icon

Môže mi niekto poslať svoju Clubcard?

tamara2137
Včera o 17:36

Ahojte, viete mi prosím niekto poslať clubcard? (tesco karta) Stratila som svoju a potrebujem si rychlo pipnut.

petariskel
Včera o 17:38

Clubcard funkčná nech sa paci 🙂

tamara2137
autor
Včera o 17:39
@petariskel

@petariskel super, ďakujem veľmi pekne. Uložím si ju aj na ďalšie nákupy.

miriamaxyz
Včera o 18:47

Paci😊

anonym_887145
Včera o 19:43
@petariskel

@petariskel nečuduj sa,keď ti zmiznú kupóny

anonym_ae1687
Včera o 20:17
@tamara2137

@tamara2137 WTF, používať cudziu kartu Ti príde normálne ? Veď ona Ti nedala povolenie, aby si ju používala na ďalšie nákupy, ale len na tento nákup. Ale ja by som takto neposlala, keďže ľudia by to zneužívali ako Ty.

elanor
Včera o 20:32
@anonym_ae1687

@tamara2137 WTF, používať cudziu kartu Ti príde normálne ? Veď ona Ti nedala povolenie, aby si ju používala na ďalšie nákupy, ale len na tento nákup. Ale ja by som takto neposlala, keďže ľudia by to zneužívali ako Ty.

@anonym_887145 a ako by jej kupony zmizli? ved k tym nema pristup cudzi clovek. A pokial ich nenaskenuje, tak ziadny zlavu z kuponu nedostane.
Jedine, si pomoze, pri cenach tovarov, ktore su pri pouziti karticky lacnejsie.
Nic ine z toho nevytrieska.
A, nakoniec, ani majitel karticky nebude skody, lebo mu budu nabiehat body za cidzie nakupy.

@anonym_ae1687 co prosim take strasne zneuzije? Ze bude mat mlieko v akcii o 10 centov lacnjesie?
Maaarisku, ozaj niektore uz aj nos medzi ocami zavidite...

anonym_ab755f
Včera o 20:43
@tamara2137

@tamara2137 stratu karty je potrebne nahlasit na zakaznicku linku a zaroven mozes poziadat o vydanie novej, pricom tvoje body co mas doteraz nazbierane, sa ti prevedu v ramci tvojho zakaznickeho uctu. co konkretne na tomto je problem? pride ti normalne pouzivat cudziu kartu a zaroven ti nevadi, ze ti nebudu chodit vo vyuctovani ziadne zlavy a kupony na EUR, ktore si mozes odpocitat z nakupu?

unbeholfen
Dnes o 00:12
@anonym_887145

@petariskel nečuduj sa,keď ti zmiznú kupóny

@anonym_887145 nezmiznú, lebo aj keď má ten čiarový kód karty, do samotnej aplikácie sa nedostane lebo tam treba login a heslo.

unbeholfen
Dnes o 00:15

Ja som tak na pumpe robil že kamoška bola za pokladňou, a keď niekto nemal vernostnú kartu, tak to napípavala na moju. A strašne vela bodov som vyzbieral vždy.

anonym_a5a39e
Dnes o 05:12

Veď Tescco má teraz novinku že si môžeš naraz aktivovať kupóny v aplikácii a pri odpípnutí vernostnej sa ti rovno aj uplatnia 😉