icon

Práca presun do zahraničia (holandsko)

Dnes o 18:46

Zdravím som 22 ročné dievča bez rodiny bez záväzkov bez priatela od 18 žijem sama, pracujem tak niejak som vždy chcela ísť preč cestovať. Niejako sa mi to ale zatiaľ nepodarilo. Som v nájme a tak niejak sa cítim zaseknutá že žijem stereotyp ktorý ma zabíja a neda mi dýchať. Dlho som sa odhodlávala odísť skúsiť niečo nové ale niejako ma vždy zabrzdí to ísť sama no nakoniec som sa rozhodla tento risk podstúpiť a robiť kroky k tomuto rozhodnutiu. No práci je dosť, agentúr je dosť ale aj zlých recenzií je dosť a preto v tom mám dosť zmätok a chaos chcela by som Vás poprosiť o radu pri agentúre ak máte s niejakou skúsenosti na štart. Neočakávam extrémy neviem aký plat alebo luxusné ubytovanie len niejaku agentúru ktorá somnou nevypečie a nedá ma žiť do "getta"😁😁 ďakujem za každú odozvu

anonym_71034e
Dnes o 19:20

Niejak, niejako??

autor
Dnes o 19:25
@anonym_71034e

Niejak, niejako??

@anonym_71034e pardooon, písala som v emocii tak som nedbala až tak na gramatiku 😄🤷🏻‍♀️

anonym_71034e
Dnes o 19:30
@anonym_autor

@anonym_71034e pardooon, písala som v emocii tak som nedbala až tak na gramatiku 😄🤷🏻‍♀️

@anonym_autor tak aj na to treba dbať 🤣 a kam do zahraničia myslíš? Lebo zahraničie je veľkéééééééé

tundra
Dnes o 19:30
@anonym_autor

@anonym_autor jazyk ovladas?Ak aspon trochu ano,skus rakuske hotely.Na zaciatok,aj ako umyvac riadu.Niekde mas aj izbu a stravu k dispozicii.Vyberaj hotely s dobrym hodnotenim,najlepsie rodinne podniky.Z kuchyne sa vies dostat casom na servis alebo na izby.
Pozri fb,slovaci v rakusku,byva tam dost casto inzerat,ze hladaju posilu.Drzim palce🍀.

anonym_0a44f6
Dnes o 19:54

@anonym_autor ale naozaj Holandsko? Ak vieš AJ, neskúsiš Island a čašníčku, alebo prácu v Hotely? Alebo skratka inú krajinu? Na Holandsko počúvam posledné roky naozaj veľmi zlé recenzie. Na ubytovanje a aj prácu