icon

Ako získať pozvánku do Bestsecret?

livia147
Včera o 06:52
tilly
Včera o 06:54

Don't miss your chance to access premium and luxury fashion at exclusive prices — for Members only.
Sign up today and enjoy a 10% welcome voucher on your first purchase. https://invite.bestsecret.com/V7F-LFT-8G9?c=sk&...

tilly
Včera o 06:54

Ak ti to nepôjde, daj pri registrácii kód V7F-LFT-8G9

livia147
autor
Včera o 07:03
@tilly

Ak ti to nepôjde, daj pri registrácii kód V7F-LFT-8G9

@tilly 🩷

livia147
autor
Včera o 07:06
@livia147

@tilly 🩷

@livia147 ďakujem krásne, funguje

tilly
Včera o 07:10
@livia147

@livia147 ďakujem krásne, funguje

@livia147 tak prajem úspešné, výhodné nákupy 😉

anonym_864870
Včera o 07:16

Nečakaj tam nič svetoborne. Handry ako na tisíc iných stránkach.

tilly
Včera o 07:39
@anonym_864870

Nečakaj tam nič svetoborne. Handry ako na tisíc iných stránkach.

@anonym_864870 treba sa pohrabať. Občas sa dá natrafiť na skvelé kúsky. Napríklad majú dobrý výber hodvábnych vecí za dobré ceny, alebo detské značkové veci za zlomok cien, čo sú napr na aboutyou.sk a zalande. Alebo topánky. Keď vieš čo chceš a koľko za to chceš dať, nájdeš si to svoje. Na prvý nákup máš zlavu ešte.
Ale áno, zas zázrak to nie je.

muchotrafka298
Včera o 09:32
@tilly

@anonym_864870 treba sa pohrabať. Občas sa dá natrafiť na skvelé kúsky. Napríklad majú dobrý výber hodvábnych vecí za dobré ceny, alebo detské značkové veci za zlomok cien, čo sú napr na aboutyou.sk a zalande. Alebo topánky. Keď vieš čo chceš a koľko za to chceš dať, nájdeš si to svoje. Na prvý nákup máš zlavu ešte.
Ale áno, zas zázrak to nie je.

@tilly za mna sa tam zo zaciatku fakt dalo super nakupit, lebo tie ceny boli niekde inde ako tu. Lenze uz aj oni zvysili ceny, tovar uz nie je pre mna atraktivny. Nieco sa este da, ale vela veci je tam uz drahsich.

tilly
Včera o 09:45
@muchotrafka298

@tilly za mna sa tam zo zaciatku fakt dalo super nakupit, lebo tie ceny boli niekde inde ako tu. Lenze uz aj oni zvysili ceny, tovar uz nie je pre mna atraktivny. Nieco sa este da, ale vela veci je tam uz drahsich.

@muchotrafka298 no áno, treba natrafiť, ale občas dávajú na niektoré kolekcie ešte 20% navyše, tak sa dá. Ja si veľa vecí dlhšie sledujem a keď sa oplatia, kúpim.

muchotrafka298
Včera o 09:50
@tilly

@muchotrafka298 no áno, treba natrafiť, ale občas dávajú na niektoré kolekcie ešte 20% navyše, tak sa dá. Ja si veľa vecí dlhšie sledujem a keď sa oplatia, kúpim.

@tilly ja to tiez tak robim, ale teraz sa mi to vypomstilo, lebo som chcela este pockat a dana vec uz stoji tolko, ze ju vyhadzujem aj zo sledovacky.

tilly
Včera o 09:54
@muchotrafka298

@tilly ja to tiez tak robim, ale teraz sa mi to vypomstilo, lebo som chcela este pockat a dana vec uz stoji tolko, ze ju vyhadzujem aj zo sledovacky.

@muchotrafka298 to sa stáva aj mne

livia147
autor
Včera o 18:59
@tilly

@livia147 tak prajem úspešné, výhodné nákupy 😉

@tilly chceli sme sa ist pozriet priamo do skladu, v nemecku,
@tilly dakujem☺️ chceli sme sa ist pozriet priamo do skladu, manzel ho má priamo pri práci v nemecku, tak registračka pomohla. ceny o nieco nizsie ako na strankach. dakujem krasne

tilly
Včera o 19:06
@livia147

@tilly chceli sme sa ist pozriet priamo do skladu, v nemecku,
@tilly dakujem☺️ chceli sme sa ist pozriet priamo do skladu, manzel ho má priamo pri práci v nemecku, tak registračka pomohla. ceny o nieco nizsie ako na strankach. dakujem krasne

@livia147 majú normálne predajné sklady? Kde? Cez Nemecko chodievame krížom krážom. Dik

livia147
autor
Včera o 21:39
@tilly

@livia147 majú normálne predajné sklady? Kde? Cez Nemecko chodievame krížom krážom. Dik

@tilly
Mníchov - Dornach