icon

Nafukovacie vesty s nosnosťou nad 180kg: Kde ich nájsť?

21. jún 2026

Ahojte možno niekto bude vedieť poradiť
Skúšala som hľadať je nejaká nafukovacka vesta hocičo pre nosnosť 180 kg + ?
Ideálne do 50€ Max kľudne aj použité
Hľadala som ale neskutočne ceny niektoré a inde zas mala nosnosť

anonym_25c9b0
21. jún 2026

@anonym_autor vazis cez 180kg? Ci to ma byt pre dvoch

martinmmartin
21. jún 2026

Archimedes. 180 l vody ako vyzera rozplacnutych na zemi? tak bude musiet vyzerat ponorena cast nafukovacky.

autor
21. jún 2026
@anonym_25c9b0

@anonym_autor vazis cez 180kg? Ci to ma byt pre dvoch

@anonym_25c9b0 na Tom snáď nezáleží , otázka znela inak

autor
21. jún 2026
@martinmmartin

Archimedes. 180 l vody ako vyzera rozplacnutych na zemi? tak bude musiet vyzerat ponorena cast nafukovacky.

@martinmmartin pýtam sa normálne a slušne bez urážok

martinmmartin
21. jún 2026
@anonym_autor

@martinmmartin pýtam sa normálne a slušne bez urážok

@anonym_autor no ked to ma uniest 180kg tak ponorena cast musi mat 180l. Podla toho odhadnes zhruba ake velke to musi byt. Cize dajme tomu ze by nemala byt ponorena cela nech nieco trci na com sa da lezat takze nech je polka vonku teda- 180X2 =360 litrovy matrac potrebujes

anonym_bc0c80
21. jún 2026

Mňa by zaujímalo čo to hľadáš.to akože takú tú vestu čo na seba navlecies keď sa nechceš utopiť?

simca06022011
21. jún 2026

Tak ono je dost podstatne co a na co to hladas. Ci potrebujes vestu co niekto na seba natiahne a unesieho to s 180kg, alebo nieco potrebujes na takom dacom preniest, alebo pre viac ludi.. Bezne nafukovacie vesty take nie su, aj AI ti pekne napise ako to riesit, aky vztlak hladat atd, ak ide o ludi, nostnost na to maju samonafukovacie vesty, ktore aj byvaju siroke pre takyto ucel. A tie su drahe, to do 50EUR nekupis podla mna. Napr tu su nejake, take nieco treba hladat https://www.marine.cz/sk/zbozi-samonafukovacie-...

Nemyslim, ze na bazaroch taketo nieco najdes, ale tak skus googlit.

anonym_25c9b0
21. jún 2026
@anonym_autor

@anonym_25c9b0 na Tom snáď nezáleží , otázka znela inak

@anonym_autor takze ty mas 180kg+ 😆. No na margo toho,ze vsetky maju malu nosnost.. NIE,nemaju. Tvoja vaha je prilis velka

autor
21. jún 2026
@anonym_25c9b0

@anonym_autor takze ty mas 180kg+ 😆. No na margo toho,ze vsetky maju malu nosnost.. NIE,nemaju. Tvoja vaha je prilis velka

@anonym_25c9b0 len sa vysmievaj keď nevieš pomôcť môžeš odísť 🙂

autor
21. jún 2026
@simca06022011

Tak ono je dost podstatne co a na co to hladas. Ci potrebujes vestu co niekto na seba natiahne a unesieho to s 180kg, alebo nieco potrebujes na takom dacom preniest, alebo pre viac ludi.. Bezne nafukovacie vesty take nie su, aj AI ti pekne napise ako to riesit, aky vztlak hladat atd, ak ide o ludi, nostnost na to maju samonafukovacie vesty, ktore aj byvaju siroke pre takyto ucel. A tie su drahe, to do 50EUR nekupis podla mna. Napr tu su nejake, take nieco treba hladat https://www.marine.cz/sk/zbozi-samonafukovacie-...

Nemyslim, ze na bazaroch taketo nieco najdes, ale tak skus googlit.

@simca06022011 popozeram od nich ďakujem

simca06022011
21. jún 2026
@anonym_autor

@simca06022011 popozeram od nich ďakujem

@anonym_autor nepoznam tu znacku, to som len vygooglila.. len ako priklad som ti to dala.

anonym_25c9b0
22. jún 2026
@anonym_autor

@anonym_25c9b0 len sa vysmievaj keď nevieš pomôcť môžeš odísť 🙂

@anonym_autor ja ti viem pomoct. Treba sa zdravo stravovat a hybat sa a jednak sa zmestis aj na normalnu nafukovacku a hlavne, neumres skoro. To je dobra motivacia, ne?

autor
22. jún 2026
@anonym_25c9b0

@anonym_autor ja ti viem pomoct. Treba sa zdravo stravovat a hybat sa a jednak sa zmestis aj na normalnu nafukovacku a hlavne, neumres skoro. To je dobra motivacia, ne?

@anonym_25c9b0 nepoznáš ma, tak sa prosím zdrz slova
O tomto probléme sa už ďalej baviť nejdem

anonym_46c012
22. jún 2026
@anonym_25c9b0

@anonym_25c9b0 Nevyžiadaný komentár od hlúpej ženy. Iba sliepky sa sprosto vyjadrujú k niečomu o čom prd vedia. Autorka niekde písala, že má 180 kg?