icon

Skúsenosti s prácou delegáta pre cestovné kancelárie

denisapapiernik
29. sep 2026

Ahojte. Mám záujem o prácu delegátky pre CK v sezóne 2027. Zaujímalo by ma, či máte skúsenosti so slovenskými/ českými CK a ktoré by ste vy odporučili (kde sú lepšie pracovné/ platové podmienky, vzťahy, ubytovanie, destinácie, atď.). Ďakujem za každú odozvu!

martinmmartin
•
29. sep 2026

@denisapapiernik Pocuvat non stop staznosti drobnych cestovateliv co cely zivot niekde zaprdeni cucali , ked prvy krat v zivote niekde vyrazia a citia sa teda ako pani tvorstva po prvy krat v zivote . Taky ti to poriadne osladia a nevude ich malo. Plus v spojeni s nezaujmom a opovrhovanim miestneho personalu ktory vie ze ked uz su tam nemaju sancu nikam idist.....tie dva mlynske kamene ta zomelu na padrt.

denisapapiernik
autor
•
29. sep 2026
@martinmmartin

@denisapapiernik Pocuvat non stop staznosti drobnych cestovateliv co cely zivot niekde zaprdeni cucali , ked prvy krat v zivote niekde vyrazia a citia sa teda ako pani tvorstva po prvy krat v zivote . Taky ti to poriadne osladia a nevude ich malo. Plus v spojeni s nezaujmom a opovrhovanim miestneho personalu ktory vie ze ked uz su tam nemaju sancu nikam idist.....tie dva mlynske kamene ta zomelu na padrt.

@martinmmartin pracovala som v zahraničí, konkrétne na Cypre, nemusíš ma odhovárať - robíš teraz to isté negatívum, ktoré si opísal😀 pre toto chcem odíst zo Slovenska.. Chcela som len poradiť CK🥹 ale ďakujem za názor

lucik194
•
29. sep 2026

podaj si ziadost do viacerych CK, aj tak nemas istotu, ze Ta do kazdej zoberu....

kazda ma svoje specifika, je dobre ked ovladas miestny jazyk (nie je to ale podmienkou), ale vyhoda to je.
kamoska toto robila, ale je to povacsine drina, vidiet len to pekné, na mnohych poziciach sa nezastavis

anonym_eacbd9
•
29. sep 2026

@denisapapiernik myslim si, ze ta musi bavit praca... o "platovych" podmienkach asi nemoze byt ani reci... teda je to marginalna vec.. pre peniaze sa to nerobi...

anonym_e33641
•
29. sep 2026

Vôbec neviem čo všetko to obnáša, ale príde mi to celkom atraktívne povolanie. Myslím,že je tam aj možnosť prirodzeného zoznámenia sa naprìklad. 😆 Tie ich rovnošaty sú celkom slušivé.