icon

Platforma na pomoc s návratom do práce po materskej

jankazdechovanka
5. máj 2026

Ahojte,

pred rokom som o tomto case uz aktivne hladala pracu po materskej a bolo to teda dost narocne. Preto som aj s mojim partnermi vytvorila platformu, ktora by tento proces mala ulahcit. Je to stale vo vyvoji, ale sme momentalne v stadiu, kedy hladame ludi, ktori by nam to odskusali a dali spatnu vazbu, idealne teda hladajuci si pracu.

Co sa u nas uz da urobit je dostat analyzu zivotopisu, vygenerovat si nejake ucebne materialy aby ste sa dostali do obrazu v dnesnej AI ere a co je podla mna nauzitocnejsie je, ze vieme pozmenit znenie zivotopisu na zaklade pracovnej ponuky tak, aby obsahoval klucove slova (cim zvysujeme sancu, ze vas zivotopis neprepadne cez AI sito, ktore dnes pouziva skoro kazdy zamestnavatel) - a mnoho inych funkcii.

Ak by ste mali zaujem tieto moznosti ZADARMO vyskusat, prosim ozvyte sa mi v komentaroch alebo v spravach.

Ja vam hlavne zelam vela vela stastia v pracovnych uplatneniach po materskej.

Krasny den,

Janka

tiana080
5. máj 2026

@jankazdechovanka mám záujem, čoskoro ma to čaká, a budem vďačne "pokusný králik" ;)

anonym_0dc72b
5. máj 2026
@tiana080

@jankazdechovanka mám záujem, čoskoro ma to čaká, a budem vďačne "pokusný králik" ;)

@tiana080 Perfektne! Tak mame dve moznosti ako na to 🙂
Bud klikni na tento link: https://www.flixup.io/early-access - su tam dve dotazniky, a link na platformu
Ak sa vydas touto cestou a vyplnis oba dotazniky a poskusas si nas tool tak by sme ti radi poskytli plny pristup ku vsetkym funkciam na pol roka po tom, co to realne spustime a spoplatnime.

Alebo si mozme zavolat, prejst si tu nasu stranku spolu a v tom pripade by si dostala okrem tohto pristupu na 6 mesiacov aj kariernu konzultaciu odo mna kludne aj na hodku zdarma. 🙂

Velmi ma tesi, ze by si do toho sla, tak si len premysli, co by bolo pre teba najhodnotnejsie. A dakujemeeeee :*

sisamisaaa
5. máj 2026

Projekt ktorý má zmysel. Záujem nemám, ale musím pochváliť. Super nápad.

sisa_s
5. máj 2026

Ako moze autor diskusie pisat aj anonymny komentar?

anonym_0438ab
5. máj 2026

@jankazdechovanka
ale tu by som opravila:
1- návrat po materskej - žena sa vracia do firmy, kde je stále zamestnaná
2- návrat po rodičovskej - tu je sa tiež môže vrátiť do pôvodnej, alebo nemala predtým žiadnu prácu.

anonym_2f912a
5. máj 2026

ozvyte?

chcem vidiet tu jazykovu uroven prosim 🙂

anonym_413e6b
5. máj 2026
@anonym_0438ab

@jankazdechovanka
ale tu by som opravila:
2- návrat po rodičovskej - tu je sa tiež môže vrátiť do pôvodnej, alebo nemala predtým žiadnu prácu.

@anonym_0438ab alebo pocas rodicovskej dovolenky sa firma odstahovala a tym padom sa zena nema kam vratit,alebo jednoducho zaniklo jej miesto.Takych pripadov je velmi vela,co si po rodicaku hladaju pracu.
A hlavne napr.predtym robili na 3smeny,uz sa nemozu vratit,daju vypoved a hladaju nieco od 7.do 15tej,lebo deti.A tychto pripadov je este viac.

anonym_0438ab
5. máj 2026
@anonym_413e6b

@anonym_0438ab alebo pocas rodicovskej dovolenky sa firma odstahovala a tym padom sa zena nema kam vratit,alebo jednoducho zaniklo jej miesto.Takych pripadov je velmi vela,co si po rodicaku hladaju pracu.
A hlavne napr.predtym robili na 3smeny,uz sa nemozu vratit,daju vypoved a hladaju nieco od 7.do 15tej,lebo deti.A tychto pripadov je este viac.

@anonym_413e6b písala som všeobecne....
to, že je žena doma tri roky je jej rozhodnutie.

jankazdechovanka
autor
5. máj 2026
@sisa_s

Ako moze autor diskusie pisat aj anonymny komentar?

@sisa_s Hah, ja som tu na modrom nova :D Myslela som si anonymny komentar znamena, ze sa to zobrazi iba tej, ktorej to komentujem :D

jankazdechovanka
autor
5. máj 2026
@anonym_2f912a

ozvyte?

chcem vidiet tu jazykovu uroven prosim 🙂

@anonym_2f912a Velmi sa ospravedlnujem, po pravde komunikujem vacsinou v AJ, preto mi niekedy ujde (aj moj muz z toho sedivie :D). Ale dakujem za koment, opravim 🙂

anonym_be2557
5. máj 2026

Otestované, vyskúšané. Najväčšie mínusy. Globálne job data sa nerovnajú SK realite.Ako Flixup dokáže, že skill gap bol správny? Že learning path viedol k jobu? Potrebuješ jasné metriky na výstupe (placements, interview rate/convesion rate). Mne vyrátala AI time to hire 4 týždne, že som pripravená na pozície na 70% a s nejakým plánom na 85%. Berie do úvahy, že podľa CV som skoro 10 rokov na MD/RD? Inak zrejme nevie rozoznat chybu v cv - v datumoch. Taha nerelevantny job - nieco z profesie, na co nemam skill je na full time, hoci som sama vyznacila, ze chcem 25h/t part time..neberie do uvahy nastavenie a preferencie kandidata.

Vysledok: Cele je to velmi neprofesionalne urobeny AI tool, za ktory by som ako kandidat neplatila.

jankazdechovanka
autor
5. máj 2026
@anonym_0438ab

@jankazdechovanka
ale tu by som opravila:

@anonym_0438ab Ano, ja som v mojom pripade vedela, ze sa do povodneho zamestnania nechcem po rodicovskej (mate pravdu) vratit. Odhaduje sa ze vyse 50% zien meni po materksje/rodicovskej zamestnavatela. Ja vychadzam z vlastnej skusenosti a chcela som vytvorit nieco, co som ja v tom obdobi potrebovala.

jankazdechovanka
autor
5. máj 2026
@anonym_be2557

Otestované, vyskúšané. Najväčšie mínusy. Globálne job data sa nerovnajú SK realite.Ako Flixup dokáže, že skill gap bol správny? Že learning path viedol k jobu? Potrebuješ jasné metriky na výstupe (placements, interview rate/convesion rate). Mne vyrátala AI time to hire 4 týždne, že som pripravená na pozície na 70% a s nejakým plánom na 85%. Berie do úvahy, že podľa CV som skoro 10 rokov na MD/RD? Inak zrejme nevie rozoznat chybu v cv - v datumoch. Taha nerelevantny job - nieco z profesie, na co nemam skill je na full time, hoci som sama vyznacila, ze chcem 25h/t part time..neberie do uvahy nastavenie a preferencie kandidata.

Vysledok: Cele je to velmi neprofesionalne urobeny AI tool, za ktory by som ako kandidat neplatila.

@anonym_be2557 🙏 dakujem 🙏
Ano, toto je nastrel aku by nas klient mal v idealnom pripade cestu nasim produktom. Ak by ste nam mali poradit sustredit sa na jednu jedinu cast, ktoru by sme vylepsili do naozaj predajneho stavu, ktoru by ste vy ocenili najviac?

A dakujem este raz, velmi si vazim vas cas a pohlad na vec.

anonym_0438ab
5. máj 2026
@jankazdechovanka

@anonym_0438ab Ano, ja som v mojom pripade vedela, ze sa do povodneho zamestnania nechcem po rodicovskej (mate pravdu) vratit. Odhaduje sa ze vyse 50% zien meni po materksje/rodicovskej zamestnavatela. Ja vychadzam z vlastnej skusenosti a chcela som vytvorit nieco, co som ja v tom obdobi potrebovala.

@jankazdechovanka preto ak si bola doma tri roky a vedela, že sa nechceš vrátiť do pôvodnej firmy, potom máš kopec času si hľadať inú prácu.

anonym_9e8037
5. máj 2026

Firma založená v 2024, 500 profesionálov už začalo používať vašu platformu, máte cenník aj platené balíčky a ideš sa tváriť že niečo teraz spúšťaš a ponúkaš otestovať zadarmo?
Nechcela si radšej zaplatiť platenú reklamu?

black_wolf
5. máj 2026

Čo je 10 zhodov? :D (v cenníku).. v dnešnej dobe, kedy už aj starší ľudia začínajú používať AI, nevidím v podobnej platforme veľkú pridanú hodnotu, veď Claude vyrobi pdfko na želanie za 30 sekúnd

anonym_d120ce
5. máj 2026

Reklama...

.

anonym_d120ce
5. máj 2026
@anonym_9e8037

Firma založená v 2024, 500 profesionálov už začalo používať vašu platformu, máte cenník aj platené balíčky a ideš sa tváriť že niečo teraz spúšťaš a ponúkaš otestovať zadarmo?

@anonym_9e8037 Hej však tu si myslia že by že reklama je zdarma

jankazdechovanka
autor
5. máj 2026
@anonym_9e8037

@anonym_9e8037 Je to naozaj iba prototyp na ktorom pracujeme popri detoch a pracach na trvaly pracovny pomer. NIe sme v ziadnom pripade v stadiu, kdey by sme to chceli vseobecne reklamovat, pretoze ten nas produkt jednoducho povedane, este natolko nefunguje. Snazime sa momentalne prist na to, co ludom dava zmysel, do coho sa oplati investovat cas viac a do coho menej a ci je to vobec produkt, ktory ma potencial.
Kludne si pozrite financu spravu, mi zatial nemame ani legalnu entitu a ak si kliknete na ten plateny plan, nestane sa nic, lebo je to slepa ulicka 🙂

sisamisaaa
5. máj 2026
@anonym_d120ce

Reklama...

.

@anonym_d120ce Pááánečku toľko závisti 🙂 No a keby aj tak čo? Dobrý projekt, treba aby ľudia o tom vedeli. Ako sa majú dozvedieť?

anonym_d120ce
5. máj 2026
@sisamisaaa

@anonym_d120ce Pááánečku toľko závisti 🙂 No a keby aj tak čo? Dobrý projekt, treba aby ľudia o tom vedeli. Ako sa majú dozvedieť?

@sisamisaaa nie závisť.. Ale ide o to aby všetci mali rovnaké podmienky. Ale keďže zakladateľka je asi jedna z adminov tak si diskusiu nevymázala.
Ja keď som niečo podobné uverejnila do pol hodiny bola zmazana že reklama. Takže tak vies

jankazdechovanka
autor
Včera o 06:16
@anonym_d120ce

@sisamisaaa nie závisť.. Ale ide o to aby všetci mali rovnaké podmienky. Ale keďže zakladateľka je asi jedna z adminov tak si diskusiu nevymázala.
Ja keď som niečo podobné uverejnila do pol hodiny bola zmazana že reklama. Takže tak vies

@anonym_d120ce Ja som tu na Modrom koniku registrovana presne 24 hodin. Naozaj si nas skuste najst hocikde a uvidite, ze nemame co reklamovat, lebo este oficialna firma neexistuje. Inak aj rovno tuto na komentoch vidiet v akom stadiu nas projekt je :D Ale rozumiem vasej frustracii a mrzi ma to. Ak mate pocit, ze tu sem tato diskusia nepatri, nahlaste ma 🙂 Posledne co bol moj zamer je vzbudzovat pocit neferovosti