Hľadám pôžičku od súkromnej osoby do 1000€
Ahojte, neviete prosím o niekom kto by vedel poskytnúť pôžičku do sumy 1000€?
Samozrejme s úrokom ako sa dohdoneme.
Zmluvu podpíšeme u notára.
Splatnosť do 3 mesiacov.
Splatiť viem!
Ďakujem
Ak viete splatiť tak sa obráťte na banku, či rodinu. Jedine kto Vám bude ochotný požičať takto je úžerník a tomu by som sa vyhla.
@anonym_b8007f banka my žiaľ nedá keďže oficiálny príjem mám len rodičak a im to nestačí.
@anonym_b8007f banka my žiaľ nedá keďže oficiálny príjem mám len rodičak a im to nestačí.
@simcaml26 tak si vypytaj zalohu ak popri rodicaku pracujes.
@simcaml26 jasne,ze rodicak nie je prijem,preto ti nikde nic nedaju,jedine rodina,znami alebo uzernici.Alebo skus tu zalohu v praci.
A manžel nevie vziať?
Veľmi dúfam, že sa nikto taký naivný nenájde, kto ti požičia.
Čo vieš založiť? Dom, byt, auto, nejaké šperky, zlato?
Čo vieš založiť? Dom, byt, auto, nejaké šperky, zlato?
@anonym_b8e458 pochybujem že niečo stohto . Možno tak akurát dieťa 😁berme to ako srandu .
Ja fakt nechápem tých to len tak že prosím používajte mi 1000€ ale isto vám ich splatim len som na rodicaku 🤦
Takéto pôžičky sa riešia s rodinou alebo veľmi dobrými kamarátmi, nie s cudzími ľudmi.
Takéto pôžičky sa riešia s rodinou alebo veľmi dobrými kamarátmi, nie s cudzími ľudmi.
@anonym_b86c16 tam už sú zadlženi a nevracajú, tak hľadajú nových hlupákov
@simcaml26 tak si vypytaj zalohu ak popri rodicaku pracujes.
@anonym_5d8220 asi nepracuje ked ma prijem rodicak a v banke jej s rodicak nedaju
@anonym_5d8220 asi nepracuje ked ma prijem rodicak a v banke jej s rodicak nedaju
@slavomira236 inac ako sa to tu premnozilo v poslednej dobe,az moc.
Veľmi dúfam, že sa nikto taký naivný nenájde, kto ti požičia.
@anonym_7869a0 aj ja..to už neúnosné..tu skúšajú..na FB skúšajú😡😡
A manžel nevie vziať?
@anonym_88ef97 čo nevieš že tieto typy nemajú (ako vždy) žiadnu rodinu, ani známych a žijú na pustom ostrove?

Ak viete splatiť tak sa obráťte na banku, či rodinu. Jedine kto Vám bude ochotný požičať takto je úžerník a tomu by som sa vyhla.