icon

Pracovali ste alebo pracujete v Zare?

fifulik
7. aug 2026

Ahojte, pracujete alebo ste pracovali v Zare? Idem na pohovor a neviem čo čakať. 🙂planujem ísť na TPP a platovo by to vychadzalo celkom slušne v čistom

domkakvet
7. aug 2026

@fifulik nepracovala som tam, ale myslim, ze budu otazky ako aj inde, ci mas skusenosti s pracou v obchode, ci ti vyhovuje pracovny cas, ci mozes pracovat vikendy a sviatky.

haraburdova
7. aug 2026

ahoj, ja som tam pracovala cca 10 rokov dozadu, neviem ake podmienky su tam dnes, ale uprimne by som radsej sla robit casnicku (aj to som robila takze viem porovnat) ako sa tam vratit :D zalezi na aku poziciu sa hlasis. manazerske nie su take zle ale vsetko na obchode, od sa, cashiera, skladnika alebo vizuala, su masaker. aspon bol, fakt netusim ci su tam stale take spartanske podmienky. kedze pises ze dobre platove podmienky, tipujem aspon veduceho oddelenia alebo store managera. tam musis mat skusenosti s predajom v obchode s oblecenim. idealne niekolko rokov a na podobnych poziciach.

fifulik
autor
7. aug 2026
@haraburdova

ahoj, ja som tam pracovala cca 10 rokov dozadu, neviem ake podmienky su tam dnes, ale uprimne by som radsej sla robit casnicku (aj to som robila takze viem porovnat) ako sa tam vratit :D zalezi na aku poziciu sa hlasis. manazerske nie su take zle ale vsetko na obchode, od sa, cashiera, skladnika alebo vizuala, su masaker. aspon bol, fakt netusim ci su tam stale take spartanske podmienky. kedze pises ze dobre platove podmienky, tipujem aspon veduceho oddelenia alebo store managera. tam musis mat skusenosti s predajom v obchode s oblecenim. idealne niekolko rokov a na podobnych poziciach.

@haraburdova no ja práveže chcem zmenu lebo som doteraz robila čašníčku😆idem len za asistentku predaja, keďže to mám popri výške na externom. Len som sa tak informatívne pýtala ale bola to jedna z posledných možností, ak sa nikto neozve😆