icon

Cestujete cez letisko v Helsinkách? Pomôžte mi prosím!

elenajezova
29. apr 2026

Dobrý daň. Nechodí niekto náhodou cez Helsínky cez letisko ? Rada by som bola, keby mi tam na letisku kúpil tieto cukríky. Dve balenia. Bola by som veľmi rada. Samozrejme zaplatím za ne...

elenajezova
autor
•
29. apr 2026
elenajezova
autor
•
29. apr 2026

Sú to 500 gramové balenia.

anonym_14f9f9
•
29. apr 2026
uhnakova
•
29. apr 2026

Aj nemecký Amazon ich predáva a doručuje na Slovensko: https://www.amazon.de/Original-Liquorice-Panda-...

cacianka
•
29. apr 2026

nevyrába niečo také aj Cloeta v leviciach ? je to Holandská firma, a vyrabajú to u nás pre severský trh

elenajezova
autor
•
29. apr 2026
@anonym_14f9f9

@anonym_14f9f9 ďakujem veľmi krásne, ale nenašla som ich tam...škoda.

elenajezova
autor
•
29. apr 2026
@uhnakova

Aj nemecký Amazon ich predáva a doručuje na Slovensko: https://www.amazon.de/Original-Liquorice-Panda-...

@uhnakova ďakujem veľmi krasne. Ale žiaĺ nič. Škoda.

elenajezova
autor
•
29. apr 2026
@cacianka

nevyrába niečo také aj Cloeta v leviciach ? je to Holandská firma, a vyrabajú to u nás pre severský trh

@cacianka nenašla som ich tam, ďakujem...

anonym_14f9f9
•
29. apr 2026
@elenajezova

@anonym_14f9f9 ďakujem veľmi krásne, ale nenašla som ich tam...škoda.

@elenajezova su tam, poslala som ti link priamo na ne

procrastique
•
29. apr 2026

Ahoj, ja chodím cez HKI letisko pomerne často, dajme tomu tak 8-15x za rok, ak si spomeniem tak ti ich kúpim. Najbližšie by som mala ísť o cca dva týždne.

anonym2468
•
29. apr 2026

To je sladké drievko ??? Lebo ak áno tak ja toto môžem 😄😄😄.

elenajezova
autor
•
29. apr 2026
@procrastique

Ahoj, ja chodím cez HKI letisko pomerne často, dajme tomu tak 8-15x za rok, ak si spomeniem tak ti ich kúpim. Najbližšie by som mala ísť o cca dva týždne.

@procrastique jéj, to by bola paráda. Ďakujem zo srdiečka. Prosim, potom sa mi teda ozvi. Budem veľmi vďačná. Si z Prievidze.

elenajezova
autor
•
29. apr 2026
@anonym2468

To je sladké drievko ??? Lebo ak áno tak ja toto môžem 😄😄😄.

@anonym2468 ano, sú výborné. Ja som si ich kúpila v Helsinkách na letisku, keď sme tam pristupovali do Tromsø. A sú fakt výborné.

elenajezova
autor
•
29. apr 2026
@anonym_14f9f9

@elenajezova su tam, poslala som ti link priamo na ne

@anonym_14f9f9 si zlatá a tiež zo srdiečka ďakujem. Ale keď si všimneš podrobnejšie, ja som tam dávala inú "príchuť". ...😀jahoda, karamel, čoko, banány....

elenajezova
autor
•
29. apr 2026
@procrastique

@procrastique prosím, prosím, spomeň si na mňa.😅 2 balíčky tých 500 gramov. Strawberry, caramel, choco, banana..

elenajezova
autor
•
29. apr 2026
@elenajezova

@anonym2468 ano, sú výborné. Ja som si ich kúpila v Helsinkách na letisku, keď sme tam pristupovali do Tromsø. A sú fakt výborné.

@elenajezova prestupovali

elenajezova
autor
•
29. apr 2026
@elenajezova

@procrastique jéj, to by bola paráda. Ďakujem zo srdiečka. Prosim, potom sa mi teda ozvi. Budem veľmi vďačná. Si z Prievidze.

@elenajezova si z Prievidze?

procrastique
•
29. apr 2026

Oki, pozriem ti ich keď tam budem. Kupovala si to v Duty free zone alebo v r-kiosku?

elenajezova
autor
•
29. apr 2026

Myslím si, že Duty free.. r- kiosk je čo prosím?

elenajezova
autor
•
29. apr 2026
@procrastique

Oki, pozriem ti ich keď tam budem. Kupovala si to v Duty free zone alebo v r-kiosku?

elenajezova
autor
•
29. apr 2026
@procrastique

@procrastique a jeden balíček má 500 gramov. Tak dva krát po 500 gramov prosím...ja len, aby ...no pre istotu. Lebo sa na ne veľmi teším. 😀 pre moju sestru to bude veľké prekvapenie.😄

anonym_14eb86
•
29. apr 2026
anonym_14eb86
•
29. apr 2026

Vidím, že už ti tu niekto poslal link. Sú to ony, len názov je v miestnom jazyku. Alebo ti vadí menšie balenie?

anonym_1bfd03
•
29. apr 2026
@elenajezova

@procrastique prosím, prosím, spomeň si na mňa.😅 2 balíčky tých 500 gramov. Strawberry, caramel, choco, banana..

@elenajezova
Super business mam 10kg prirucnej batoziny a dakdo cudzi chce nalozit do nej 1 kg cukrikov 😂

anonym2468
•
29. apr 2026
@anonym_1bfd03

@elenajezova
Super business mam 10kg prirucnej batoziny a dakdo cudzi chce nalozit do nej 1 kg cukrikov 😂

@anonym_1bfd03 A to som si ja ešte nevyžiadal 😂😂.

elenajezova
autor
•
30. apr 2026
@anonym_1bfd03

@elenajezova

@anonym_1bfd03 vidíš, to mi nenapadlo...😂

elenajezova
autor
•
30. apr 2026
@anonym_14eb86

Vidím, že už ti tu niekto poslal link. Sú to ony, len názov je v miestnom jazyku. Alebo ti vadí menšie balenie?

@anonym_14eb86 no, chcem tie 500 gramové...a ozaj s tými príchuťou to asi tak je...teraz som si to lepšie všimla. Ďakujem za upozornenie.😀