Ktorý ultrazvuk zvoliť u doktora Brešťanského?
Prosím vás ženy, bola som u svojho gynekológa na moroflogickom ultrazvuku v 20.tt a nechcel mi dať žiadnu fotku, že on na to nemá čas a nech sa objednám k doktorovi Brešťanskému že on mi dá fotky, videá aj mi povie pohlavie. Prístup nekomentujem .... Teraz pozerám cenník a sú tam dve možnosti. Buď morfologické sono za 50€ alebo 3D/4D za 70€. Neviete mi poradiť, to sa mám na ktoré objednať ?? Aj by som tam zavolala ale neviem či ma automaticky nedotlačia do toho za 70 (samozrejme ak je to sono s fotkami a videom za 70 tak si to zaplatím). Ďakujem 🙂
@anonym_autor ahoj, ja som bola u neho za tých 70 eur. Mám na usb fotky a aj video malej aj pohlavie povedal. Všetko krásne popozeral a vysvetlil. Ja som teda bola spokojná. Morfologicke je to čo vidíš aj u svojho gynekológa. A takto sme videli to 3D a 4D a vlastne aj fotky z neho mám. Len aj bábo musí byť dobre otočene aby boli pekné fotky. Naša bola najprv tak, že zle ju bolo vidieť. Ale teda nakoniec sa nám ju troška podarilo posunúť a boli aj lepšie fotky.
@tejana ahoj, odporúčam pána Brešťanského. Bola som u mladého aj staršieho Dr.Brešťanského pri 2 tehotenstvách a bola som veľmi spokojná. Všetko vždy poukazovali, pupočníkove prietoky, srdiečko, ľadviny.Dostala som video, fotky. Za 70€
@anonym_autor to bude potom to 3D 😊 cize akoby k morfologii (ciernobiele sono) ti ukaze naviac 3D zaznam babatka, ako vyzera a urobi foto ci video

@anonym_autor ahoj, ja som bola u neho za tých 70 eur. Mám na usb fotky a aj video malej aj pohlavie povedal. Všetko krásne popozeral a vysvetlil. Ja som teda bola spokojná. Morfologicke je to čo vidíš aj u svojho gynekológa. A takto sme videli to 3D a 4D a vlastne aj fotky z neho mám. Len aj bábo musí byť dobre otočene aby boli pekné fotky. Naša bola najprv tak, že zle ju bolo vidieť. Ale teda nakoniec sa nám ju troška podarilo posunúť a boli aj lepšie fotky.