Môže mi niekto poslať svoju Clubcard?
Ahojte, viete mi prosím niekto poslať clubcard? (tesco karta) Stratila som svoju a potrebujem si rychlo pipnut.
Clubcard funkčná nech sa paci 🙂
@petariskel super, ďakujem veľmi pekne. Uložím si ju aj na ďalšie nákupy.
@petariskel nečuduj sa,keď ti zmiznú kupóny
@tamara2137 WTF, používať cudziu kartu Ti príde normálne ? Veď ona Ti nedala povolenie, aby si ju používala na ďalšie nákupy, ale len na tento nákup. Ale ja by som takto neposlala, keďže ľudia by to zneužívali ako Ty.
@tamara2137 WTF, používať cudziu kartu Ti príde normálne ? Veď ona Ti nedala povolenie, aby si ju používala na ďalšie nákupy, ale len na tento nákup. Ale ja by som takto neposlala, keďže ľudia by to zneužívali ako Ty.
@anonym_887145 a ako by jej kupony zmizli? ved k tym nema pristup cudzi clovek. A pokial ich nenaskenuje, tak ziadny zlavu z kuponu nedostane.
Jedine, si pomoze, pri cenach tovarov, ktore su pri pouziti karticky lacnejsie.
Nic ine z toho nevytrieska.
A, nakoniec, ani majitel karticky nebude skody, lebo mu budu nabiehat body za cidzie nakupy.
@anonym_ae1687 co prosim take strasne zneuzije? Ze bude mat mlieko v akcii o 10 centov lacnjesie?
Maaarisku, ozaj niektore uz aj nos medzi ocami zavidite...
@tamara2137 stratu karty je potrebne nahlasit na zakaznicku linku a zaroven mozes poziadat o vydanie novej, pricom tvoje body co mas doteraz nazbierane, sa ti prevedu v ramci tvojho zakaznickeho uctu. co konkretne na tomto je problem? pride ti normalne pouzivat cudziu kartu a zaroven ti nevadi, ze ti nebudu chodit vo vyuctovani ziadne zlavy a kupony na EUR, ktore si mozes odpocitat z nakupu?
@petariskel nečuduj sa,keď ti zmiznú kupóny
@anonym_887145 nezmiznú, lebo aj keď má ten čiarový kód karty, do samotnej aplikácie sa nedostane lebo tam treba login a heslo.
Ja som tak na pumpe robil že kamoška bola za pokladňou, a keď niekto nemal vernostnú kartu, tak to napípavala na moju. A strašne vela bodov som vyzbieral vždy.
Veď Tescco má teraz novinku že si môžeš naraz aktivovať kupóny v aplikácii a pri odpípnutí vernostnej sa ti rovno aj uplatnia 😉