icon

Problémy s clubcard pri Tesco online nákupoch

5. feb 2026

Ahojte, ako to funguje? Dnes som sa zaregistrovala na tesco online nákupy, pridelili mi clubcard, aj v účte vidím jej číslo. Ale pri nakupovaní mi nechce dať tú lepšiu cenu s clubcard. Všade mi píše špeciálna ponuka zmeškaná. Prečo mi neberie tú kartu, kde ju mám ešte zadať, aby som mala zľavu?

Problémy s clubcard pri Tesco online nákupoch
3009
•
5. feb 2026

@anonym_autor zľavu ti ukáže až v nákupnom košíku.

a0
•
5. feb 2026

@anonym_autor odráta sa to z výsledného sumy pri platení až. Tam to ukazuje ako call to action.

autor
•
5. feb 2026
@a0

@anonym_autor odráta sa to z výsledného sumy pri platení až. Tam to ukazuje ako call to action.

@3009
@a0 ďakujem, už to odrátalo. A keď som si dala doručenie len v tej prepravke bez tašiek, to mi ako doručia? Prídu dolu k paneláku, ja zídem dolu s taškami a preložím si to z tej prepravky? Alebo si donesiem prepravku hore? A potom im ju vrátim?

anonym_f2b28b
•
5. feb 2026

nakup prinesu az k dveram
kurier zavola ze je na adrese
ja mam uvedenu presnu adresu aj poschodie niektory kurieri si poznamku precitaju

anonym_71bfc3
•
5. feb 2026
@anonym_autor

@3009
@a0 ďakujem, už to odrátalo. A keď som si dala doručenie len v tej prepravke bez tašiek, to mi ako doručia? Prídu dolu k paneláku, ja zídem dolu s taškami a preložím si to z tej prepravky? Alebo si donesiem prepravku hore? A potom im ju vrátim?

@anonym_autor ak planujes nakupovat castejsie, vedia ti prepravky aj nechat s tovarom a vratis ich nabuduce. Ja zvycajne idem za nim ku autu, ale sme len 2posch dom 😊

dada011
•
5. feb 2026

Ahoj i ja objednávam a som maximálne spokojná, so všetkým, zopárkrát sa stalo, že dali náhradný produkt ( keď si zaskrknes náhradný produkt dovoleny) inak viem, že na prvú online objednávku je zľava tuším 7€, mne dnes odpratali pri objednávke 10%, vyskočil mi kupón v clubcard apke, toto som dnes našla tieto kupóny, ešte som neskúšala, ale keď niekomu poslúži, tak nech sa páči

detskytovar
•
5. feb 2026

Ahojte, my sme tiež začali využívať Tesco online nákupy. Len nechápem, ako je to s náhradnými produktami? Nejak sa vyrovnáva cena, napr. že musíme doplatiť alebo ako to je?

rozculena
•
5. feb 2026
@detskytovar

Ahojte, my sme tiež začali využívať Tesco online nákupy. Len nechápem, ako je to s náhradnými produktami? Nejak sa vyrovnáva cena, napr. že musíme doplatiť alebo ako to je?

@detskytovar plať až pri preberaní tovaru,prípadne ten náhradný tovar môžeš aj neprebrať.

detskytovar
•
5. feb 2026
@rozculena

@detskytovar plať až pri preberaní tovaru,prípadne ten náhradný tovar môžeš aj neprebrať.

@rozculena takže oni môžu dať aj drahší a musíme to potom doplatiť?

vkatush
•
5. feb 2026

Ja si nikdy nedávam náhrady. Len sem tam sa stane, že niečo nemajú.
Ak dáš tašky, tak ti to donesú v papierových taškách, ale tie sú inak dosť slabé, mne sa často roztrhali, keď som ich brala a musela som zbierať nákup 😐 ak dáš bez tašiek, tak buď pôjdeš k nemu k autu so svojou taškou alebo on ti donesie k dverám, pôjdeš si to povykladať a prepravku mu vrátiš.

blondinka95
•
5. feb 2026
@anonym_autor

@3009

@anonym_autor mne vzdy pridu az hore k bytu

mistymay33
•
5. feb 2026
@detskytovar

Ak mas povolene nahrady, tak ti mozu produkt, ktory nie je nahradit inym - podobnym. On to donesie, ale ty ho nemusis prebrat, je to na tebe ci to chces. Vtedy sa cena upravi podla ceny toho nahradneho produktu. A platis pri preberani tovaru ( ak di das platbu kartou pri dodani tovaru) alebo mozes. platit online a tam sa ta suma potom neskor upravi. Kurier ti donesie tovar az ku dveram bytu, a tam si to z tych prepraviek povyberas.

rozculena
•
5. feb 2026
@detskytovar

@detskytovar ty chceš drahší tovar za cenu lacnejšieho?

detskytovar
•
5. feb 2026
@rozculena

@detskytovar ty chceš drahší tovar za cenu lacnejšieho?

@rozculena veď práve neviem, ak je to ich chyba, že nedodajú objednané, ako to riešia. Hlavne ak sa platí vopred..

rozculena
•
5. feb 2026
@detskytovar

@rozculena veď práve neviem, ak je to ich chyba, že nedodajú objednané, ako to riešia. Hlavne ak sa platí vopred..

@detskytovar veď píšem,že plať až pri dodávke.A keď v obchode nemajú nejaký tovar,tak si vezmeš ten drahší a pri pokladni budeš žiadať cenu toho lacnejšieho len preto,že ten tovar nemajú?

3009
•
6. feb 2026

@anonym_autor ja si objednávam už 6 rokov. Platím pri preberaní tovaru presne za tovar čo donesú. Keďže nechcem náhrady tak zruším v takom štvorčeku, že náhrady a potom ti donesú len tvoj objednaný tovar. Ak niečo nemajú tak v deň dodávky ti napíšu na email čo ti nedodajú spolu so sumarizáciou objednávky. Ja si chodím tovar preberať k výťahu dole, tam si to preložím do svojich tašiek, lebo aj tak by som musela ísť pre neho dole a s prepravkami sa nezmestíme do výťahu. V prípade, že ti nejaký tovar donesú a sa ti nepozdáva-ovocie či zelenina môžeš mu to hneď vrátiť a nezaplatíš. V prípade, že na niečo prídeš až keď kuriér odíde tak sa dá cez email reklamovať potravinydomov@itesco.sk.Najlepšie pofotiť.