Prečo ľudia upravujú fotky na životopis pomocou umelej inteligencie?
Ahojte, len tak sa zamyslam 🙂 preco to ludia robia?
Za poslednu dobu som videla tri zivotopisy znamych s fotkou a ta fotka bola tak upravena, ze som dotycneho skoro nespoznala. Ked som sa jedneho z nich opytala povedal,ze vyzera tak isto. :D fakt nevyzera.
Preco to robia, ked ich nazivo clovek uvidi a zisti,ze pouzili AI?
@anonym_autor tak sa ich spytaj.. ak ide o zivotopis, mozno si myslia, ze maju potom vacsiu sancu, ze ich pozvu na pohovor a tam to uz nejako mozu obkecat a mozno sa im postasti.
A ved nech si robi kazdy ako sa mu to hodi. Ty ani nikto to nemusi chapat. Je to ich zivot aj ich zivotopis.
@dorizzz mozno ano, ale podla mna su ti ludia sympaticki normalnr sami od seba, nepotrebuju vylepsenia, chapes 🙂
Je to zadarmo ,všetci ju dostanú ľahko do mobilu, problém nieje ani tak umelá inteligencia ale skôr ľudia ktory ju poriadne nevedia využiť.
Vela ludi si upravuje fotky, tvoria si reklamné plagáty, vizitky a podobne a teda vo väčšine to vyzerá naozaj katastrofálne.
Mám znamu manikerku, aby ušetrila za reklamku (chcela take tie vizitky na ktoré sa dávajú pečiatky) použila radšej AI .
Samozrejme že si neskontrolovala poriadne čo jej to vyplulo, až keď jej volal pán z reklamky či to chce vytlačiť presne tak ako je to v súboru.
Text jej to dalo do nejakého slovensko-polskeho jazyka :D
Preco to robia dospele zeny tu na MK? Vyretusovana fotka a trapny popisok s cielom:piste mi aka som krasna a mlado vyzerajuca. Bud su infantilne, alebo nemaju sebareflexiu.

@anonym_autor tak sa ich spytaj.. ak ide o zivotopis, mozno si myslia, ze maju potom vacsiu sancu, ze ich pozvu na pohovor a tam to uz nejako mozu obkecat a mozno sa im postasti.
A ved nech si robi kazdy ako sa mu to hodi. Ty ani nikto to nemusi chapat. Je to ich zivot aj ich zivotopis.