icon

Kde nájsť ovocné zákusky a čokolády v tvare ovocia?

tutiynka
31. júl 2026

Ahojte neviete kde predávajú takéto zákusky, alebo plnené čokolády v tvare ovocia

Kde nájsť ovocné zákusky a čokolády v tvare ovocia?
bubchen86
31. júl 2026

@tutiynka @ivik4 ? Videla som , že take ochutnavala skus sa opytat jej 😇

beataxxx
31. júl 2026

Neviem odkial si, ale v Liptovskom Mikulasi je Arch cafe, ktora je tymto preslavena uz roky, vzdy tam ideme, ked sme v LM, nie su uplne identicke, ale vzdy maju nieco v tvare ovocia

beataxxx
31. júl 2026
tutiynka
autor
31. júl 2026
@beataxxx

Neviem odkial si, ale v Liptovskom Mikulasi je Arch cafe, ktora je tymto preslavena uz roky, vzdy tam ideme, ked sme v LM, nie su uplne identicke, ale vzdy maju nieco v tvare ovocia

@beataxxx ahoj.. vyzerajú super.. No z Prešova som.. Videla som v Kavecanoch v KE.. Niekde v Prešove zháňam.. Z kauflandu už sme mali 🙂 boli celkom chutné 🙂

mimimoje
Včera o 07:30
@tutiynka

@beataxxx ahoj.. vyzerajú super.. No z Prešova som.. Videla som v Kavecanoch v KE.. Niekde v Prešove zháňam.. Z kauflandu už sme mali 🙂 boli celkom chutné 🙂

@tutiynka nemáte Vatsak cukráreň? Tie sú vo viacerých mestách a reklamujú ich na svojej stránke za veľmi dobrú cenu (skúsenosť ale nemám).

anonym_c52220
Včera o 07:40

cukraren katka v humennom

natalka13
Včera o 08:45

V Heliose v BA

anonym_c0efac
Včera o 12:53

Mali sme take v Presove, ale nnazov podniku ani ulicu si nepamatam. Bolo to kusok od pedagogickej fakulty, na prizemi takych starsich obytnych domov, bolo vedla seba viac podnikov, rozne bistra, burgre, kebab. Tak v jednom bistre take mali. Viac loklitu priblížiť neviem🤷

anonym_c0efac
Včera o 13:53

Tak som to nasla Vinyl caffe ul. 17. novembra

tutiynka
autor
Včera o 19:45
@mimimoje

@tutiynka nemáte Vatsak cukráreň? Tie sú vo viacerých mestách a reklamujú ich na svojej stránke za veľmi dobrú cenu (skúsenosť ale nemám).

@mimimoje mame áno v Prešove v meste.. Pôjdem pozrieť 🙂

tutiynka
autor
Včera o 19:46
@anonym_c0efac

Tak som to nasla Vinyl caffe ul. 17. novembra

@anonym_c0efac ďakujem pôjdem pozrieť aj tam 🙂