Neviete o voľných pracovných príležitostiach v Rakúsku?
Ahojte. Potrebovala by som sa vyrozpravat. Hrozne ma trapi, ze uz 7. mesiac som nezamestnana a vobec sa mi nedari zohnat ziadnu pracu. Mam skusenosti 6 rokov v korporate ako Master Data analyst, Business operations a Underwriting associate. Skusala som sa hlasit aj do Rakuska na pozicie ako abwascher,kuchenhilfe a podobne kedze som v situacii ze kazda robota dobra ale ani tam ma nezobrali... Neviete nahodou o niecom? Jazykovo som na tom Anglictina na urovni C1 a Nemcina taka slabsia B1. Za kazdy tip resp. radu budem velmi vdacna 🙂
@perrymount z tých robôt co si robila máš aké zručnosti/skills? Okrem cudzieho jazyka
@anonym_cc6a9d Ahoj, . Viem riešiť procesy, pracovať so systémami ako CRM alebo SAP, analyzovať dáta a koordinovať ľudí medzi IT a business tímami. Samozrejma je znalost nastrojov v ramci Microsoft Office,
@anonym_cc6a9d Ahoj, . Viem riešiť procesy, pracovať so systémami ako CRM alebo SAP, analyzovať dáta a koordinovať ľudí medzi IT a business tímami. Samozrejma je znalost nastrojov v ramci Microsoft Office,
@perrymount analýza dát sa presúva na AI tooly. To SSC prostredie sa celé mení, štruktúra sa zoštíhľuje a ostávajú ľudia s expertízou. MS office, ERP je úplná samozrejmosť. Pri analýze dát by som čakala SQL, VB, makrá.
@perrymount skúšala si backoffice v banke?
@perrymount skúšala si backoffice v banke?
@astero2 ano sice len TB...ale vzdy prisiel rejection...ze pozvali niekoho ineho na pohovor..
@perrymount ja som v Ba a uz rok nemam pracu, aj ked idem na pohovor, vsade vravia, ze sa ozyva strasne vela ludi :(
Viem o praci vo fabrike v Leobene, plat min. 2500 v cistom. Je to bez ubytovania, ale to sa tam da lacno najst. Robi sa v Reinraum, na 5 smien, vacsinou je to tak ze 3-4 dni robis potom mas 2-3 dni volno. Ranne, poobedne, nocne. Treba nemcinu B1. Hladaju teraz viac ludi. Ak mas zaujem, napis mi SS.
Priznala si pri tych robotach v Rakusku vysoku skolu a pracu? NIe si pre nich proste prekvalifikovana? Ak hladas len nieco na par mesiacov na zaplatenie uctov, tak skus si totalne prekopat zivotopis. Napis, ze si upratovala domy, robila na vratnici, strazila deti alebo robila opatrovatelku,...Proste ked chces robit Kuchenhilfe, tak mozno chcu cloveka, co im neodide o 2 tyzdne pri prvej slusnejsej ponuke, musis vyzerat ako ich typicky zamestnanec...

@perrymount z tých robôt co si robila máš aké zručnosti/skills? Okrem cudzieho jazyka