Kde kúpiť veľkú strakatú fazuľu?
neviete mi poradiť kde v obchode kúpiť? kupovala som v Boroch ale už to zavreli
tržnica, alebo aj kaufl. - kupovala som keď bola akcia.
@anonym_fd8e37 ďakujem
@alenka58 V jeseni bude mať farma U Flaskov zo Želiezoviec v ponuke rôzne druhy fazule, šošovicu, mletú červenú papriku, vlašské orechy, rôzne druhy sušeného ovocia,mandle a všeličo iné.Maju e-shop.Objednavam pre seba i kolegyne už niekoľko rokov.
Kúsok od nášho paneláku chodí v piatky jeden zeleninar, máva veľkú hnedočiernu , myslím pol kila.
Možno Miletičova, starý otec, yeme, farmársky dom kúsok od starej ikea
@alenka58 V jeseni bude mať farma U Flaskov zo Želiezoviec v ponuke rôzne druhy fazule, šošovicu, mletú červenú papriku, vlašské orechy, rôzne druhy sušeného ovocia,mandle a všeličo iné.Maju e-shop.Objednavam pre seba i kolegyne už niekoľko rokov.
@anonym_6a71e8 to je zaujímavé to vyskúšam
@anonym_6a71e8 to je zaujímavé to vyskúšam
@alenka58 Na jeseň, keď zadas do Googla, nájdeš ich...Ja, ale aj suseda napr.inu šošovicu už ani nekupujeme, pretože je čistejšia ako z obchodu a nerozvari sa tak rýchlo ako kúpená v obchode Fazule majú tiež viac druhov...a ešte kadečo ine
@alenka58 Na jeseň, keď zadas do Googla, nájdeš ich...Ja, ale aj suseda napr.inu šošovicu už ani nekupujeme, pretože je čistejšia ako z obchodu a nerozvari sa tak rýchlo ako kúpená v obchode Fazule majú tiež viac druhov...a ešte kadečo ine
@anonym_6a71e8 super info, tak určite sú tie produkty lepšie,
V Coop jednote ju mávajú

tržnica, alebo aj kaufl. - kupovala som keď bola akcia.