icon

Práca v banke v Bratislave: VÚB, ČSOB alebo Tatra?

8. aug 2026

Ahijte, pracujete niekto v banke na pobocke? Zaujima ma velmi vub alevo csob,pripadne aj tatra. Teraz pracujem v prima banke, som tu jz dlhsi cas takze viem o com tato praca je. Zial prima mi uz viac nevie dat, pokazil sa kolektiv a aj plany hoci na 80% od kedy tu pracujem plnim tak ziadne zvysenie platu ani nic. Ja aj niekedy pomozem druhym aby splnili ale ziadne dakujem ziadne ze mi to niekto vrati cez dalsi kvartal proste nic. Silno zvazujem odchod ale v bankovnictve zostat chcem. Potrebujem velmi zmenu lebo som tu nestastna a do prace chodim niekedy akoby z donutenia. Nastupila nova kolegyna a teraz riaditelka sa z nej ide zblaznit lebo aby neodisla tak jej posuvajme biznis. Akoze preco? Vsak nech si navola ona stretka preco ja mam svoje stretnutia ppsunut jej lebo uz mam plan urobeny? Nech si ho spravi sama. Za toto som dostala naposledy vynadane ze ked som mala minule plan a ona nemala ze som si ja robila stale na seba a jej som nedala. Posledne dva tyzdne som mala dohodnute stretka. Klient prisiel a riaditelka zahlasila,ze vybavi sa druha kolegyna. Prosim, robite v inej banke v ramci Bratislavy a viete mi poradit kde je fajn? Mne nevadia plany a tlaky. Toto zvladam. Len nechcem robit na inych. Ked sa ozvem som ja ta sebecka ze nechcem dat aj inym zatobit. Za kazdu radu Dakujem.

ipsa646
8. aug 2026

@anonym_autor Názov nerozhoduje, ale pozícia. Ak ti ponúknu nejakú topmanažérsku, tak aj v Spermobanke! Ide o pomer vynaloženej práce a nervov k príjmu . Ak sa dostaneš k dobrej pozícii v jednej, tak buď postup hore, alebo výmena zamestnávateľa.
Zisti si či prihlášky a životopisy kontroluje a vyberá už AI a skús ju tiež využiť. Vic Ti neviem poradiť. Predsa. Skús na nete nájsť nejakého dobre nasraného zamestanaca, ten možno niečo prezradí, čo sa inak nedozvieš.
A rozmýšľaj pri mojich fotografiách na:
https://www.modrykonik.sk/blog/ipsa646/album/brodil-som-hron-fcjm9n/
aby sisi dobre vybrala a nadávaj len sama na seba a prosím nie na mňa!

anonym_f93490
9. aug 2026

@anonym_autor to je jedno do ktorej z vyššie spomenutých bánk, ale hlavne utekaj preč z prima banky, dcéra tam robí na centrále už 5.rok a takmer minimálna mzda

autor
9. aug 2026
@anonym_f93490

@anonym_autor to je jedno do ktorej z vyššie spomenutých bánk, ale hlavne utekaj preč z prima banky, dcéra tam robí na centrále už 5.rok a takmer minimálna mzda

@anonym_f93490 zial ano, mate pravdu. Prima banka plati najmenej. Tiez som v prime podobne ako Vasa dcera, vzdy som problemy nejak prekusla ale uz toho mam dost. Chvilu si oddychnem na urade prace pobeham pohovory a dufam ze v bankovnictve sa uchytim