbavat. Drzim palce

@venom19 vďaka, bude potrebné sa to naučiť lebo inak sa to nedá.

autor
Dnes o 19:36
@jimbean

Ked si hlupy a posluchas na slovo "kamarata", tak ti treba. To nie je ziaden kamarat, ak ta chce predat firme fungujucej ako "sekta".

@jimbean máš pravdu, moji rodičia stále hovorili že si mám naňho dávať pozor lebo poznajú jeho rodičov a vedia aký je. Už ho nebudem brať ako kamaráta

olimuc
Dnes o 20:05

Pyramida, kamarat hlada naivneho truhlika, ktory ho posunie v pyramide vyssie …nic nezarobis, len prerobis. Kamarat nie je kamarat a ty ked sa das na to nahovorit prides nielen o peniaze ale aj o kamaratov. To “kamarata” zablokuj a zabudni, ze existuje

windblue
Dnes o 20:25

Ahoj kamarátka sa ma tiež snazila do tejto spoločnosti dostať, nedala som sa, našťastie ma nepresviedcala príliš, vie ze by naozaj nepochodila kwd poviem raz nie a keď som som ju po pár týždňoch stretla, tak som rada ze som to spravila, ona je úplne psychicky mimo, príde mi ze jej z tej prace hrabe, chová sa divne hyperaktivne, nepočúva očividne nikoho okolo seba. Neviem či je to len tou pracou alebo aj niecim iným, nezverila sa, že by sa jej dačo stalo, no som rada ze som sa nepridala, radšej ostanem kde som, kde to mam naozaj overené a tebe by som radila tiež. Hlavne ak si spokojný a praca ta baví, tak sa nenechaj nahovoriť na nič, budeš len ľutovať neskôr. Co ty vieš, vo svojej práci sa možno dostaneš omnoho ďalej ako kedy kamarát. A úprimne, ak ta takto veľmi prehovaraju, tak mi to uz príde ako nátlak, s takým kamarátom by som prerušila kontakt, aspoň na čas.

anonym_aa7ba2
Dnes o 20:26
@windblue

Ahoj kamarátka sa ma tiež snazila do tejto spoločnosti dostať, nedala som sa, našťastie ma nepresviedcala príliš, vie ze by naozaj nepochodila kwd poviem raz nie a keď som som ju po pár týždňoch stretla, tak som rada ze som to spravila, ona je úplne psychicky mimo, príde mi ze jej z tej prace hrabe, chová sa divne hyperaktivne, nepočúva očividne nikoho okolo seba. Neviem či je to len tou pracou alebo aj niecim iným, nezverila sa, že by sa jej dačo stalo, no som rada ze som sa nepridala, radšej ostanem kde som, kde to mam naozaj overené a tebe by som radila tiež. Hlavne ak si spokojný a praca ta baví, tak sa nenechaj nahovoriť na nič, budeš len ľutovať neskôr. Co ty vieš, vo svojej práci sa možno dostaneš omnoho ďalej ako kedy kamarát. A úprimne, ak ta takto veľmi prehovaraju, tak mi to uz príde ako nátlak, s takým kamarátom by som prerušila kontakt, aspoň na čas.

@windblue v čom vlastne podnikajú, z čoho tvoria zisk?

autor
Dnes o 20:31
@olimuc

Pyramida, kamarat hlada naivneho truhlika, ktory ho posunie v pyramide vyssie …nic nezarobis, len prerobis. Kamarat nie je kamarat a ty ked sa das na to nahovorit prides nielen o peniaze ale aj o kamaratov. To “kamarata” zablokuj a zabudni, ze existuje

@olimuc veď mne už od začiatku bolo divné toto cele s tou investíciou, 20 roční chalani učili o financiách a najviac smiešne bolo keď 20 ročný chalan začal nejakú 40 ročnú tetu poúčať o financiách, cele zle. Dosť do toho nútia 😞