Kde kúpim Eros Pista? Skúsenosti s kamennými predajňami
Zdravím, neviete, či kúpim aj v nejakej kamennej predajni?
Pozerala som nejaké varenie Hany Gregorovej 🙂 a ona to dáva do všetkého, tvrdila, že sa všade predáva, ale pozerala som kauf a jednotu a nemali. Neviete, kde by som kúpila? Chcem vyskúšať. Ďakujem.
Kaufland ma, kupujeme tam. Byva to pri kecupoch.
@anonym_c0424d Nenašla som v tom našom :-/
@stellarstar @anonym_c0424d
a keď sa opýtam - ste južné/južnejšie slovensko? či to nie je lokálna záležitosť
a keď sa opýtam - ste južné/južnejšie slovensko? či to nie je lokálna záležitosť
@anonym_autor u nás v kauflande vo VT majú
@anonym_autor všade to majú, aj v Jednote. Hľadaj pri kečupoch. Ja som to tiež kúpila podľa námetu Hany, ona to trepe všade, ale mňa to neoslovilo. A je to extra mega štipľavé, tak s tým opatrne. Vlastne okrem tej štipľavosti to nič iné chuťovo pozitívne do jedla neprináša.
@anonym_autor u nás okres rv vo väčšine obchodov majú
@anonym_autor bratislava
hocikde. ale pista je trochu slaby aj ked chuti vyborne
lidl
@anonym_autor v BA som to videla uz bezne v supermarketoch. Mimo BA, napriklad na miestach ako lokalne trhoviska (smerom na moju chalupu napriklad trh v Stali, alebo aj Velky Meder kupalisko)
@anonym_autor západ SK
@anonym_autor keby si nenašla v obchodoch tak už len online objednať
Kaufland Nitra.