Overené stránky na predaj a účinnosť peptidov
Ahojte. Poraďte prosím overenú stánku/ alebo kontakt na niekoho kto predáva peptidy s kým máte skúsenosti že aj fungujú a sú origalne/riadne. Ďakujem za rady
@95katarina98 pripnem sa ,ja kupujem v DM,davam na tvar serum s peptidmi,teraz som si kupila aj ocny krem s peptid.No ale za mna neviem ja nevidim zatial nic ani neviem aky to ma mat efekt.Ale som tu citala ze sa chodi aj na procedury s peptidmi.
@95katarina98 pripnem sa ,ja kupujem v DM,davam na tvar serum s peptidmi,teraz som si kupila aj ocny krem s peptid.No ale za mna neviem ja nevidim zatial nic ani neviem aky to ma mat efekt.Ale som tu citala ze sa chodi aj na procedury s peptidmi.
@anonym_be0a72 nápis ale na čo ,veď tu je toľko tém o peptidoch ,že až
@anonym_be0a72 nápis ale na čo ,veď tu je toľko tém o peptidoch ,že až
@minenkaa na co sa vyuzivaju?No na podporu tvorby koĺagenu napriklad.Tak a co ked tu je vicej takych tem?Mne nevadi ked sa otvaraju stale nove a nove.Niekoho nebavi lustrovat.
podla mna autorka sa pyta na injekcne peptidy.
@falbala132 injekcne su?Lebo som googlila a su len bud sera alebo mezoterapia.
@falbala132 injekcne su?Lebo som googlila a su len bud sera alebo mezoterapia.
@anonym_be0a72 https://penpeptidesk.com/collections/peptidy-ch...
@anonym_be0a72 https://penpeptidesk.com/collections/peptidy-ch...
@minenkaa Dakujem za info,ja ze autorka chce nieco na vrasky,nie na chudnutie.
@minenkaa Dakujem za info,ja ze autorka chce nieco na vrasky,nie na chudnutie.
@anonym_be0a72 su rozne, to je taky hit teraz na "dlhovekost".. najznamejsie su asi GHK-Cu a BPC-157... no ja mam pred tym maximalny respekt, je to relativne nove, ja by som si to do tela teda nepichla..
@anonym_be0a72 su rozne, to je taky hit teraz na "dlhovekost".. najznamejsie su asi GHK-Cu a BPC-157... no ja mam pred tym maximalny respekt, je to relativne nove, ja by som si to do tela teda nepichla..
@falbala132 dlhovekost,ako myslis?Co som stohla precitat ze to este nema moc klinicke vysledky.

@95katarina98 GymBeam?