icon

Cestujete cez letisko v Helsinkách? Pomôžte mi prosím!

elenajezova
29. apr 2026

Dobrý daň. Nechodí niekto náhodou cez Helsínky cez letisko ? Rada by som bola, keby mi tam na letisku kúpil tieto cukríky. Dve balenia. Bola by som veľmi rada. Samozrejme zaplatím za ne...

elenajezova
autor
29. apr 2026
elenajezova
autor
29. apr 2026

Sú to 500 gramové balenia.

anonym_14f9f9
29. apr 2026
uhnakova
29. apr 2026

Aj nemecký Amazon ich predáva a doručuje na Slovensko: https://www.amazon.de/Original-Liquorice-Panda-...

cacianka
29. apr 2026

nevyrába niečo také aj Cloeta v leviciach ? je to Holandská firma, a vyrabajú to u nás pre severský trh

elenajezova
autor
29. apr 2026
@anonym_14f9f9

@anonym_14f9f9 ďakujem veľmi krásne, ale nenašla som ich tam...škoda.

elenajezova
autor
29. apr 2026
@uhnakova

Aj nemecký Amazon ich predáva a doručuje na Slovensko: https://www.amazon.de/Original-Liquorice-Panda-...

@uhnakova ďakujem veľmi krasne. Ale žiaĺ nič. Škoda.

elenajezova
autor
29. apr 2026
@cacianka

nevyrába niečo také aj Cloeta v leviciach ? je to Holandská firma, a vyrabajú to u nás pre severský trh

@cacianka nenašla som ich tam, ďakujem...

anonym_14f9f9
29. apr 2026
@elenajezova

@anonym_14f9f9 ďakujem veľmi krásne, ale nenašla som ich tam...škoda.

@elenajezova su tam, poslala som ti link priamo na ne

procrastique
29. apr 2026

Ahoj, ja chodím cez HKI letisko pomerne často, dajme tomu tak 8-15x za rok, ak si spomeniem tak ti ich kúpim. Najbližšie by som mala ísť o cca dva týždne.

anonym2468
29. apr 2026

To je sladké drievko ??? Lebo ak áno tak ja toto môžem 😄😄😄.

elenajezova
autor
29. apr 2026
@procrastique

Ahoj, ja chodím cez HKI letisko pomerne často, dajme tomu tak 8-15x za rok, ak si spomeniem tak ti ich kúpim. Najbližšie by som mala ísť o cca dva týždne.

@procrastique jéj, to by bola paráda. Ďakujem zo srdiečka. Prosim, potom sa mi teda ozvi. Budem veľmi vďačná. Si z Prievidze.

elenajezova
autor
29. apr 2026
@anonym2468

To je sladké drievko ??? Lebo ak áno tak ja toto môžem 😄😄😄.

@anonym2468 ano, sú výborné. Ja som si ich kúpila v Helsinkách na letisku, keď sme tam pristupovali do Tromsø. A sú fakt výborné.

elenajezova
autor
29. apr 2026
@anonym_14f9f9

@elenajezova su tam, poslala som ti link priamo na ne

@anonym_14f9f9 si zlatá a tiež zo srdiečka ďakujem. Ale keď si všimneš podrobnejšie, ja som tam dávala inú "príchuť". ...😀jahoda, karamel, čoko, banány....

elenajezova
autor
29. apr 2026
@procrastique

@procrastique prosím, prosím, spomeň si na mňa.😅 2 balíčky tých 500 gramov. Strawberry, caramel, choco, banana..

elenajezova
autor
29. apr 2026
@elenajezova

@anonym2468 ano, sú výborné. Ja som si ich kúpila v Helsinkách na letisku, keď sme tam pristupovali do Tromsø. A sú fakt výborné.

@elenajezova prestupovali

elenajezova
autor
29. apr 2026
@elenajezova

@procrastique jéj, to by bola paráda. Ďakujem zo srdiečka. Prosim, potom sa mi teda ozvi. Budem veľmi vďačná. Si z Prievidze.

@elenajezova si z Prievidze?

procrastique
29. apr 2026

Oki, pozriem ti ich keď tam budem. Kupovala si to v Duty free zone alebo v r-kiosku?

elenajezova
autor
29. apr 2026

Myslím si, že Duty free.. r- kiosk je čo prosím?

elenajezova
autor
29. apr 2026
@procrastique

Oki, pozriem ti ich keď tam budem. Kupovala si to v Duty free zone alebo v r-kiosku?

elenajezova
autor
29. apr 2026
@procrastique

@procrastique a jeden balíček má 500 gramov. Tak dva krát po 500 gramov prosím...ja len, aby ...no pre istotu. Lebo sa na ne veľmi teším. 😀 pre moju sestru to bude veľké prekvapenie.😄

anonym_14eb86
29. apr 2026
anonym_14eb86
29. apr 2026

Vidím, že už ti tu niekto poslal link. Sú to ony, len názov je v miestnom jazyku. Alebo ti vadí menšie balenie?

anonym_1bfd03
29. apr 2026
@elenajezova

@procrastique prosím, prosím, spomeň si na mňa.😅 2 balíčky tých 500 gramov. Strawberry, caramel, choco, banana..

@elenajezova
Super business mam 10kg prirucnej batoziny a dakdo cudzi chce nalozit do nej 1 kg cukrikov 😂

anonym2468
29. apr 2026
@anonym_1bfd03

@elenajezova
Super business mam 10kg prirucnej batoziny a dakdo cudzi chce nalozit do nej 1 kg cukrikov 😂

@anonym_1bfd03 A to som si ja ešte nevyžiadal 😂😂.

elenajezova
autor
30. apr 2026
@anonym_1bfd03

@elenajezova

@anonym_1bfd03 vidíš, to mi nenapadlo...😂

elenajezova
autor
30. apr 2026
@anonym_14eb86

Vidím, že už ti tu niekto poslal link. Sú to ony, len názov je v miestnom jazyku. Alebo ti vadí menšie balenie?

@anonym_14eb86 no, chcem tie 500 gramové...a ozaj s tými príchuťou to asi tak je...teraz som si to lepšie všimla. Ďakujem za upozornenie.😀