icon

Práca na daňovom úrade. Je šanca bez kontaktov?

glamorous55
Dnes o 14:06

Dobrý deň, podarilo sa prosím niekomu absolvovať pohovor na daňovom úrade a na základe toho nastúpiť do práce? (Bez kontaktov vopred). Je vôbec šanca? Ďakujem

zeroz
Dnes o 14:09

@glamorous55 šanca tam je, ale otázka znie či to stojí za to

anonym_e5046a
Dnes o 14:28

mam znamu, ktora tam pracovala, dostala sa tam bez znamosti, lebo tam sa nikto nejak nehrnul, bol tam maly plat

anonym_dbf428
Dnes o 14:37

@glamorous55 áno, vyskúšaj

glamorous55
autor
Dnes o 14:38
@anonym_dbf428

@glamorous55 áno, vyskúšaj

@anonym_dbf428 Ďakujem za odpoveď. Vy tam pracujete?

anonym_320aa9
Dnes o 15:47

preco by nebola sanca? ak sa poriadne pripravis na pohovor sancu mas vzdy. Danovy urad nie je vobec chceny nakolko ten plat je nic moc. Znamosti treba na lakavejsie miesta.

anonym_352c0f
Dnes o 17:51

nie

anonym_42c7b9
Dnes o 17:55
@anonym_e5046a

mam znamu, ktora tam pracovala, dostala sa tam bez znamosti, lebo tam sa nikto nejak nehrnul, bol tam maly plat

@anonym_e5046a male platy maju ti bez znamosti ktorych tam beru na naozajstnu pracu. Tlacenky k tomu platu dostavaju 100% osobne ohodnotenie, tj plat maju dvojnasobny. Vtip je v tom ze osobne ohodnotenie je nenarokovatelne.

anonym_abccbc
Dnes o 17:57

Preboha, kto by tam dobrovoľne išiel za ten plat?

glamorous55
autor
Dnes o 18:44
@anonym_abccbc

@anonym_abccbc Ja, keďže som sa presťahovala do hladovej doliny a veľmi nie je na výber. 😅

lucia147852
Dnes o 18:47
@anonym_42c7b9

@anonym_e5046a male platy maju ti bez znamosti ktorych tam beru na naozajstnu pracu. Tlacenky k tomu platu dostavaju 100% osobne ohodnotenie, tj plat maju dvojnasobny. Vtip je v tom ze osobne ohodnotenie je nenarokovatelne.

@anonym_42c7b9 presne vystihnuté 👌🏻

anonym_d9bbde
Dnes o 18:59

@glamorous55 ja si myslím, že nie. Štátna správa je špecifická "odporucaniami". Mnoho VK je pro forma, ten zamestnanec tam už dávno robí, len po 6 mesiacoch musí byť oficiálne vyberko.

anonym_d9bbde
Dnes o 19:01
@anonym_abccbc

@anonym_abccbc ti, ktorí tam nikoho nemajú za sebou. Tí tam robia za ten základ. Ostatní majú osobne ohodnotenie, ktoré je 100% základu.