icon

Práca na 4 hodiny denne: je Lidl vhodná voľba?

11. júl 2026

Baby poradte prácu, kde môžem robiť max. 4 hodiny denne. Do 14tej. Premyslam, lidl je vhodný? Pracovala ste niektorá? Ide o to že potrebujem peniaze ale popri detoch nemôžem robiť viac ako 4 hodiny.

anonym_e45496
12. júl 2026

pochybujem ze ti denne vyjde lidl v ustrety ze len do 14.00 tam sa tahaju aj poobedne,,
chod robit do zavodnej kuchyne tam sa pracuje od 7 do 14.00 vacsinou, ak nie si kuchar...
alebo 4hod uvazok administrativa

anonym_517355
12. júl 2026

Prečo len 4 hodiny? To budeš mat veľmi obmedzený vyber .
Veď keď das deri do skolky a školy tak môžeš aj 6 hod. Od 8.00 do 14 možno aj 15.00 hod

anonym_da5d55
12. júl 2026

Upratovanie niekde. Nič iné asi takto krátke nie je...

viktoriaandrascik
12. júl 2026

Lidl ti nevyhovie že len do 14tej

marca12
12. júl 2026
@anonym_e45496

pochybujem ze ti denne vyjde lidl v ustrety ze len do 14.00 tam sa tahaju aj poobedne,,
chod robit do zavodnej kuchyne tam sa pracuje od 7 do 14.00 vacsinou, ak nie si kuchar...
alebo 4hod uvazok administrativa

@anonym_e45496 Ale vyjde v ustrety. Moja znama tak robi na polovicny uvazok a presne kvoli tomu,ze ma mensie deti.

anonym_e45496
12. júl 2026
@marca12

@anonym_e45496 Ale vyjde v ustrety. Moja znama tak robi na polovicny uvazok a presne kvoli tomu,ze ma mensie deti.

@marca12 tak mala stastie

rozculena
12. júl 2026

@anonym_autor podľa ZP máš nárok na úpravu prac.času,avšak je tam dodatok
"ak tomu nebránia vážne prevádzkové dôvody"
Ale ty ešte ani nie si zamestnanec,takže ak toto vytasíš na pohovore,ani ťa nezoberú

https://www.lewik.org/term/6456/uprava-pracovne...

rozculena
12. júl 2026
@anonym_e45496

@marca12 tak mala stastie

@anonym_e45496 podľa zákona má na to nárok

anonym_e45496
12. júl 2026
@rozculena

@anonym_e45496 podľa zákona má na to nárok

@rozculena ma ma, len skoda ze ked som sa na to konkretne pytala - Kaufland a Lidl, tak moc to nepreferuju....Ale zavisi od konkretnej pobocky, zjavne.

rozculena
12. júl 2026
@anonym_e45496

@rozculena ma ma, len skoda ze ked som sa na to konkretne pytala - Kaufland a Lidl, tak moc to nepreferuju....Ale zavisi od konkretnej pobocky, zjavne.

@anonym_e45496 áno,záleží,aký je tam empatický vedúci

anonym_e45496
12. júl 2026
@rozculena

@anonym_e45496 áno,záleží,aký je tam empatický vedúci

@rozculena ja som mala pohovory v Bratislave, tam maju asi vela kanditatov, tak mozno skor beru viac flexi cloveka....

anonym_83c221
12. júl 2026

A mna zaujima, preco na Slovensku je toto tak velky problem stale, ci uz 6 alebo 4 hodinove uvazky...Hned by bolo aj viac zamestnanych matiek, keby sa myslenie trochu pohlo vpred...Mat deti je dnes uz horsie ako mat lepru 🙄.
Ja nemam skusenost s obchosmi, mna zobrala na polovicny jedna mala vyrobna firma na eshop v roku 2019, sice som mizerne zarobila, aj sa tam potom stali veci, ktore sa nemuseli, ale mala som polovicny. Som to vtedy brala, ze na start po RD dobre.

rozculena
12. júl 2026
@anonym_83c221

A mna zaujima, preco na Slovensku je toto tak velky problem stale, ci uz 6 alebo 4 hodinove uvazky...Hned by bolo aj viac zamestnanych matiek, keby sa myslenie trochu pohlo vpred...Mat deti je dnes uz horsie ako mat lepru 🙄.
Ja nemam skusenost s obchosmi, mna zobrala na polovicny jedna mala vyrobna firma na eshop v roku 2019, sice som mizerne zarobila, aj sa tam potom stali veci, ktore sa nemuseli, ale mala som polovicny. Som to vtedy brala, ze na start po RD dobre.

@anonym_83c221 robila som v tescu,oni síce ponúkajú aj kratšie úväzky,ale v reále to nefunguje.
V skutočnosti ten,čo mal klasický normálny úväzok 7,5 hodiny robil 6-14 alebo 14-22 a ten na kratší úväzok robil kadejako, začínal niekedy o 6,inokedy o 10tej,o13tej.....ale nikdy nerobil 6hodín,vždy viac....8,9,niekedy 10.
Kolegyňa preto aj odišla,zamestnala sa na 6 hodín,ale v skutočnosti robila dennne viac,mala síce potom viac voľna,ale jej išlo o to,aby robila denne 6hodín a mala pravidelne voľno,nie denne 10 a potom mať viac voľných dní.Oni ju radšej prepustili,ako keby mali dodržať to,čo jej sľubovali pri nástupe.
Okrem toho takto zamestnancov ojebávajú aj na stravenkách....

anonym_83c221
12. júl 2026
@rozculena

@anonym_83c221 robila som v tescu,oni síce ponúkajú aj kratšie úväzky,ale v reále to nefunguje.
V skutočnosti ten,čo mal klasický normálny úväzok 7,5 hodiny robil 6-14 alebo 14-22 a ten na kratší úväzok robil kadejako, začínal niekedy o 6,inokedy o 10tej,o13tej.....ale nikdy nerobil 6hodín,vždy viac....8,9,niekedy 10.
Kolegyňa preto aj odišla,zamestnala sa na 6 hodín,ale v skutočnosti robila dennne viac,mala síce potom viac voľna,ale jej išlo o to,aby robila denne 6hodín a mala pravidelne voľno,nie denne 10 a potom mať viac voľných dní.Oni ju radšej prepustili,ako keby mali dodržať to,čo jej sľubovali pri nástupe.
Okrem toho takto zamestnancov ojebávajú aj na stravenkách....

@rozculena tak obchody ano, to je specificka vec a veru ano, mala som uvazok sice 4 hodiny, ale s cestovanim a este som behala na postu s balikmi, tak to bolo veru aj 6 niekedy. A na stravenky narok nebol.
Ale nejake ine prace, celkovo je to tu bieda, kolkokrat tu citam, ze v zahranici robia matky aj na skratene uvazky a funguje to tam.

anonym_7a97ec
12. júl 2026

@anonym_autor veľa šťastia v Lidli ľudia tam moc nechcú robiť
Čo väčšinu poznám nie z jedného mesta tak sú tam preto lebo do druhého obchodu ich nezobrali

pampeliska73
Včera o 15:31
@anonym_7a97ec

@anonym_autor veľa šťastia v Lidli ľudia tam moc nechcú robiť
Čo väčšinu poznám nie z jedného mesta tak sú tam preto lebo do druhého obchodu ich nezobrali

@anonym_7a97ec vidíte a ja tam chcem ísť a úplne už neskutočne čakám na mobile ako dopadol pohovor, bola som pred týždňom .