icon

Potrebujem prevoz z Popradu na Liptov

24. jún 2026

Dobrý deň, nenašiel by sa niekto kto by mi vedel niečo previezť z Popradu na Liptov? Prosím seriózne súrne, zaplatím ďakujem

autor
24. jún 2026

@anonym_autor poprípade prebrať a poslať na adresu. Ďakujem

anonym_a35c33
24. jún 2026

@anonym_autor nebude istejsie pouzit kurierske sluzby... ked surne?

anonym_4e3836
24. jún 2026

skus cez blabla car

la_dolce_vita
24. jún 2026

Ved je to blizko, sadni do auta / na vlak a vybavene.

autor
24. jún 2026
@anonym_a35c33

@anonym_autor nebude istejsie pouzit kurierske sluzby... ked surne?

@anonym_a35c33 nejde mi zmeniť adresu doručenia, ja to tu vôbec nepoznám a mám to zaplatené a aj potrebujem na víkend. Zajtra to má prísť len neviem prečo tam mám takú adresu keď to malo ísť sem. Aj keby sa tam dostanem neviem kde kuriera tam nájdem keď pôjdem autobusom

simca06022011
24. jún 2026

z kade ti to ide a preco na zlu adresu? najjednoduchsie bolo dnes, zmenit cez odosielatela a kuriera dorucovaciu adresu. Ak niekto dal zlu = odosielatel, tak to ma riesit. AK si sa ty pomylila, tak tiez sa to da riesit. My bezne menime adresy zakaznikom, beznejsie ako sa mi paci :D ale teda.. neviem co ti z kade ide 🙂
inak je to blizko, najlahsie by bolo oslovit ludi na FB, v skupinach popradskych/liptovskych, to skor najdes aku tu na mk

autor
25. jún 2026
@simca06022011

z kade ti to ide a preco na zlu adresu? najjednoduchsie bolo dnes, zmenit cez odosielatela a kuriera dorucovaciu adresu. Ak niekto dal zlu = odosielatel, tak to ma riesit. AK si sa ty pomylila, tak tiez sa to da riesit. My bezne menime adresy zakaznikom, beznejsie ako sa mi paci :D ale teda.. neviem co ti z kade ide 🙂
inak je to blizko, najlahsie by bolo oslovit ludi na FB, v skupinach popradskych/liptovskych, to skor najdes aku tu na mk

@simca06022011 už som volala s kuriérom, prebehnem po to taxíkom 🙈 ale ďakujem