Kto poskytne súkromnú pôžičku?
Najde sa tu osoba ktorá sprostredkuje pôžičku? Za každú informáciu ďakujem.
@anonym_autor Banka , priatelia, ani rodina ti "nepožičia" , tak super, že sa pýtaš. Verím, že nenájde.
Uz zase?
Mne je takych ludi aj luto,do takych sraciek sa dostanu,este väcsich ako su teraz.Hrozne a hentaki ako sem prisiel robit biznis na ukor chudoby je hnus,a este si da fotku ako pracuje za pc.Fuj,hnus.
Za sluzbicku ponuknem 1000€ ako dar.
@anonym_7b75ca pilot, si to ty?
Kolko potrebujes, cim vies rucit a ako a kedy ju chces splatit?
@anonym_7b75ca
Bordel ťa vijde lacnejšie. Či ju potrebuješ o i. ešte poriadne zmlatit a pár krát znásilniť?
@anonym_autor Toto fakt? Pomaly kazdy den je tu takato otazka a rovnake odpovede. Takze skus naivne pytat inde🤷♀️
@anonym_autor hlavne si dobre prečítaj podmienky pôžičky (ak bude zmluva). A pozor na nebankovky, tie dávajú ochotne, ale zderú ťa z kože. Urobia z teba bezdomovkyňu.
Mne písal jeden pán, že mi daruje peniaze 😂 skús osloviť jeho. 😂🙈 jozef21746
@anonym_autor tak???Kde je problem ist do banky???Byvale dlhy??Opät treba sa do toho dostat a prist o vsetko???
@anonym_153485 Viete tento mesiac som nastúpila do novej práce! Ale nechápem ak k danej situácii človek nemá čo povedať prečo reaguje! Nikoho nenutim do ničoho.
@anonym_153485 Viete tento mesiac som nastúpila do novej práce! Ale nechápem ak k danej situácii človek nemá čo povedať prečo reaguje! Nikoho nenutim do ničoho.
@anonym_autor takze to neni stabilny prijem,si v skusobnej dobe a mozu ta vyhodit kedy kolvek a potom co urobis???Ako budes platit potom??Rozmyslaj trosicku.
@anonym_autor takze to neni stabilny prijem,si v skusobnej dobe a mozu ta vyhodit kedy kolvek a potom co urobis???Ako budes platit potom??Rozmyslaj trosicku.
@anonym_153485 Mam zmluvu na neurčitú dobu. Písala som nemusíte sa zaoberať s témou, ja nikoho nenutim!
@anonym_153485 Mam zmluvu na neurčitú dobu. Písala som nemusíte sa zaoberať s témou, ja nikoho nenutim!
@anonym_autor tak vydrz 3m a po sk.dobe chod do banky,mas istotu,ze ta nik neodrbe a ty neskoncis zle.
Otravuješ tu niekoľkí raz, daj už pokoj.
@anonym_d620e1 Aj Vy vážený. Nikto Vas nenúti reagovať.
@anonym_d620e1 toto by tu mk malo zakazat.Ved tu je priestor pre uzernikov az,az.Takyto ludia sa daju raz dva na to nahovorit aj bez rozmyslania.Moc ich to boli asi.
Ale ono ludia v srackach,sa asi radi vtom machaju az nad hlavou.
Ale tu by to malo byt zakazane.
@anonym_d620e1 toto by tu mk malo zakazat.Ved tu je priestor pre uzernikov az,az.Takyto ludia sa daju raz dva na to nahovorit aj bez rozmyslania.Moc ich to boli asi.
Ale ono ludia v srackach,sa asi radi vtom machaju az nad hlavou.
Ale tu by to malo byt zakazane.
@anonym_153485 je tu dopyt zakázaný, lenže cez víkend tu admini existujú minimálne .
@anonym_153485 je tu dopyt zakázaný, lenže cez víkend tu admini existujú minimálne .
@anonym_d620e1 skoda,ze tu nie su aj cez vikendy,hlavne vtedy by tu mali byt.
@anonym_d620e1 Aj Vy vážený. Nikto Vas nenúti reagovať.
@anonym_autor S takym stylom jednania s ludmi ti nik nepozicia.
Pozri, ty chces od ludi pozicat, tak sa spravaj normalne a otvorene komunikuj :
- aku sumu
- aka splatnost
- ake uroky ocakavas
- aky mas plat a ake mesacne naklady ?
- splacas ine pozicky ?
- mas exekucie ?
- mas zaznam v uverovom registri ?
- mas cim rucit ? nehnutelnost a pod
Zaujímavé každý kto si tu chce požičiat je ešte len prvý mesiac v novej práci
Ja Ti poziciam, kolko potrebujes. Musi to vsak byt zalozene nehnutelnostou v trhovej cene aspon dvojnasobku vysky uveru.
Pozri, ty chces od ludi pozicat, tak sa spravaj normalne a otvorene komunikuj :
- aku sumu
- aka splatnost
- ake uroky ocakavas
- aky mas plat a ake mesacne naklady ?
- splacas ine pozicky ?
- mas exekucie ?
- mas zaznam v uverovom registri ?
- mas cim rucit ? nehnutelnost a pod
@patrike zabudol sisa opytat kolki ludia budu zit z jej platu, ktory zatial este ani nedostala

Jasné koľko ti treba?